nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Evo ns z dopusta. No smo prišli že v petek zvečer pa se mi ni dal pisat, je blo full cunj za oprat..... Mel smo se uredu, sam vreme ni blo ne vem kaj . Prve tri dni dež pa 16-18 stopinji, pol pa tri dni ok, pa spet mal slabo. Kopal smo se zlo mal, jest sm šla 1x v vodo cela, drugač sam do trebuha , je bla preveč mrzla voda. Gajo pa to ni motil, je skoz hotla bit not . Bo treba zgleda ponovit, če nam bo ratal. Drugač sm se pa jest zredila že 7 kg , jah nč čudnega če pa kr naprej neki meljem v ustih . Trebuh raste, se mi zdi da je kr naenkrat full zrastu. Še mal pa bom mela MF . za delno dober dopust Za kile in trebušček pa tudi . A boš nam dala kakšno slikico gor od trebuščka? zdele se mi ne da slikat, bom dala kr z morja gor sam da mi naloži. Pa še ene par od Gaje. Na eni sliki že full velik zgleda pa v resnici ni tolk, no mogoče po kosilu al pa zvečer, zjutri je manjši . Kavbojke sicer še zapnem sam me pol vse tišči, tko da si bom mogla zgleda kmal neki kupit, zdej nosm dvoje lanene hlače. Bom počakala na razprodaje, a mogoče veš kdaj se začnejo? Itak bom sam za silo neki kupla, kar bo pač nujno Kako kej na šiht? Kdaj greste pa vi kej na morje? Razprodaje se uradno začnejo 12. ali 14. julija. Ne vem točno. Drugače pa ima večina trgovin že zdaj popuste. Šiht je ok. Smo med začetkom teh popustov toliko prodali, da nimamo v bistvu več kaj prodajat. Nam je št. zmanjkalo. Kaj bo na razprodajah se mi še sanja ne. Na morje pa mi ne gremo. Jaka gre s teto in potem še z babico, tako da bo vsega skupaj 17 dni na morju, ostali pa bomo kar lepo doma. Bo pa drugo leto boljše, da bomo pa lažje zdržali gremo pa v toplice pozimi. Na slikah se pa lepo vidi trebušček. Gaja je pa res en cukrček. Meni se zdi, da vedno ko so razprodaje, sem broke, res pa da si nikoli ne kupujem stvari, ki jih trenutno ne rabim.