Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.4.2009 21:35:03
|
|
|
|
thaiss
|
ooo Tejčica , zgubljena duša IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Pa da vam še mal guštov naredim... Mi že par dni jemo domače jagode. a že kej prodajate?? se priporočam, lanske so bile mmnnnjjjjjjjjaaaaaaaaaamiiiiiiii
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.4.2009 21:57:34
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ooo Tejčica , zgubljena duša IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Pa da vam še mal guštov naredim... Mi že par dni jemo domače jagode. a že kej prodajate?? se priporočam, lanske so bile mmnnnjjjjjjjjaaaaaaaaaamiiiiiiii se priporočam še jaz , jaz namreč obožujem jagode...ko sem bila noseča sem jih pojedla eno kilo na dan in nikoli mi jih ni bilo dovolj....in se mi zdi prav čudno, da jih zala ne mara Zdej že spi in upam, da bo ta bo ostala celo noč dobra in da ne bomo imeli kakšnih akcij...Sem ji dala Calpol, da ji je vsaj malo vročina padla...je začela full švicat in sem jo kar iz spalne vreče dala, da nebi slućajno kakšen krč dobila...ker tega me je pa full strah Hodim vsake pet min gledat kako je znjo, da je nebi slučajno zeblo ali bi ji bilo prevroče...saj nisem več pametna
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 7:37:45
|
|
|
|
zrak
|
dobro jutro zgleda, da bom ta teden kar samevala, saj ste vse na dopustu , lepo vam upam, da bo vreme kaj boljše.. Mi smo kar uživali ta vikend in imeli tudi vse splanirano in zadeve so kar po vrsti odpadale, ker so drugi otroci kar zbolevali..,
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 7:46:51
|
|
|
|
asso
|
Ojla, IZVIRNO SPOROČILO: zrak dobro jutro zgleda, da bom ta teden kar samevala, saj ste vse na dopustu , lepo vam upam, da bo vreme kaj boljše.. Mi smo kar uživali ta vikend in imeli tudi vse splanirano in zadeve so kar po vrsti odpadale, ker so drugi otroci kar zbolevali.., Ne boš samevala, jaz ti bom delala družbo Če ne drugo na FB. Mislim pa, da je tudi Thaiss v službi. Zdej brezupno klicarim dr. Bemovo (ker naša ne dela)... seveda "ponedeljek" po prazniki in vsi klicarijo. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ooo Tejčica , zgubljena duša IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Pa da vam še mal guštov naredim... Mi že par dni jemo domače jagode. a že kej prodajate?? se priporočam, lanske so bile mmnnnjjjjjjjjaaaaaaaaaamiiiiiiii O Tejčica lepo, da si se javla. Jaz pa bolj kot za jagode se priporočam za sadike jagod. Lahko menjam s sadikami gozdnih Ma res, kaj jih imaš v topli gredi, da so tako zgodnje Sej moje bodo tudi kmalu, ampak...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 7:53:33
|
|
|
|
zrak
|
Asso, kako je z Nastio.. Mah tudi če samevam ne bo slabo, bom imela vsaj delo narejeno.. Tejčica, jaz bi se tudi priporočala za tvoje jagode,..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 7:59:17
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso, kako je z Nastio.. Mah tudi če samevam ne bo slabo, bom imela vsaj delo narejeno.. Tejčica, jaz bi se tudi priporočala za tvoje jagode,.. Nastia Boo... zdej še spi, noč je bila mirna (vsaj mislim, jaz nisem nič slišala ). Zvečer sem ji dala Voltaren. Ob 10.40 jo peljem k Bemovi. Mah, po mojem angina, kaj če bit drugo, glede na to, da ima Tarin. Tako, da jutri (po antibiotiku) bo dobra. Po jagode lahko prideš k meni (direkt z vrta), ko seveda bodo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:02:52
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso, kako je z Nastio.. Mah tudi če samevam ne bo slabo, bom imela vsaj delo narejeno.. Tejčica, jaz bi se tudi priporočala za tvoje jagode,.. Nastia Boo... zdej še spi, noč je bila mirna (vsaj mislim, jaz nisem nič slišala ). Zvečer sem ji dala Voltaren. Ob 10.40 jo peljem k Bemovi. Mah, po mojem angina, kaj če bit drugo, glede na to, da ima Tarin. Tako, da jutri (po antibiotiku) bo dobra. Po jagode lahko prideš k meni (direkt z vrta), ko seveda bodo Ja trakrat bojo tudi moje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:03:31
|
|
|
|
nektarina
|
jutro tudi z moje strani. Tudi jaz sem danes v službi in mi ni niti mal žal, ker je vreme obupno. Moja dva sta zjutraj komaj vstala... no tudi jaz sem imela probleme in sem povlekla do zadnje minute. Nena: joj kaj še vedno zbolevajo naši otročički. Nik je začel malce kašljat( a ni hudega) je pa malce prehlajen a ne vem od kje. MOj dragi pravi , da je krivo nočno odkrivanje. Ponoči se totalno obrni in prileze na drugo stran postelje in to vesno razkrit. Sploh si ne mislim ,da bi imeli spalno vrečo. Kako Zali znese????? MA vašim že rastejo petice??? Ne vem, če je pri nas to problem. Včeraj je NIk bil tako lačen ,da mi je non stop jokal v kuhinji. Vse kar sem mu dala, pa je zmečkal v ustih in vrgel ven. Prte je dajal v usta in se je začel slinit... pa siten je ko , joče in joče za vsako stvar Malce čudno se mi zdi, da bi bile petice, ker Nik je bil precej kasen z zobmi. ah bomo vidli??? Samo ,da niso kakšne afte... jaz jih sovražim Asso: čestitke tudi z moje strani.... Ma kaj zdaj ste vse na FB???
< Sporočilo je popravil nektarina -- 28.4.2009 8:08:21 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:08:39
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro mi smo imeli zjutraj tak jok v vrtcu, da joj....upam, da se je kmalu pomiril IZVIRNO SPOROČILO: asso Ne boš samevala, jaz ti bom delala družbo Če ne drugo na FB. Mislim pa, da je tudi Thaiss v službi. ne boste samevale, danes bo do kakih 10h tuki in jutri spet za par urc. Še dobro da je tako vreme in me delamo asso kaj nisi na dopustu?? MA vašim že rastejo petice??? Matia ima zgornjo levo že 2m zunaj, nisem pa preverla če je še kaka nova zunaj
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:10:00
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ma kaj zdaj ste vse na FB??? jaz sem, ma ne v službi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:15:07
|
|
|
|
zrak
|
Thaiss, ciao kja nisi šla v hofer po bodije?? dokler pridem jaz, je že vse prodano
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:18:23
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thaiss, ciao kja nisi šla v hofer po bodije?? dokler pridem jaz, je že vse prodano ma kaj niso v četrtek???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:19:13
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ma kaj zdaj ste vse na FB??? jaz sem, ma ne v službi Jaz niti nisem v službi, sem tudi doma za računalnikom
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:20:51
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ma kaj zdaj ste vse na FB??? jaz sem, ma ne v službi Jaz niti nisem v službi, sem tudi doma za računalnikom ma kaj zdej, si na dopustu al ne??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:23:44
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ma kaj zdaj ste vse na FB??? jaz sem, ma ne v službi Jaz niti nisem v službi, sem tudi doma za računalnikom ma kaj zdej, si na dopustu al ne?? Ja in ne Sem doma in bom koristila nego...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:27:44
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ma kaj zdaj ste vse na FB??? jaz sem, ma ne v službi Jaz niti nisem v službi, sem tudi doma za računalnikom ma kaj zdej, si na dopustu al ne?? Ja in ne Sem doma in bom koristila nego... ma kaj pomeni bom koristila nego?? sem stupid?? kaj je to bolniška za otroka??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:36:56
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ma kaj zdaj ste vse na FB??? jaz sem, ma ne v službi Jaz niti nisem v službi, sem tudi doma za računalnikom ma kaj zdej, si na dopustu al ne?? Ja in ne Sem doma in bom koristila nego... ma kaj pomeni bom koristila nego?? sem stupid?? kaj je to bolniška za otroka?? Ja, ja to je to...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:48:56
|
|
|
|
thaiss
|
zdej sem si skuhala doppio dozo kafeta
< Sporočilo je popravil thaiss -- 28.4.2009 8:50:34 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:50:12
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak a od četrtka... ma itak se mi piše enako kot danes... če rabiš, ti lahko vzamem jaz
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:54:01
|
|
|
|
Sibil_
|
Jutro! Jaz že v polnem elanu in tudi z dvojno dozo kave....ni kaj, nisem za tako zgodnje vstajanje... Thaiss - kaj te lahko tudi jaz prosim za bodije?Bi rabila največje, pa ene tri pakete če so, prosim. V četrtek namreč delam spet cel dan in nimam variante it v trgovino. LP, SIbil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 8:59:32
|
|
|
|
thaiss
|
lahko vzamem, ma vam jutri 100% potrdim če bom fraj!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 9:02:55
|
|
|
|
thaiss
|
ki mojga šefa naj ne bi bilo cel teden, ma se je že najavu da pride jutri dol....me prav zanima kaj se bo jutri zmislu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.4.2009 9:31:28
|
|
|
|
thaiss
|
ma kaj zdej, ne boste nič napisale.... ...bom šla prej jaz domov... nena26 kako je Zala???
|
|
|
ime za punčko emsikaZa katero ime naj se odločim? Patricija (
28%)

Timea (
8%)

Lia (
29%)

Vita (
35%)
Število vseh glasov: 480Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!