Anonimen
|
Dan, uf kakšna gužva Hvala vsem za pohvale mojga trebuha pa Gaje . Katy ne nč je ne strižemo, 1x smo jo mal, ker ni hotla met špangice, no sej zdej jo tud neki noče met sam jo mal nahecam da ne porajta . Estrella ja itak bom poročala, tud jest komi čakam, še 13 dni Gaja na trenutke tud full trmo zganja, jest jo kr pustim , da se zdere. Držim pesti, da to pri vas čim prej mine. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Meni se zdi, da vedno ko so razprodaje, sem broke, res pa da si nikoli ne kupujem stvari, ki jih trenutno ne rabim. Jaz nikoli ne kupujem stvari, ki so "poceni" in jih ne rabim, še manj pa kupujem stvari, ki niso "uporabne". tud jest ne kupujem na razprodajah, se mi ne da gužvat, pa tud tko se mi ne da po trgovinah hodit pa probavat, najraj bi vidla da mi cunje prpeljejo na dom . Sam zdej bom pa mogla it mal, ker mi kmal ne bo več nč prov, mi je pa čist odveč Špelin@ za super dopust. Ja naš hladilnik je bil tud prazen, še kruha nism mela nč v skrinji, trgovine pa nimam čist bliz, no zdej je že mal založen Katy a ti pa popoldanske tolčeš,ojej . Dej se mal zbuni. Kako kej priprave?
|