Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:14:13
|
|
|
|
aurora28
|
Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici? - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo? - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve? - zadnje čase mi gležnji zatekajo - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane? V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:14:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopit Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom Lupinico Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend? Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne da ne mojo, je rekla da jo bo teb dala če boš kej k men hodila . Uf ta vikend ma brat 30 let, pa tašča praznuje, drug vikend lahko al pa med tednom. ah kaj kaj mal se odklop Nekaj je govorila od lupinice, pa nisem vedla za kaj gre . No, pol pa drug vikend, si kar rezerviraj, da ne boš kam kliznila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:15:31
|
|
|
|
suzy85
|
čer! evica že celo urco panča, jst pa sem na brzino mal pospravla in cote obesla. danes sma ostali sami do petka, ko pride domov. sem mela sestri na obisku, da sta mi evo pazle, ker sem mogla še neki za faks nardit. danes sem tudi začela s fizioterapijo in tak paše, ko te tak nežno masira! aja! včeraj sem opazla, da mamo 9. zobek! zgornja 4ka je zunaj! nina se vidi, da je gaja ful uživala na morju! pa za lepega bušija! estrella tud naša eva je ratala ful trmasta, sam se trudim, da ne popustim in jo kar pustim, da se zdere. smo ble zadnjič s kolegico na pijači in mi je skoz neki bizgala okrog. in ko sem jo dvignila in nesla do mize je začela ful scvilit. so naju malo čudno gledli, pa kaj! ko bojo meli pa svoje, bojo že vidli kak je ta trma! katy za priprave! bi pa tud lahka mal več sodeloval in kaj pohvalil. jst sem zadnjič našla prstana, ki sta obema ful všeč in je bil moj čist navdušen! za ceno sploh vprašal ni, pa niso tolk poceni barbaw zgleda da je maji s tabo bolj zanimivo špelin@ za uživanje na dopustu! jst bi tudi že šla, tak mormo pa še cel mesec čakat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopit Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom Lupinico Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend? no zdej veš no ok, sam povej al v soboto al nedeljo, ker en dan bomo šli enga dojenčka pogledat pa da se vem naročit Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne da ne mojo, je rekla da jo bo teb dala če boš kej k men hodila . Uf ta vikend ma brat 30 let, pa tašča praznuje, drug vikend lahko al pa med tednom. ah kaj kaj mal se odklop Nekaj je govorila od lupinice, pa nisem vedla za kaj gre . No, pol pa drug vikend, si kar rezerviraj, da ne boš kam kliznila no zdej veš no zmenjen, sam prej mi povej al sobota al nedelja
< Sporočilo je popravil nina7 -- 30.6.2009 21:19:15 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici? - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo? - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve? - zadnje čase mi gležnji zatekajo - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane? V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno sicer je nimam , ampak men se vse tole ne zdi normalno Jo ma kolegica pa nima takih problemov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:19:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? eva vstane okrog 6.30 in gre okrog 11ih spat. po navadi spi 2 urci, včasih več, včasih manj. popoldne pa gre res samo izjemoma spat, če je res orto utrujena, ker mi drugače zvečer noče zaspat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:19:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: ENAKO - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJ - zadnje čase mi gležnji zatekajo NIČ NE ZATEKAJO - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSU TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:21:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici? - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo? - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve? - zadnje čase mi gležnji zatekajo - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane? V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno če se ti zdi, da je to od mirene in se ne počutiš dobro, pojdi do G in naj jo odstrani. saj je dosti drugih načinov zaščite. je pa res, da tale mirena sploh ni tak nedolžna. so meli že nekaj primerov, ko je zašla v trebušno votlino! kako, ne vejo!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 30.6.2009 21:22:47 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:21:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopit Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom Lupinico Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend? no zdej veš no ok, sam povej al v soboto al nedeljo, ker en dan bomo šli enga dojenčka pogledat pa da se vem naročit Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne da ne mojo, je rekla da jo bo teb dala če boš kej k men hodila . Uf ta vikend ma brat 30 let, pa tašča praznuje, drug vikend lahko al pa med tednom. ah kaj kaj mal se odklop Nekaj je govorila od lupinice, pa nisem vedla za kaj gre . No, pol pa drug vikend, si kar rezerviraj, da ne boš kam kliznila no zdej veš no zmenjen, sam prej mi povej al sobota al nedelja SOBOTA BI MI BOLJ ODGOVARJALA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:24:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:24:54
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: ENAKO - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJ - zadnje čase mi gležnji zatekajo NIČ NE ZATEKAJO - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSU TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK. Hvala Estrella . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? eva vstane okrog 6.30 in gre okrog 11ih spat. po navadi spi 2 urci, včasih več, včasih manj. popoldne pa gre res samo izjemoma spat, če je res orto utrujena, ker mi drugače zvečer noče zaspat aha, no sej če bi gaja tolk kmal ustajala bi mela pomoje isti ritem, sam zvečer bi pol že ob pol osmih mrknila al pa celo ob sedmih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopit Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom Lupinico Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend? no zdej veš no ok, sam povej al v soboto al nedeljo, ker en dan bomo šli enga dojenčka pogledat pa da se vem naročit Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne da ne mojo, je rekla da jo bo teb dala če boš kej k men hodila . Uf ta vikend ma brat 30 let, pa tašča praznuje, drug vikend lahko al pa med tednom. ah kaj kaj mal se odklop Nekaj je govorila od lupinice, pa nisem vedla za kaj gre . No, pol pa drug vikend, si kar rezerviraj, da ne boš kam kliznila no zdej veš no zmenjen, sam prej mi povej al sobota al nedelja SOBOTA BI MI BOLJ ODGOVARJALA no kulči , še približna ura me zanima ,sej veš da te cel dan ne čakam pa gnijem doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Suzy za zobek Uf vem kako je z na kavi, jest mam mir ene 10 minut ko je piškote pol pa fertik pa super za fizioterapijo, da bo kmal pomagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:27:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici? - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo? - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve? - zadnje čase mi gležnji zatekajo - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane? V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno če se ti zdi, da je to od mirene in se ne počutiš dobro, pojdi do G in naj jo odstrani. saj je dosti drugih načinov zaščite. je pa res, da tale mirena sploh ni tak nedolžna. so meli že nekaj primerov, ko je zašla v trebušno votlino! kako, ne vejo! Zato sem se jaz odločila, da je ne bom imela. Sem rajši na KT in si bom vsakih par let vzela malo pavzo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:27:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat , meni bi tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:27:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm hotla prej tega napopat Jaz moram še zdaj perilo zložit. Pridem kuj nazaj. Ja ta je pa čist "gorenjska" sem zanalašč tako napisala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:27:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! včeraj sem opazla, da mamo 9. zobek! zgornja 4ka je zunaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspanka , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:28:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: ENAKO - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJ - zadnje čase mi gležnji zatekajo NIČ NE ZATEKAJO - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSU TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK. Hvala Estrella . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi? Mislim, da ne bi smelo biti problema. Meni je obroček odstranil in mislim, da tudi mirena ne bi smela biti izjema. Verjetno se bom odločila za zamenjavo z navadnim obročkom, ker meni tabletke ne dišijo najbolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:30:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspanka , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih Ja, imam s tem še vedno zelo veliko srečo Mislim, da po Andražu zaslužim tako Trnjulčico . Ti lahko upaš na novembersko izboljšavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: ENAKO - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJ - zadnje čase mi gležnji zatekajo NIČ NE ZATEKAJO - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSU TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK. Hvala Estrella . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi? Mislim, da ne bi smelo biti problema. Meni je obroček odstranil in mislim, da tudi mirena ne bi smela biti izjema. Verjetno se bom odločila za zamenjavo z navadnim obročkom, ker meni tabletke ne dišijo najbolj men tud ne, ne vem kaj bom pol mela grem dat za 5minut comp filat k mi baterije zmanjkuje pa se mi ne da za mizo sedet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:31:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! včeraj sem opazla, da mamo 9. zobek! zgornja 4ka je zunaj! Opa,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:33:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Živjo bejbe! Čedalje bolj sem zaskrbljena, da mi mirena ne odgovarja in me nekaj zanima: ENAKO - tiste, ki imate mireno ali čutite vrvico v nožnici?NE - ste mogoče napihnjene, ker jaz sem zelo?NE NISEM NIČ NAPIHNJENA, SEM BILA POPREJ, KO PA SEM NEHALA POPOLDAN IN ZVEČER Z OH, JE STANJE OK - imam ponavljajoča vnetja nožnice ali jih imate tudi ve?SEM JIH IMELA TUDI ŽE PREJ - zadnje čase mi gležnji zatekajo NIČ NE ZATEKAJO - imam zelo zmanjšan libido in zaradi vseh zgoraj naštetih stranskih učinkov razmišljam o odstranitvi. Ali odstranitev boli in kaj če G ne čuti vrvice, kaj mi potem preostane?MOJ LIBIDO JE NA PSU TUDI JAZ RAZMIŠLJAM O ODSTRANITVI,KER SO SE MI ZAČELE NA 21-25 DNI IN ME ZELO MOTIJO, ČETUDI SO ZELOOO ŠIBKE V bistvu se mogoče čuje neumno, ampak mene pa moti, ker nimam menstruacije, saj se mi to ne zdi normalno MENE BI TUDI MOTILO. MOGOČE PA IMA NAPIHNJENOST RAVNO VZROK V "NE MENSTRUACIJAH", KER SE TELO NE ČISTI IN SE TI VSEENO NOT PACA IN POVZROČA TUDI VNETJA???? ZA ODSTRANITEV NE VEM KAKO GRE, SEM PA ODSTRANILA NAVADNI OBROČEK IN JE MALO ZASKELELO, ZA SEKUNDO, POTEM PA JE BILO OK. Hvala Estrella . Tudi sama razmišljam, da se mi v telesu vse paca in me je kar groza, ko pomislim na to. verjetno je razlog za napihnjenost ta. Ima 23. tega meseca G pregled in bom G rekla, da odstranitev. A mi to lahko kar takoj naredi? Mislim, da ne bi smelo biti problema. Meni je obroček odstranil in mislim, da tudi mirena ne bi smela biti izjema. Verjetno se bom odločila za zamenjavo z navadnim obročkom, ker meni tabletke ne dišijo najbolj men tud ne, ne vem kaj bom pol mela grem dat za 5minut comp filat k mi baterije zmanjkuje pa se mi ne da za mizo sedet Mogoče no3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 30.6.2009 21:36:15
|
|
|
|
suzy85
|
no, kako se vam zdita?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?