|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
29.6.2009 10:45:07   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Ej, preberite si tole porodno zgodbo, noro, bravo za vse udeležene user posted image user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/m_4274271/mpage_3/key_/tm.htm#4295459

tole zgodbo sem si pa že zadnjič prebrala in je fenomenalna! user posted image user posted image user posted image

luser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , noro!

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
29.6.2009 10:48:24   
nia5
Jutro user posted image
Spali smo super, prvič se je zbudila šele ob pol štirih, da je spila mlekec user posted image , preostanek pa je je tudi dokaj spala.

Špelin@ kako pa je Gregi spal na morju?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
29.6.2009 11:37:49   
Srčekgirll
Hojla!

Evo me. Na poroki je blo ODLIČNO, Vid je tud užival pr mojih starših. Tiste k ste na FBju, bom gor naložila par slik iz ohcet pa si jih tam oglejte.
Danes ma moj user posted image rojstni dan: VSE NAJBOLJŠE LUBI MOJ!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
29.6.2009 11:37:52   
Srčekgirll
sabina.****@gmail.com
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi smo doma. Dopust je bil FANTASTIČEN !!!!!!!!!!! user posted image

Kako kaj ostale? Bom v prihodnjih dneh malo pošpegala za nazaj user posted image

user posted image user posted image user posted image Sam da ste užival, jst grem pa naslednjo soboto, jeeee

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
29.6.2009 11:37:54   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

utinki iz Pirana user posted image
ta glavna frajerka user posted image
user posted image
komaj sem jo držala!
user posted image
rožice pa so zakon povsod! user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
29.6.2009 14:04:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro user posted image
Spali smo super, prvič se je zbudila šele ob pol štirih, da je spila mlekec user posted image , preostanek pa je je tudi dokaj spala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna Nia

Isto sem želela vprašati tudi jazuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
29.6.2009 14:05:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hojla!

Evo me. Na poroki je blo ODLIČNO, Vid je tud užival pr mojih starših. Tiste k ste na FBju, bom gor naložila par slik iz ohcet pa si jih tam oglejte.

user posted image user posted image user posted image user posted image za pridnega Vida in uspelo poroko.

Pa vse naj naj tvojemu lubijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
29.6.2009 14:51:36   
mafi

Jutro user posted image

Nia to deli mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
29.6.2009 14:52:25   
mafi

Hojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj tvojemu dragiju

Neposredna povezava do sporočila: 2009
29.6.2009 14:53:47   
nia5

Hojla!

user posted image user posted image user posted image , pa vse najboljše tvojemu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2010
29.6.2009 14:53:49   
mafi
pa to ne morš verjet, pri nas je cel naliv. Počasi mam že dost tega user posted image user posted image user posted image user posted image in naj že enkrat posije sonce.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
29.6.2009 14:56:28   
nia5

pa to ne morš verjet, pri nas je cel naliv. Počasi mam že dost tega user posted image user posted image user posted image user posted image in naj že enkrat posije sonce.

Pri nas pa je bilo dopoldan lepo, potem je lilo ko user posted image , zdaj pa spet sije sonce user posted image , za dr.ek vreme res user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
29.6.2009 15:07:06   
mafi

Pri nas pa je bilo dopoldan lepo, potem je lilo ko user posted image , zdaj pa spet sije sonce user posted image , za dr.ek vreme res user posted image

le kdo bi razumel vreme in otrokeuser posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
29.6.2009 17:06:23   
nia5
In je spet deževalo user posted image
Nia spet spi, ma nisem imela srca, če pa se je tak k meni stiskala in cartala, klinc pa bomo pač dolgo pokonci. Pa sitna je, mislim da so še zobi na pohodu, pol pa naj spi revica.
Našla sem indeks  user posted image , mam pa zegl user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
29.6.2009 17:08:31   
nia5
 user posted image  

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
29.6.2009 17:59:13   
barbaw

In je spet deževalo user posted image
Nia spet spi, ma nisem imela srca, če pa se je tak k meni stiskala in cartala, klinc pa bomo pač dolgo pokonci. Pa sitna je, mislim da so še zobi na pohodu, pol pa naj spi revica.
Našla sem indeks  user posted image , mam pa zegl user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za indeks

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
29.6.2009 17:59:43   
barbaw

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale je pa boljši od mojega včerješnjega. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
29.6.2009 18:01:15   
barbaw

Hojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj tvojemu dragiju

se pridružujem čestitkam

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.6.2009 18:38:20   
Anonimen
Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat.....
Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kajuser posted image . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuhauser posted image , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit notuser posted image . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal.
Drugač sm se pa jest zredila že 7 kguser posted image , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustihuser posted image . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MFuser posted image .

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.6.2009 18:48:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat.....
Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kajuser posted image . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuhauser posted image , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit notuser posted image . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal.
Drugač sm se pa jest zredila že 7 kguser posted image , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustihuser posted image . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MFuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  za delno dober dopust user posted image

Za kile in trebušček pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image . A boš nam dala kakšno slikico gor od trebuščka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.6.2009 18:59:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image  za delno dober dopust user posted image

Za kile in trebušček pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image . A boš nam dala kakšno slikico gor od trebuščka?

zdele se mi ne da slikat, bom dala kr z morja gor sam da mi naloži. Pa še ene par od Gaje. Na eni sliki že full velik zgledauser posted image  pa v resnici ni tolk, no mogoče po kosilu al pa zvečer, zjutri je manjšiuser posted image . Kavbojke sicer še zapnem sam me pol vse tišči, tko da si bom mogla zgleda kmal neki kupit, zdej nosm dvoje lanene hlače. Bom počakala na razprodaje, a mogoče veš kdaj se začnejo? Itak bom sam za silo neki kupla, kar bo pač nujno
Kako kej na šiht? Kdaj greste pa vi kej na morje?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.6.2009 19:22:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.6.2009 19:28:06   
Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.6.2009 20:07:47   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

zdele se mi ne da slikat, bom dala kr z morja gor sam da mi naloži. Pa še ene par od Gaje. Na eni sliki že full velik zgledauser posted image  pa v resnici ni tolk, no mogoče po kosilu al pa zvečer, zjutri je manjšiuser posted image . Kavbojke sicer še zapnem sam me pol vse tišči, tko da si bom mogla zgleda kmal neki kupit, zdej nosm dvoje lanene hlače. Bom počakala na razprodaje, a mogoče veš kdaj se začnejo? Itak bom sam za silo neki kupla, kar bo pač nujno
Kako kej na šiht? Kdaj greste pa vi kej na morje?

Razprodaje se uradno začnejo 12. ali 14. julija. Ne vem točno. user posted image  Drugače pa ima večina trgovin že zdaj popuste.
Šiht je ok. Smo med začetkom teh popustov toliko prodali, da nimamo v bistvu več kaj prodajat. Nam je št. zmanjkalo. Kaj bo na razprodajah se mi še sanja ne.
Na morje pa mi ne gremo. Jaka gre s teto in potem še z babico, tako da bo vsega skupaj 17 dni na morju, ostali pa bomo kar lepo doma. Bo pa drugo leto boljše, da bomo pa lažje zdržali gremo pa v toplice pozimi.
Na slikah se pa lepo vidi trebušček. user posted image  Gaja je pa res en cukrček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.6.2009 20:28:45   
Anonimen
Hvalauser posted image . No pol bom pa mogla mal pogledat, sam kaj ko dnarja niuser posted image .
No sam da bo Jaka užival, vi boste pa že šli na kakšen bazen al pa kej. Sej mi smo si letos tud sam en tedn privoščil, pa še to v juniju ko je cenej.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?