Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 10:45:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, preberite si tole porodno zgodbo, noro, bravo za vse udeležene http://www.ringaraja.net/forum/m_4274271/mpage_3/key_/tm.htm#4295459 tole zgodbo sem si pa že zadnjič prebrala in je fenomenalna! l , noro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 10:48:24
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Spali smo super, prvič se je zbudila šele ob pol štirih, da je spila mlekec , preostanek pa je je tudi dokaj spala. Špelin@ kako pa je Gregi spal na morju?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 11:37:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hojla! Evo me. Na poroki je blo ODLIČNO, Vid je tud užival pr mojih starših. Tiste k ste na FBju, bom gor naložila par slik iz ohcet pa si jih tam oglejte. Danes ma moj rojstni dan: VSE NAJBOLJŠE LUBI MOJ!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 11:37:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
sabina.****@gmail.com IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi smo doma. Dopust je bil FANTASTIČEN !!!!!!!!!!! Kako kaj ostale? Bom v prihodnjih dneh malo pošpegala za nazaj Sam da ste užival, jst grem pa naslednjo soboto, jeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 11:37:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 utinki iz Pirana ta glavna frajerka komaj sem jo držala! rožice pa so zakon povsod!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 14:04:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo super, prvič se je zbudila šele ob pol štirih, da je spila mlekec , preostanek pa je je tudi dokaj spala. Pridna Nia Špelin@ kako pa je Gregi spal na morju? Isto sem želela vprašati tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 14:05:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hojla! Evo me. Na poroki je blo ODLIČNO, Vid je tud užival pr mojih starših. Tiste k ste na FBju, bom gor naložila par slik iz ohcet pa si jih tam oglejte. Danes ma moj rojstni dan: VSE NAJBOLJŠE LUBI MOJ! za pridnega Vida in uspelo poroko. Pa vse naj naj tvojemu lubiju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 14:51:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo super, prvič se je zbudila šele ob pol štirih, da je spila mlekec , preostanek pa je je tudi dokaj spala. Špelin@ kako pa je Gregi spal na morju? Nia to deli mamici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 14:52:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hojla! Evo me. Na poroki je blo ODLIČNO, Vid je tud užival pr mojih starših. Tiste k ste na FBju, bom gor naložila par slik iz ohcet pa si jih tam oglejte. Danes ma moj rojstni dan: VSE NAJBOLJŠE LUBI MOJ! vse naj naj tvojemu dragiju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 14:53:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hojla! Evo me. Na poroki je blo ODLIČNO, Vid je tud užival pr mojih starših. Tiste k ste na FBju, bom gor naložila par slik iz ohcet pa si jih tam oglejte. Danes ma moj rojstni dan: VSE NAJBOLJŠE LUBI MOJ! , pa vse najboljše tvojemu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 14:53:49
|
|
|
|
mafi
|
pa to ne morš verjet, pri nas je cel naliv. Počasi mam že dost tega in naj že enkrat posije sonce.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 14:56:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa to ne morš verjet, pri nas je cel naliv. Počasi mam že dost tega in naj že enkrat posije sonce. Pri nas pa je bilo dopoldan lepo, potem je lilo ko , zdaj pa spet sije sonce , za dr.ek vreme res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 15:07:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi pa to ne morš verjet, pri nas je cel naliv. Počasi mam že dost tega in naj že enkrat posije sonce. Pri nas pa je bilo dopoldan lepo, potem je lilo ko , zdaj pa spet sije sonce , za dr.ek vreme res le kdo bi razumel vreme in otroke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 17:06:23
|
|
|
|
nia5
|
In je spet deževalo Nia spet spi, ma nisem imela srca, če pa se je tak k meni stiskala in cartala, klinc pa bomo pač dolgo pokonci. Pa sitna je, mislim da so še zobi na pohodu, pol pa naj spi revica. Našla sem indeks , mam pa zegl
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 17:08:31
|
|
|
|
nia5
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 17:59:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 In je spet deževalo Nia spet spi, ma nisem imela srca, če pa se je tak k meni stiskala in cartala, klinc pa bomo pač dolgo pokonci. Pa sitna je, mislim da so še zobi na pohodu, pol pa naj spi revica. Našla sem indeks , mam pa zegl za indeks
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 17:59:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tale je pa boljši od mojega včerješnjega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 18:01:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hojla! Evo me. Na poroki je blo ODLIČNO, Vid je tud užival pr mojih starših. Tiste k ste na FBju, bom gor naložila par slik iz ohcet pa si jih tam oglejte. Danes ma moj rojstni dan: VSE NAJBOLJŠE LUBI MOJ! vse naj naj tvojemu dragiju se pridružujem čestitkam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 18:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat..... Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kaj . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuha , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit not . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal. Drugač sm se pa jest zredila že 7 kg , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustih . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MF .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 18:48:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat..... Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kaj . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuha , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit not . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal. Drugač sm se pa jest zredila že 7 kg , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustih . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MF . za delno dober dopust Za kile in trebušček pa tudi . A boš nam dala kakšno slikico gor od trebuščka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 18:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat..... Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kaj . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuha , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit not . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal. Drugač sm se pa jest zredila že 7 kg , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustih . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MF . za delno dober dopust Za kile in trebušček pa tudi . A boš nam dala kakšno slikico gor od trebuščka? zdele se mi ne da slikat, bom dala kr z morja gor sam da mi naloži. Pa še ene par od Gaje. Na eni sliki že full velik zgleda pa v resnici ni tolk, no mogoče po kosilu al pa zvečer, zjutri je manjši . Kavbojke sicer še zapnem sam me pol vse tišči, tko da si bom mogla zgleda kmal neki kupit, zdej nosm dvoje lanene hlače. Bom počakala na razprodaje, a mogoče veš kdaj se začnejo? Itak bom sam za silo neki kupla, kar bo pač nujno Kako kej na šiht? Kdaj greste pa vi kej na morje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 19:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 19:28:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 20:07:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat..... Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kaj . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuha , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit not . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal. Drugač sm se pa jest zredila že 7 kg , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustih . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MF . za delno dober dopust Za kile in trebušček pa tudi . A boš nam dala kakšno slikico gor od trebuščka? zdele se mi ne da slikat, bom dala kr z morja gor sam da mi naloži. Pa še ene par od Gaje. Na eni sliki že full velik zgleda pa v resnici ni tolk, no mogoče po kosilu al pa zvečer, zjutri je manjši . Kavbojke sicer še zapnem sam me pol vse tišči, tko da si bom mogla zgleda kmal neki kupit, zdej nosm dvoje lanene hlače. Bom počakala na razprodaje, a mogoče veš kdaj se začnejo? Itak bom sam za silo neki kupla, kar bo pač nujno Kako kej na šiht? Kdaj greste pa vi kej na morje? Razprodaje se uradno začnejo 12. ali 14. julija. Ne vem točno. Drugače pa ima večina trgovin že zdaj popuste. Šiht je ok. Smo med začetkom teh popustov toliko prodali, da nimamo v bistvu več kaj prodajat. Nam je št. zmanjkalo. Kaj bo na razprodajah se mi še sanja ne. Na morje pa mi ne gremo. Jaka gre s teto in potem še z babico, tako da bo vsega skupaj 17 dni na morju, ostali pa bomo kar lepo doma. Bo pa drugo leto boljše, da bomo pa lažje zdržali gremo pa v toplice pozimi. Na slikah se pa lepo vidi trebušček. Gaja je pa res en cukrček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 20:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala . No pol bom pa mogla mal pogledat, sam kaj ko dnarja ni . No sam da bo Jaka užival, vi boste pa že šli na kakšen bazen al pa kej. Sej mi smo si letos tud sam en tedn privoščil, pa še to v juniju ko je cenej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?