|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
30.6.2009 21:38:58   
aurora28
Suzy bravo za zobek user posted image user posted image user posted image , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj.

Tako pa naš Gal koraka user posted image

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.6.2009 21:39:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, kako se vam zdita?

user posted image

Zelo lepauser posted image Čeprav bi jaz kamenčka odstranila, ker so mi preprosti bolj všeč.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.6.2009 21:40:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Živjo bejbe!

Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima:  ENAKOuser posted image
- tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE
- ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK
- imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJuser posted image
- zadnje čase mi gležnji zatekajo user posted image NIČ NE ZATEKAJO
- imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSUuser posted image  TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI user posted image  ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE

V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno user posted image MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK.

Hvala Estrella user posted image . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi?

Mislim, da ne bi smelo biti problema. Meni je obroček odstranil in mislim, da tudi mirena ne bi smela biti izjema. Verjetno se bom odločila za zamenjavo z navadnim obročkom, ker meni tabletke ne dišijo najboljuser posted image

men tud ne, ne vem kaj bom pol melauser posted image

grem dat za 5minut comp filat k mi baterije zmanjkuje pa se mi ne da za mizo sedet

Mogoče user posted image  no3user posted image

ja ja kr misl si hahahaha

Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.6.2009 21:40:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspanauser posted image , kva to pašeuser posted image

ja kje ste zdejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna Gaja

Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. user posted image  Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj user posted image , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila.

al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatrauser posted image al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila

Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledalauser posted image user posted image user posted image  Upam, da je bil le tak danuser posted image Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spatuser posted image

pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol?

Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h

pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspankauser posted image user posted image , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih

Ja, imam s tem še vedno zelo veliko srečouser posted image user posted image Mislim, da po Andražu zaslužim tako Trnjulčicouser posted image . Ti lahko upaš na novembersko izboljšavouser posted image

ja res maš
no upam tud jest, čeprov je gaja zdej ratala pridna, že trkam, ponoč spi, čez dan tud večinoma po uro pa pol do dveh pa pol, tko da je zdej ok.
je pa hecn da na morju se je pa zbujala k smo bli v isti sobi
kdaj si pa dala ti aljo v svojo sobo?

Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.6.2009 21:40:27   
Anonimen

no, kako se vam zdita?

user posted image

vauuuuuuuu, lepa

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.6.2009 21:40:42   
Estrella*

Suzy bravo za zobek user posted image user posted image user posted image , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj smo važni

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.6.2009 21:42:11   
aurora28
Važni in ponosni user posted image user posted image

Suzy prstana sta zelo lepa user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.6.2009 21:42:15   
Estrella*

Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspanauser posted image , kva to pašeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna Gaja

Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. user posted image  Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj user posted image , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila.

al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatrauser posted image al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila

Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledalauser posted image user posted image user posted image  Upam, da je bil le tak danuser posted image Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spatuser posted image

Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h

pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspankauser posted image user posted image , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih

Ja, imam s tem še vedno zelo veliko srečouser posted image user posted image Mislim, da po Andražu zaslužim tako Trnjulčicouser posted image . Ti lahko upaš na novembersko izboljšavouser posted image

ja res maš
no upam tud jest, čeprov je gaja zdej ratala pridna, že trkam, ponoč spi, čez dan tud večinoma po uro pa pol do dveh pa pol, tko da je zdej ok.

Alja je v ločeni sobi od prvega dneuser posted image  Andraž je bil po sili razmer do 4,5 leta z nama v sobi in mi tud na pamet ni prilo, da bi ponovila vajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.6.2009 21:42:55   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.6.2009 21:43:20   
Estrella*

Živjo bejbe!

Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima:  ENAKOuser posted image
- tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE
- ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK
- imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJuser posted image
- zadnje čase mi gležnji zatekajo user posted image NIČ NE ZATEKAJO
- imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSUuser posted image  TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI user posted image  ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE

V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno user posted image MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK.

Hvala Estrella user posted image . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi?

Mislim, da ne bi smelo biti problema. Meni je obroček odstranil in mislim, da tudi mirena ne bi smela biti izjema. Verjetno se bom odločila za zamenjavo z navadnim obročkom, ker meni tabletke ne dišijo najboljuser posted image

men tud ne, ne vem kaj bom pol melauser posted image

grem dat za 5minut comp filat k mi baterije zmanjkuje pa se mi ne da za mizo sedet

Mogoče user posted image  no3user posted image

ja ja kr misl si hahahaha

Zakaj pa neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.6.2009 21:44:19   
Estrella*
Tako jaz grem v zgornji štuk mal postlo pogledatuser posted image  NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.6.2009 21:44:26   
Srčekgirll

no, kako se vam zdita?

user posted image

WAWuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.6.2009 21:44:33   
Anonimen

ja res maš

Alja je v ločeni sobi od prvega dneuser posted image  Andraž je bil po sili razmer do 4,5 leta z nama v sobi in mi tud na pamet ni prilo, da bi ponovila vajouser posted image

bom jest probala isto naredit, če nam rata do takrat spalnico zrihtat

Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.6.2009 21:45:14   
aurora28
Nam se je tudi spalni red uredil in Gal čez dan spi dvakrat:
Prvič okrog 9. ure zjutraj in drugič okrog 15. ure. Obakrat spi po debelo uro, zvečer pa gre v posteljo ob 20. uri in se ne zbudi do 5. ure. Zdaj sem se že navadila, da se zbujamo s kurami user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.6.2009 21:46:35   
Anonimen
Tud jest odhajam, mirno nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.6.2009 21:48:17   
Srčekgirll

Mi jih mamo tud 12                                          

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.6.2009 21:49:17   
suzy85

user posted image

user posted image user posted image user posted image pravi korenjak! ti si pa shujšala, ne?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.6.2009 21:50:20   
suzy85

no, kako se vam zdita?

user posted image

Zelo lepauser posted image Čeprav bi jaz kamenčka odstranila, ker so mi preprosti bolj všeč.

tud midva iščeva čim bolj preproste, predvsem pa iz rumenega zlata. pa da se vsaj malo loči nevestin od ženinovega

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.6.2009 21:54:43   
aurora28

user posted image

user posted image user posted image user posted image pravi korenjak! ti si pa shujšala, ne?

Bolj ko razmišljam kako bi shujšala, bolj se redim user posted image user posted image . Danes sem  naredila STOP in ne mečem vse vase, kar mi pride pod roke. Nisem več KANTA ZA SMETI!!! Upam, da tokrat bo šlo kaj dol.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.6.2009 21:57:19   
nia5
Ste bile pa zvečer kar pridne user posted image
Komentirala bom ju3, ker sem utrujena, končno smo pokosili, ker danes celo ni deževalo user posted image , pa nimamo glih ravnega terena, tako da le še hrano in posteljo vidim.
Lepo spančkajte in hročeki tudi. Mirno nočko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.6.2009 21:59:12   
aurora28
Tudi jaz grem v posteljoi. Lahko noč vsem skupaj, pa lepe sanje. 

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.6.2009 22:02:16   
barbaw

no, kako se vam zdita?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čisto po mojem okusu, edino bele bi imela user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.6.2009 22:02:43   
barbaw

user posted image

Bolj ko razmišljam kako bi shujšala, bolj se redim user posted image user posted image . Danes sem  naredila STOP in ne mečem vse vase, kar mi pride pod roke. Nisem več KANTA ZA SMETI!!! Upam, da tokrat bo šlo kaj dol.

sigurno se ti bo poznalo, če boš manj jedla

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
30.6.2009 23:06:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo se še mal javm,cel popoldne se mi tko grozen vleče,čeprav je skoz nekaj.Skoz bit zaprt v intenzivni ni najbolj luštn,pa še sparina je za ****.

Nina popoldanske mam zarad bolniških,kar naenkrat je padl 5 bolniških in valda se v kadru z 10 zaposlenimi to ful pozna.Ma sem se kr sama ponudla za popoldne k drugim bi šli frej dnevi,sama bom pa najbrž kdaj tud rabla kako zamenjavo zarad Lare.Ne morem samo za svojo rit vedno gledat,taka sem pa čeprav me občasno to ful po glavi udar.user posted image

Naj ti minejo tile popoldanski šihti s svetlobno hitrostjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka kolk ste pa vi daleč?

Večina grobih del in tega "štemanja" je pri koncu. Sledijo malo lepša dela. Upam, da bom čez 14 dni že lahko pokazala slike naših prenovljenih prostorov.

Priprave na poroko potekajo tko bolj v izi.HB sem si že dost prej vzela rezervacije in zdej samo detajle izpiljujem.Mi grejo pa živci zarad mojga,že tko bo vse najcenejš pa nobenga luksuza,razen fotografe imava najete,pa mi para živce samo z vprašanji kok kej kušta,bog ne daj kej pohvaltuser posted image Itak vse kar zberem je najcenejši cenovni razred ampak ne more iz svoje kožeuser posted image

Super, da sta že pri detajlih, za tvojga pa vzami en valjar in po občasno po buči

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
30.6.2009 23:07:20   
Anitka

sm hotla prej tega napopat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja kje si ga pa najdla?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?