|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pomaga???
13.5.2005 11:38:25   
Mediteranka
Sem še dokaj nova na forumu, vendar ga redno prebiram. Zanima me, kakšne metode sproščanja uporabljate, da ne mislite toliko na dojenčka? Sama poskušam zanositi že skoraj dve leti, ampak brez uspeha, čeprav naj bi bilo z nama vse OK. Očitno psiha dela svoje in kljub temu, da pravijo, da se moraš malo odklopit od tega, je to težko izvedljivo. Kaj pomaga? Sprostitev ob kozarčku vinčka, malo romantike, zaposliti možgančke z drugimi stvarmi? Pri meni zgleda nič več ne deluje in kljub upanju, ki umre zadnje, čutim, da mi že nekako pohajajo moči za vse to... Vse smo že dali čez: HSG, laparo, Klomifen... pa nič. Zgleda, da bo treba na IUI. Sem vsak mesec bolj razočarana...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj pomaga???
13.5.2005 11:42:23   
Skorpija
Mediteranka pozdravljena!

Iz meseca v mesec je težje, a vseeno, ne obupaj! Misli na dojenčka ne moremo kar izbrisat, seveda na to misliš, saj vse... Misli na to, kot na novo obdobje, ki bo prišlo ko bo za to čas, naravno ali pa s pomočjo in nikar ne obupaj, za nekatere je pot malo daljša a vse bomo prišle do cilja!

Držim pesti in ponujam ramo pa glavo gor!!!! :rozica:

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj pomaga???
13.5.2005 11:50:18   
tinkamiška
Jst mislim, da je najprej treba odmislit, da ma psiha preste pri tem. Ker potem se pa res obremenjuješ, da ne smeš mislt na:duda: in:sloncek:.

Vem, da smo ljudje pač narejeni tako, da si moramo na vsak zakaj odgovoriti z zato ker...ampak včasih pač ne gre tako.

Poskusi se veseliti majhnih reči, nevem, ko se ti neznanec na cesti prijazno nasmeji, ko se zjutraj prikaže sonček, ko ja za vama lep dan, poskusita drug drugemu narediti dan čim lepši. Malo preusmeri misli na vaju...mogoče ne bo pomagalo pri zanositvi, se bosta pa sigurno vidva boljše počutila:rozica::rozica::rozica:

Ti pa iz srca želim, da vama čimprej rata:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj pomaga???
13.5.2005 12:00:56   
Tida


Meni je včeraj moja osebna zdravnica rekla da po :sloncek: "povšter" pod rit pa noge v "luft" in tako ostat nekaj minut.

Najprej sem mislila da se heca ampak je govorila resno. :)-:)-
Pa seveda čim večkrat :sloncek::sloncek:.

Mogoče pa pomaga?

Kaj pravite ve?

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj pomaga???
13.5.2005 12:08:41   
Mediteranka
Hvala za vse vzpodbudne besede! Tudi to z nogami v luft sem že poskusila in počivala še 10 minut po :sloncek:. Ma, ne vem. Bom pa definitivno poskusila še s povšterčkom, da bo medenica malo višje in bodo plavalci lahko hitreje zapluli proti cilju oz. bodo lažje našli pot naprej. Upam, da ne bo več dolgo do :roza: in bom končno tudi jaz srečna :nosecka:. Zdaj, ko bo vreme lepo in bomo vsi bolj optimistično razpoloženi in predvsem bolj razpoloženi za ljubezen, ni hudič, da nekaj ne rata!

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj pomaga???
13.5.2005 12:24:49   
manja11
Živjo,

ja tud midva sva dala skozi že vse možne procedure in je od tega že 2 leti, za mano pa so že 3 IUI. Predlagam ti, da greš čimprej na IUI, malo več možnosti je pa vseeno kot po naravni poti. V zadnjem času so na forumu kar 3 srečnice zanosile že po prvem IUI. Baje so leto rezulati zelo dobri.
Kako odklopit pa nimam pojma, ker četudi zavestno izklopiš, podzavest naredi svoje...Tud dvigovanje nog ne pomaga, beri dr.Pušenjakove odgovore. Če se hoče prijet, se prime tud če greš takoj po oploditvi laufat.....


(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj pomaga???
13.5.2005 12:32:49   
pinka
Mediteranka! 10 minut je absolutno premalo. Meni je G. rekla, da moraš odležat 1 uro, v vsakem primeru pa najmanj pol ure!!!

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj pomaga???
13.5.2005 14:07:43   
Mediteranka
Res ne vem, če bi vse to ležanje po :sloncek: lahko bistveno pripomoglo k hitrejši zanositvi. Pomoje je najbolje, da se odklopim in uživam prihajajoče poletne dni. Sicer je težko popolnoma odklopiti, ker je treba le na kliniko letat na ultrazvok in kontrolo h ginekologinji, pazit na ovulacijo in planirat :sloncek: na najboljše dneve za :nosecka: Carpe diem! Bo pikica že enkrat prišla za vse nas.

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj pomaga???
13.5.2005 15:42:51   
sašaš

Pinka, a se ti s temle mal hecaš? Ne verjamem, da ti je G to rekla, ker to 100% ne drži! Nobenih povštrov pa kakšne extra telovadbe ni treba izvajat ob ali po :sloncek::sloncek::sloncek:!!!

Lp :muca:

(odgovor članu Mediteranka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?