Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 22:31:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst sm vam pršla voščit, lahko in MIRNO nočko. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 22:31:26
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Danes smo z otroki dali čez ta hudo nabavo, ker je bil hladilnik popolnoma prazen Ej, jutri bo nakazana dohodnina, jupiiiiiii Anitka, katere prostore v hiši pa prenavljate? Aja, Gregijevo spanje na morju: enako kot doma. Zbujanje nonstop in občasno vreščanje Srčekgirll, lepo, da sta se imela fino Pa seveda iskrene čestitke tvojemu za RD mafi, pri nas sta se cel dan na nekaj minut menjavala dež in sonce Raje ne povem, kolikokrat sem stojalo s perilo prestavljala noter-ven nia5, za najden indeks. Kul smajli nina7, fuuuuuuul luštkan trebušček Krasne morske fotke Estrella*, glede opisane trme: trenutno imam doma dva taka trmarnika - mala pika in Gregi Na trenutke se mi rola! HB je vsaj ta starejša že dolgo iz te faze, jo pa zdaj trgajo hormončki in mi na drugačen način "dvigne pokrovko" Te popolnoma razumem. Jaz včasih ignoriram, včasih popenim, odvisno od trenutnega "navdiha" Recept za umiritev- a se hecaš? barbaw, moj je tudi 1x malo piko postavil pod mrzel tuš in se ji je čisto odpeljalo... A ve ste pa že vse šle spat? ok, mirno nočko še od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 29.6.2009 23:40:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Danes smo z otroki dali čez ta hudo nabavo, ker je bil hladilnik popolnoma prazen Ej, jutri bo nakazana dohodnina, jupiiiiiii O pa res, moram dragemu povedat, ker sva že v minusu zaradi te prenove Anitka, katere prostore v hiši pa prenavljate? Dnevno sobo, jedilnico in hodnike s stopniščem vred. Aja, Gregijevo spanje na morju: enako kot doma. Zbujanje nonstop in občasno vreščanje Ojej, sem upala, da bo klima kaj spremenila mafi, pri nas sta se cel dan na nekaj minut menjavala dež in sonce Raje ne povem, kolikokrat sem stojalo s perilo prestavljala noter-ven Pri nas je ta hudič danes padal ziher ene 15 krat. To lahko samo po.pizditis fasaš nia5, za najden indeks. Kul smajli Podpišem nina7, fuuuuuuul luštkan trebušček Krasne morske fotke To pa res, sta pravi manekenki Estrella*, glede opisane trme: trenutno imam doma dva taka trmarnika - mala pika in Gregi Na trenutke se mi rola! HB je vsaj ta starejša že dolgo iz te faze, jo pa zdaj trgajo hormončki in mi na drugačen način "dvigne pokrovko" Te popolnoma razumem. Jaz včasih ignoriram, včasih popenim, odvisno od trenutnega "navdiha" Recept za umiritev- a se hecaš? Uff trma. Pri Galu še zaenkrat gre, sicer je pa aktiven 100 na uro. Sekundo ni pri miru. barbaw, moj je tudi 1x malo piko postavil pod mrzel tuš in se ji je čisto odpeljalo... Sem že slišala za to metodo in upam, da je ne bom potrebovala. Če bo pa kdaj treba pa naredim tudi to. A ve ste pa že vse šle spat? ok, mirno nočko še od mene Nočko tudi od mene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 14:44:40
|
|
|
|
katy82
|
hej mačkice moje evo se javljam iz službe,so me ruknl v popoldansko smeno ker je tolk bolniških in dopustov.Utrujena sem tolk da komaj čakam da se lahko doma uležim in zaspim.Ne vem kolk dolg bo še tkole šlo,bo kmalu treba še enga malega kričača in nato službo bližje doma poiskat. Nina slikce so pa tko luštne,teb nosečnost tko paše.Gaja ma pa tklo dolge laske,jo kej strižeš? Estrella glede trmice pa je naša že od šestih mesecev na ful gavner,zdej me je vsaj tepst nehala ampak me mal ustrahuje tko da ploskne men direkt v glavo,kao a bi rada batine al kaj?Nam je najbolj pomagala ignoranca in pa da sem jo dala od sebe stran in kao jokala,kolk ji je blo hudo me je tko objemala pa tolažla.Je pa res da se tega poslužim sam takrat ko se ornk sprav name in nč ne pomaga,drugače bi se tega po moje navadla in bi ji še pasal da jokam. Drugega nisem uspela prebrat,grem še mal delat pa bom probala sprot kej komentirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 16:00:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jutri bo nakazana dohodnina, jupiiiiiii barbaw, moj je tudi 1x malo piko postavil pod mrzel tuš in se ji je čisto odpeljalo... Katera runda naj bi dobila jutri dohodnino? Jaka je v trenutku utihnil, ko je šel pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 16:00:40
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas je zdaj po kratki plohi spet sonce in gremo ven. Se zvečer kaj javim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 18:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan, uf kakšna gužva Hvala vsem za pohvale mojga trebuha pa Gaje . Katy ne nč je ne strižemo, 1x smo jo mal, ker ni hotla met špangice, no sej zdej jo tud neki noče met sam jo mal nahecam da ne porajta . Estrella ja itak bom poročala, tud jest komi čakam, še 13 dni Gaja na trenutke tud full trmo zganja, jest jo kr pustim , da se zdere. Držim pesti, da to pri vas čim prej mine. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Meni se zdi, da vedno ko so razprodaje, sem broke, res pa da si nikoli ne kupujem stvari, ki jih trenutno ne rabim. Jaz nikoli ne kupujem stvari, ki so "poceni" in jih ne rabim, še manj pa kupujem stvari, ki niso "uporabne". tud jest ne kupujem na razprodajah, se mi ne da gužvat, pa tud tko se mi ne da po trgovinah hodit pa probavat, najraj bi vidla da mi cunje prpeljejo na dom . Sam zdej bom pa mogla it mal, ker mi kmal ne bo več nč prov, mi je pa čist odveč Špelin@ za super dopust. Ja naš hladilnik je bil tud prazen, še kruha nism mela nč v skrinji, trgovine pa nimam čist bliz, no zdej je že mal založen Katy a ti pa popoldanske tolčeš,ojej . Dej se mal zbuni. Kako kej priprave?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 19:23:20
|
|
|
|
katy82
|
Evo se še mal javm,cel popoldne se mi tko grozen vleče,čeprav je skoz nekaj.Skoz bit zaprt v intenzivni ni najbolj luštn,pa še sparina je za ****. Nina popoldanske mam zarad bolniških,kar naenkrat je padl 5 bolniških in valda se v kadru z 10 zaposlenimi to ful pozna.Ma sem se kr sama ponudla za popoldne k drugim bi šli frej dnevi,sama bom pa najbrž kdaj tud rabla kako zamenjavo zarad Lare.Ne morem samo za svojo rit vedno gledat,taka sem pa čeprav me občasno to ful po glavi udar. Nina a si ti na bolniški naprej ostala? Barbaw a ste s prenovo končali? Anitka kolk ste pa vi daleč? Špelina me veseli da je bil dopust kokr tolk v redu,saj bo Gregija to nespanje enkrat minil-se grem stavt da ti bo v puberteti težil nazaj kaj ga gnjavš za vstajat Priprave na poroko potekajo tko bolj v izi.HB sem si že dost prej vzela rezervacije in zdej samo detajle izpiljujem.Mi grejo pa živci zarad mojga,že tko bo vse najcenejš pa nobenga luksuza,razen fotografe imava najete,pa mi para živce samo z vprašanji kok kej kušta,bog ne daj kej pohvalt Itak vse kar zberem je najcenejši cenovni razred ampak ne more iz svoje kože
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 19:38:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo se še mal javm,cel popoldne se mi tko grozen vleče,čeprav je skoz nekaj.Skoz bit zaprt v intenzivni ni najbolj luštn,pa še sparina je za ****. Nina popoldanske mam zarad bolniških,kar naenkrat je padl 5 bolniških in valda se v kadru z 10 zaposlenimi to ful pozna.Ma sem se kr sama ponudla za popoldne k drugim bi šli frej dnevi,sama bom pa najbrž kdaj tud rabla kako zamenjavo zarad Lare.Ne morem samo za svojo rit vedno gledat,taka sem pa čeprav me občasno to ful po glavi udar. Nina a si ti na bolniški naprej ostala? Barbaw a ste s prenovo končali? Anitka kolk ste pa vi daleč? Špelina me veseli da je bil dopust kokr tolk v redu,saj bo Gregija to nespanje enkrat minil-se grem stavt da ti bo v puberteti težil nazaj kaj ga gnjavš za vstajat Priprave na poroko potekajo tko bolj v izi.HB sem si že dost prej vzela rezervacije in zdej samo detajle izpiljujem.Mi grejo pa živci zarad mojga,že tko bo vse najcenejš pa nobenga luksuza,razen fotografe imava najete,pa mi para živce samo z vprašanji kok kej kušta,bog ne daj kej pohvalt Itak vse kar zberem je najcenejši cenovni razred ampak ne more iz svoje kože MI smo zunaj končali ja. Zdaj pa bomo pooooočččččaaaaaasssssssiiiiii delali mansardo. Ko takole nekdo za "brezveze" guši za ceno bi tudi jaz znorela. Tudi jaz gledam na vsak euro in ne bi zdržala takega pritiska, ki ga moraš ti prenašat.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 30.6.2009 19:42:51 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 20:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo se še mal javm,cel popoldne se mi tko grozen vleče,čeprav je skoz nekaj.Skoz bit zaprt v intenzivni ni najbolj luštn,pa še sparina je za ****. Nina popoldanske mam zarad bolniških,kar naenkrat je padl 5 bolniških in valda se v kadru z 10 zaposlenimi to ful pozna.Ma sem se kr sama ponudla za popoldne k drugim bi šli frej dnevi,sama bom pa najbrž kdaj tud rabla kako zamenjavo zarad Lare.Ne morem samo za svojo rit vedno gledat,taka sem pa čeprav me občasno to ful po glavi udar. Nina a si ti na bolniški naprej ostala? Barbaw a ste s prenovo končali? Anitka kolk ste pa vi daleč? Špelina me veseli da je bil dopust kokr tolk v redu,saj bo Gregija to nespanje enkrat minil-se grem stavt da ti bo v puberteti težil nazaj kaj ga gnjavš za vstajat Priprave na poroko potekajo tko bolj v izi.HB sem si že dost prej vzela rezervacije in zdej samo detajle izpiljujem.Mi grejo pa živci zarad mojga,že tko bo vse najcenejš pa nobenga luksuza,razen fotografe imava najete,pa mi para živce samo z vprašanji kok kej kušta,bog ne daj kej pohvalt Itak vse kar zberem je najcenejši cenovni razred ampak ne more iz svoje kože ma ja sej nimaš kej, sam upam, da bojo tud drugi tebe menjal ko boš rabila. glede tvojga pa sej veš desci maš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 20:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
mater to pa je gužva , sploh ne vem če bom lohk vse prebrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 20:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopit Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 20:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 20:57:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sm hotla prej tega napopat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:06:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopit Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom Lupinico Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend? Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:06:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila dopoldne gre spat eno rundo in en teden gre še popoldne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:07:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm hotla prej tega napopat Jaz moram še zdaj perilo zložit. Pridem kuj nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:11:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila dopoldne gre spat eno rundo in en teden gre še popoldne aha no sej pol ni take panike, je pa res čudn da 1 tedn gre 1 tedn pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopit Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom Lupinico Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend? Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne da ne mojo, je rekla da jo bo teb dala če boš kej k men hodila . Uf ta vikend ma brat 30 let, pa tašča praznuje, drug vikend lahko al pa med tednom. ah kaj kaj mal se odklop
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:12:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm hotla prej tega napopat Jaz moram še zdaj perilo zložit. Pridem kuj nazaj. Ja ta je pa čist "gorenjska"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm hotla prej tega napopat Jaz moram še zdaj perilo zložit. Pridem kuj nazaj. Ja ta je pa čist "gorenjska" sam res
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?