Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:38:58
|
|
|
|
aurora28
|
Suzy bravo za zobek , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj. Tako pa naš Gal koraka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:39:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kako se vam zdita? Zelo lepa Čeprav bi jaz kamenčka odstranila, ker so mi preprosti bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: ENAKO - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJ - zadnje čase mi gležnji zatekajo NIČ NE ZATEKAJO - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSU TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK. Hvala Estrella . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi? Mislim, da ne bi smelo biti problema. Meni je obroček odstranil in mislim, da tudi mirena ne bi smela biti izjema. Verjetno se bom odločila za zamenjavo z navadnim obročkom, ker meni tabletke ne dišijo najbolj men tud ne, ne vem kaj bom pol mela grem dat za 5minut comp filat k mi baterije zmanjkuje pa se mi ne da za mizo sedet Mogoče no3 ja ja kr misl si hahahaha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspanka , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih Ja, imam s tem še vedno zelo veliko srečo Mislim, da po Andražu zaslužim tako Trnjulčico . Ti lahko upaš na novembersko izboljšavo ja res maš no upam tud jest, čeprov je gaja zdej ratala pridna, že trkam, ponoč spi, čez dan tud večinoma po uro pa pol do dveh pa pol, tko da je zdej ok. je pa hecn da na morju se je pa zbujala k smo bli v isti sobi kdaj si pa dala ti aljo v svojo sobo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kako se vam zdita? vauuuuuuuu, lepa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:40:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy bravo za zobek , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj. Tako pa naš Gal koraka kaj smo važni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:42:11
|
|
|
|
aurora28
|
Važni in ponosni Suzy prstana sta zelo lepa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:42:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspanka , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih Ja, imam s tem še vedno zelo veliko srečo Mislim, da po Andražu zaslužim tako Trnjulčico . Ti lahko upaš na novembersko izboljšavo ja res maš no upam tud jest, čeprov je gaja zdej ratala pridna, že trkam, ponoč spi, čez dan tud večinoma po uro pa pol do dveh pa pol, tko da je zdej ok. je pa hecn da na morju se je pa zbujala k smo bli v isti sobi kdaj si pa dala ti aljo v svojo sobo? Alja je v ločeni sobi od prvega dne Andraž je bil po sili razmer do 4,5 leta z nama v sobi in mi tud na pamet ni prilo, da bi ponovila vajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy bravo za zobek , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj. Tako pa naš Gal koraka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:43:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: ENAKO - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJ - zadnje čase mi gležnji zatekajo NIČ NE ZATEKAJO - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSU TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK. Hvala Estrella . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi? Mislim, da ne bi smelo biti problema. Meni je obroček odstranil in mislim, da tudi mirena ne bi smela biti izjema. Verjetno se bom odločila za zamenjavo z navadnim obročkom, ker meni tabletke ne dišijo najbolj men tud ne, ne vem kaj bom pol mela grem dat za 5minut comp filat k mi baterije zmanjkuje pa se mi ne da za mizo sedet Mogoče no3 ja ja kr misl si hahahaha Zakaj pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:44:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako jaz grem v zgornji štuk mal postlo pogledat NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:44:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kako se vam zdita? WAW
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspanka , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih Ja, imam s tem še vedno zelo veliko srečo Mislim, da po Andražu zaslužim tako Trnjulčico . Ti lahko upaš na novembersko izboljšavo ja res maš no upam tud jest, čeprov je gaja zdej ratala pridna, že trkam, ponoč spi, čez dan tud večinoma po uro pa pol do dveh pa pol, tko da je zdej ok. je pa hecn da na morju se je pa zbujala k smo bli v isti sobi kdaj si pa dala ti aljo v svojo sobo? Alja je v ločeni sobi od prvega dne Andraž je bil po sili razmer do 4,5 leta z nama v sobi in mi tud na pamet ni prilo, da bi ponovila vajo bom jest probala isto naredit, če nam rata do takrat spalnico zrihtat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:45:14
|
|
|
|
aurora28
|
Nam se je tudi spalni red uredil in Gal čez dan spi dvakrat: Prvič okrog 9. ure zjutraj in drugič okrog 15. ure. Obakrat spi po debelo uro, zvečer pa gre v posteljo ob 20. uri in se ne zbudi do 5. ure. Zdaj sem se že navadila, da se zbujamo s kurami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jest odhajam, mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:48:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy bravo za zobek , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj. Mi jih mamo tud 12 Tako pa naš Gal koraka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:49:17
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy bravo za zobek , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj. Tako pa naš Gal koraka pravi korenjak! ti si pa shujšala, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:50:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kako se vam zdita? Zelo lepa Čeprav bi jaz kamenčka odstranila, ker so mi preprosti bolj všeč. tud midva iščeva čim bolj preproste, predvsem pa iz rumenega zlata. pa da se vsaj malo loči nevestin od ženinovega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:54:43
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy bravo za zobek , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj. Tako pa naš Gal koraka pravi korenjak! ti si pa shujšala, ne? Bolj ko razmišljam kako bi shujšala, bolj se redim . Danes sem naredila STOP in ne mečem vse vase, kar mi pride pod roke. Nisem več KANTA ZA SMETI!!! Upam, da tokrat bo šlo kaj dol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:57:19
|
|
|
|
nia5
|
Ste bile pa zvečer kar pridne Komentirala bom ju3, ker sem utrujena, končno smo pokosili, ker danes celo ni deževalo , pa nimamo glih ravnega terena, tako da le še hrano in posteljo vidim. Lepo spančkajte in hročeki tudi. Mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:59:12
|
|
|
|
aurora28
|
Tudi jaz grem v posteljoi. Lahko noč vsem skupaj, pa lepe sanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 22:02:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, kako se vam zdita? čisto po mojem okusu, edino bele bi imela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 22:02:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy bravo za zobek , mi jih imamo že 12. Imamo že vse štiri štirke zunaj. Tako pa naš Gal koraka pravi korenjak! ti si pa shujšala, ne? Bolj ko razmišljam kako bi shujšala, bolj se redim . Danes sem naredila STOP in ne mečem vse vase, kar mi pride pod roke. Nisem več KANTA ZA SMETI!!! Upam, da tokrat bo šlo kaj dol. sigurno se ti bo poznalo, če boš manj jedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 23:06:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo se še mal javm,cel popoldne se mi tko grozen vleče,čeprav je skoz nekaj.Skoz bit zaprt v intenzivni ni najbolj luštn,pa še sparina je za ****. Nina popoldanske mam zarad bolniških,kar naenkrat je padl 5 bolniških in valda se v kadru z 10 zaposlenimi to ful pozna.Ma sem se kr sama ponudla za popoldne k drugim bi šli frej dnevi,sama bom pa najbrž kdaj tud rabla kako zamenjavo zarad Lare.Ne morem samo za svojo rit vedno gledat,taka sem pa čeprav me občasno to ful po glavi udar. Naj ti minejo tile popoldanski šihti s svetlobno hitrostjo Anitka kolk ste pa vi daleč? Večina grobih del in tega "štemanja" je pri koncu. Sledijo malo lepša dela. Upam, da bom čez 14 dni že lahko pokazala slike naših prenovljenih prostorov. Priprave na poroko potekajo tko bolj v izi.HB sem si že dost prej vzela rezervacije in zdej samo detajle izpiljujem.Mi grejo pa živci zarad mojga,že tko bo vse najcenejš pa nobenga luksuza,razen fotografe imava najete,pa mi para živce samo z vprašanji kok kej kušta,bog ne daj kej pohvalt Itak vse kar zberem je najcenejši cenovni razred ampak ne more iz svoje kože Super, da sta že pri detajlih, za tvojga pa vzami en valjar in po občasno po buči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 23:07:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm hotla prej tega napopat Ja kje si ga pa najdla?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?