|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
2.6.2009 10:41:00   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

hoteli so cca 800 E na osebo, za Olbio so redni leti iz tam kjer sem ti napisala, cenovno pride let tudi ugodno, samo je letališče predaleč z otroci.. sploh presedanje ne pride v upoštev, ker se takoj zgubijo dve uri, če se ti leti ujamejo..in če ne lahko si tudi več ur na letišču..

Vem, vem, sem že skoraj vse hotele prežnjofala... kaj, ki otroci nimajo zastonj in potem takoj nanese...
Sej Verona ni tako daleč... se bi dalo. Vem, da presedanje je katastrofa, ampak...

Thaiss in Austin pomoččččččččč... kateri kraj na Rodosu in hotel (če se spomnete) bi bil primeren za nas.... kaj pa Malorca????

Pejte najprej vi pregledat teren in če bo OK, bomo mi šli septembrauser posted image user posted image user posted image  oz. na koncu vaša lanska varianta...

Ja naša lanska varianta je ok.., samo avto morate rentat za it okoli, ker ste odmaknjeni, je pa zato mir in plaža prazna

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
2.6.2009 10:44:40   
asso
Evo, našla iz Ronhija za Olbijo... samo za nazaj bi ostali dol... mogoče pa premaknem za en teden...

http://www.airdolomiti.it/it/prenota/specials/cce1e4be-6ecb-4712-90a5-94c570698ff2.aspx

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
2.6.2009 10:46:13   
nektarina
user posted image  Hvala Mela, ti se pa res vse spomneš.
Včeraj je bilo vse normalno .Praznovali so v vrtcu. Za vikend bo pa še za sorodnike in nonote.  Doma smo imeli   majhno torto,  za fešto pa moram naročit in iščem ideje kakšno dat naredit. Mislim,da bom naročila takšno, da bosta gor  2 od Rorija, ker so  zmešani na avtke.  
Sem  pač v službi in vam pošljem le 1 slikico ...

www.shrani.si/f/3n/Uo/4NJtT8gG/1/picture-342.jpg

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
2.6.2009 10:54:46   
zrak
Nektarina.. ful lepa slikica.. se mi pa zdi da si nista več tako močno podobna...lepo praznujte.. nas pa to čaka naslednji vikend..
moram še vse uredit.. Ma ki enih ne bo ker so na dopustu.. uffffffaaaa

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
2.6.2009 10:58:15   
asso

Nektarina.. ful lepa slikica.. se mi pa zdi da si nista več tako močno podobna...lepo praznujte.. nas pa to čaka naslednji vikend..
moram še vse uredit.. Ma ki enih ne bo ker so na dopustu.. uffffffaaaa

Ja, to pa je, ko so otroci rojeni v poletnih dnehuser posted image  Pri nas je podobno... rojena na praznik...user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
2.6.2009 11:07:13   
nektarina
Cavolo. VIkend ne kaže dobro. Zgleda da bodo plohe in nevihte. Se bomo morali stiskat  na terasi in v  verandi.  Imam srečo,da je  terasa pokrita.  Ma če pomislim na tiste ki praznujejo pozimi  user posted image user posted image   se nimam kaj pritoževat.

Zrak: ne nista si več podobna. Eden je temen in eden svetel.  Da ne govorim karakterialno kako sta različnauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
2.6.2009 11:36:56   
melaverde

Evo, našla iz Ronhija za Olbijo... samo za nazaj bi ostali dol... mogoče pa premaknem za en teden...

http://www.airdolomiti.it/it/prenota/specials/cce1e4be-6ecb-4712-90a5-94c570698ff2.aspx

ne bodi štupida in poglej prej v tvoj Naravnik...sigurno piše, da  odsvetujejo letenje dokler švigajo strele !!!! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
2.6.2009 11:40:04   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Včeraj je bilo vse normalno .Praznovali so v vrtcu. Za vikend bo pa še za sorodnike in nonote.  Doma smo imeli   majhno torto,  za fešto pa moram naročit in iščem ideje kakšno dat naredit. Mislim,da bom naročila takšno, da bosta gor  2 od Rorija, ker so  zmešani na avtke.  

ja, na vse se spomnem z dnevom ali dva zamude user posted image user posted image
ravnokar se ubadam s tem kaj nest v vrtec...sem kmalu iz stola padla, ko sem vidla smokije ?!?
pri nas ne dovolijo, mislim da niti čokoladic ne smem... user posted image user posted image
ma kaj bom nesla sadje ki ga Val ne je ?????

Neposredna povezava do sporočila: 1783
2.6.2009 11:52:44   
nektarina
Jaz sem vprašala kaj otroci  radi jejo.  Sem vedla za moje ,  za druge pa ne.   V glavnem  so mi svetovale vse razen torte, ker  jo nočejo jest.  Največ gredo slani prigrizki in razne čokoladice.  Nesla sem biškote, češnje, ( ne smokije ampak eno drugo varianto , ki je zelo lahka),  kinder čokoladice, kavo za  vzgojiteljice , gosti sok.
DOma  so pa na veliko papali torto.
Mela, kaj pa sploh pustijo??

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
2.6.2009 12:03:31   
asso
Pri nas pa tudi je napisano, da naj se bi noslo suho sadje... pa manj mastno, kao zdravo hrano. Vzgojiteljice pa so nam potem povedali, da otroci se  najbolj veselijo kakšnih smokijev, palčk... kakšno čokoladico, da lahko tam pojejo (ker če so kakšne lizike, bonboni jih dajo za domov) in kakšen sok.. tako, da jaz dam vedno smoki - palčke in čokoladice... pa sej to ne jejo vsak dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1785
2.6.2009 12:05:01   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ne bodi štupida in poglej prej v tvoj Naravnik...sigurno piše, da  odsvetujejo letenje dokler švigajo strele !!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

V naravniku ne piše nič o letenju in dopustovanjuuser posted image user posted image user posted image  tako, da mi ne pride kaj dosti v poštev. Evo, zdej je malica in sem si spomnila, da bom šla en giro pogledat po Čevljarski za japonke...

Neposredna povezava do sporočila: 1786
2.6.2009 12:28:08   
melaverde

Jaz sem vprašala kaj otroci  radi jejo.  Sem vedla za moje ,  za druge pa ne.   V glavnem  so mi svetovale vse razen torte, ker  jo nočejo jest.  Največ gredo slani prigrizki in razne čokoladice.  Nesla sem biškote, češnje, ( ne smokije ampak eno drugo varianto , ki je zelo lahka),  kinder čokoladice, kavo za  vzgojiteljice , gosti sok.

sadje, suho sadje, kupljene navadne biškote, sok...
torto imajo samo za se slikat iz Dar-a....

sej vzgojiteljice bi še dovolile, starši so problem...eni deklici ne dovolijo niti peciva pri kosilu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1787
2.6.2009 12:35:46   
n€na

sej vzgojiteljice bi še dovolile, starši so problem...eni deklici ne dovolijo niti peciva pri kosilu user posted image

kako je pa tole meni mimo...pol ko bo pa večja in bo na skrivaj jedla take stvari jim pa spet ne bo OKuser posted image ...le kaj je to kaj takega če se otrok malo posladka..jaz edino ne dovolim, da se sladko je pred obrokom...

sem začela malo zabušavatuser posted image user posted image user posted image bom sedaj malo prebrala, kaj ste napisaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.6.2009 12:37:39   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

kako je pa tole meni mimo...pol ko bo pa večja in bo na skrivaj jedla take stvari jim pa spet ne bo OKuser posted image ...le kaj je to kaj takega če se otrok malo posladka..jaz edino ne dovolim, da se sladko je pred obrokom...

sem začela malo zabušavatuser posted image user posted image user posted image bom sedaj malo prebrala, kaj ste napisaleuser posted image

jap, ima toga puno... ta mama je prav rekla, da želi, da se hčerka sladka samo s sadjem (pecivo pa dobijo samo ko je mineštra ali pa jota ?!) user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
2.6.2009 12:44:17   
n€na

jap, ima toga puno... ta mama je prav rekla, da želi, da se hčerka sladka samo s sadjem (pecivo pa dobijo samo ko je mineštra ali pa jota ?!) user posted image

mama se pa sigurno vsaki dan baše s čokoladouser posted image ...jaz poznam eno tako...mali je star tri leta in mama mu še sedaj da za jest vsake tri ure...med obroki ne sme nič jest...ne pije sadnih sokov...samo vodo...saj je fajn če pije samo vodo...samo naj se tega drži tudi mama, da o čokoladi niti ne govorim...še sama mi je rekla, "se z mojim zvećer baševa z čokolado, da mali ne vidi"..kje jej logika...

Neposredna povezava do sporočila: 1790
2.6.2009 12:44:23   
asso

Se strinjam. Pri meni tudi pred kosilom ne dobijo nič sladkega, po kosilu pa lahko pojejo karkoli...

Me zanima, če se ta mama sladka tudi s sadjemuser posted image user posted image  A to naj bi bil sladkišuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
2.6.2009 12:53:25   
n€na
verjetno da jauser posted image user posted image ...po možnosti oblitim s čokoladouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
2.6.2009 13:54:16   
dskubin
Leeeeeeepe slikce user posted image

mi smo bili pa na ciciolimpiadi in smo videli majrim, Nežo, Klaro, helenov, Eriko in njenega očka...

in ko si pozdravla majrim, je bila zraven dskubin z Diti - jah, tko je, me ne poznaš, k vedno namesto čveka s pico najdeš kak izgovor - naslednjič se vidimo , prav?

zrak, asso - kako izgleda gzulliverlandija - a je za naše tamale? Nam bi bilo preveč oboje v enem dnevu, mi ko gremo v zoo, smo tam cel dan, tudi spali bi lahko tam ;)

pa za može bi bila lahko manjša vstopnina, ker oni itak čakajo na klopcah

A res, c,c,. Mojga ne bi spravla na klopco, pa da tam čaka za nič - boljš, da ne hodimo z vami, da se ne naleze user posted image

Nam je tudi lepši ZOO v Linjanu, tudi, če ima kako žival manj, kot v LJ. Ne vem, mi bolj uživamo tam, edino, kar me moti, so kričeči zahodni sosedje ;)

zrak - Rhodos - mi smo šli lani septembra, smo pa šli v apartma, da je mama lahko kaj skuhala. Našedva sta itak živela skor samo od mleka in jogurta (mmmmmmmmm pravi grški jogurt), vsk dan ene 2 l+ mleka (pa da ne omenim, da je stal liter v tamalih trgovincah 2€). Smo pa bli v Falirakiju - turistično, trgovince, bifejčki, restavracije,... samo ni to za nas, mi smo se šli kopat, pa okoli furat, pa gledat, pa zgodovino raziskovat,.. Morje mega, ni blo neke gužve sploh. Ampak po ulicah pooooooooooolno mladih angležev, samo oni se niso prikazali ven, dokler smo bli mi na plaži ;) Rentali smo avto in predelali severno polovico otoka podolgem in počez, lušno. Do Rhodes Towna se splača s taxi boatom, pa veliko je rednih avtobusnih linij. Samo mi smo vseeno rentali avto, se nam ni dalo trogat 2 mulčkov pa vse potrebno za s sabo. Nam je blo lepo, če bi bla mulca malo večja, bi verjetno vseeno šli še na izlet do Turčije. Pa še na eno znanko iz RRja s familijo smo naleteli v McDonaldsu user posted image . A ja, posledica malega miljona Angležev pa je angleška hrana na vsakem koraku user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
2.6.2009 14:46:01   
austen
oooo dskubin...tebe pa že en lep cajt ni blo za bratuser posted image

povej mi kake izkušnje ste imeli z rentanjem avta? se dobi kaj normalnega za normalno ceno? Kaj pa otroški stolčki?

kdaj se kaj dobimo .....same ali pa z mulci?? sej je vseeno....samo da se dogajauser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
2.6.2009 14:56:00   
dskubin
sami smo malo pošnjofali okoli in vprašali po ene par rent-a-car agencijah za cene, pol pa zbrali najcenejše. Uno, kar so nama svetovale prijazne vodičke je bila živa katastrofa. Vsaka tur. agencija pač ima pogodbo z enim rent-a-car, pol pa odvisno, kako naletiš. Meni se ni zdelo ne vem kolk drago, cenejš, kot pri nas, ne vem pa točno, kolk je blo. Se mi zdi, da smo dali ene 30€/dan, pa pol smo se še zdilali, da smo ga šli pol dneva prej iskat, ker je bil fraj user posted image . Več časa, kot avto rentaš, ceneje je na dan. Zraven smo dobili tudi 2 stolčka - sicer low class (nanie se mi zdi), ampak boljš, kot nič. Jaz sem te stolčke malo na mokro obrisala in je blo. Skor vse agencije imajo tudi stolčke. Avto smo rentali eno škodo kako leto staro, starejših avtov itak nimajo, imajo pa vse od jeepov do motorjev do,... Važno, da ima klimo, pa da gre. Rentali smo pa pri Nemcih, se mi zdi, da so oni kar resni, kar se tega tiče in te ne bojo nategnili. Pomembno je, da je avto zavarovan (za primer nesreče) in to je to.

Dobimo se lahko... če je zvečer, je meni vseeno, lahko vsak dan (magari če grem pol nazaj v službo oddelat do konca), naj ena reče datum in kraj. Če pa z mulčki pa ne morem to sredo in ta petek, pol pa katerikoli dan.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.6.2009 7:31:21   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Leeeeeeepe slikce user posted image

mi smo bili pa na ciciolimpiadi in smo videli majrim, Nežo, Klaro, helenov, Eriko in njenega očka...

in ko si pozdravla majrim, je bila zraven dskubin z Diti Pol te mam pa na eni sliki, ki ge gor tudi majrim z nežo- jah, tko je, me ne poznaš, k vedno namesto čveka s pico najdeš kak izgovor Kaj čmo, če ni varstva ne moreš nikamor- naslednjič se vidimo , prav?Ja pravuser posted image

jutro, jaz še veselo pijem kavicouser posted image ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.6.2009 7:32:30   
n€na
austen- a si dobila slikiceuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.6.2009 7:41:31   
zrak

ja, na vse se spomnem z dnevom ali dva zamude user posted image user posted image
ravnokar se ubadam s tem kaj nest v vrtec...sem kmalu iz stola padla, ko sem vidla smokije ?!?
pri nas ne dovolijo, mislim da niti čokoladic ne smem... user posted image user posted image
ma kaj bom nesla sadje ki ga Val ne je ?????

suho sadje.. .. lahko pa tudi bobi palčke .. v Dm jih dobiš bio iz pirine moke, tudi prestice

Dskubin .. mislim da bo ravno ta varianta... sej meni je bolje, če spimo izven mesta in barčkov, ker zvečer jih lahko samo gledam ... taščo pustim domauser posted image ... hvala ti za info

Austen tudi mi do zdaj nismo imeli težav z rentanjem avta v Grčiji.. Lani pa smo tudi otroški sedež dobili in sem dala plenico čez... Kot je rekla dskubin, važno da ima avto klimo in da je polno zavarovan..
Dokler sva bila sama z mojim sva rentala jeepa, odprta streha in via.... Lani pa Cliouser posted image

Thaiss??? Kam si pobegnila??

Asso - come??

Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.6.2009 7:51:38   
austen
jutrouser posted image
Nena26....dobila slikce hvalauser posted image user posted image user posted image sicer nisem še vseh pogledala, ma ste bli lepi lepi

grem zdaj kaj delat....pridem več ksnuuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
3.6.2009 8:10:39   
nektarina
jutro, jutro
Tudi jaz pijem kavico, čeprav tisto iz avtomata.  Sledi tista  ta prava,da me malce zbudi, ker  zadnje čase težko vstajam zjutraj in ko pridem v službo sem že podrta.  Seveda nisem edina. Tudi moja dva moram jih na silo  zbudi t in sledi jokanje... danes je Nik ponovno  zajokal v  vrtcu. Mogoče je  kriva flaškica , ker mu jo skrivam . ALex pa je nor na vrtec in pri njemu imam probleme ko moramo domov, ker hoče  ostat tam...  saj ga tudi  razumem on je bolj  družaben fantek, NIk pa bolj samotarski in je raje  z mamico in tatijem.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

piflar
dojenček223

kaj si boste mislili o svojem otroku če bo piflar

ponosna bom nanj (66%)

naj dela kar hoče (21%)

sramovala se ga bom (1%)

nevem (12%)

Število vseh glasov: 1348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!