|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
29.6.2009 22:31:09   
Srčekgirll
Jst sm vam pršla voščit, lahko in MIRNO nočko.

NOČKO

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.6.2009 22:31:26   
špelin@
Čer user posted image

Danes smo z otroki dali čez ta hudo nabavo, ker je bil hladilnik popolnoma prazen user posted image Ej, jutri bo nakazana dohodnina, jupiiiiiii user posted image

Anitka, katere prostore v hiši pa prenavljate?

Aja, Gregijevo spanje na morju: enako kot doma. Zbujanje nonstop in občasno vreščanje user posted image

Srčekgirll, lepo, da sta se imela fino user posted image Pa seveda iskrene čestitke tvojemu user posted image za RD user posted image user posted image user posted image

mafi, pri nas sta se cel dan na nekaj minut menjavala dež in sonce user posted image Raje ne povem, kolikokrat sem stojalo s perilo prestavljala noter-ven user posted image user posted image

nia5, user posted image za najden indeks. Kul smajli user posted image

nina7, fuuuuuuul luštkan trebušček user posted image user posted image user posted image Krasne morske fotke user posted image

Estrella*, glede opisane trme: trenutno imam doma dva taka trmarnika - mala pika in Gregi user posted image user posted image Na trenutke se mi rola! HB je vsaj ta starejša že dolgo iz te faze, jo pa zdaj trgajo hormončki in mi na drugačen način "dvigne pokrovko" user posted image Te popolnoma razumem. Jaz včasih ignoriram, včasih popenim, odvisno od trenutnega "navdiha" user posted image Recept za umiritev- a se hecaš? user posted image
barbaw, moj user posted image je tudi 1x malo piko postavil pod mrzel tuš in se ji je čisto odpeljalo... user posted image

A ve ste pa že vse šle spat? ok, mirno nočko še od mene user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.6.2009 23:40:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čer user posted image

Danes smo z otroki dali čez ta hudo nabavo, ker je bil hladilnik popolnoma prazen user posted image Ej, jutri bo nakazana dohodnina, jupiiiiiii user posted image

O pa res, moram dragemu povedat, ker sva že v minusu zaradi te prenoveuser posted image

Anitka, katere prostore v hiši pa prenavljate?

Dnevno sobo, jedilnico in hodnike s stopniščem vred.

Aja, Gregijevo spanje na morju: enako kot doma. Zbujanje nonstop in občasno vreščanje user posted image

Ojej, sem upala, da bo klima kaj spremenilauser posted image user posted image user posted image user posted image

mafi, pri nas sta se cel dan na nekaj minut menjavala dež in sonce user posted image Raje ne povem, kolikokrat sem stojalo s perilo prestavljala noter-ven user posted image user posted image

Pri nas je ta hudič danes padal ziher ene 15 krat. To lahko samo po.pizditis fasašuser posted image user posted image

nia5, user posted image za najden indeks. Kul smajli user posted image

Podpišemuser posted image

nina7, fuuuuuuul luštkan trebušček user posted image user posted image user posted image Krasne morske fotke user posted image

To pa res, sta pravi manekenkiuser posted image user posted image user posted image

Estrella*, glede opisane trme: trenutno imam doma dva taka trmarnika - mala pika in Gregi user posted image user posted image Na trenutke se mi rola! HB je vsaj ta starejša že dolgo iz te faze, jo pa zdaj trgajo hormončki in mi na drugačen način "dvigne pokrovko" user posted image Te popolnoma razumem. Jaz včasih ignoriram, včasih popenim, odvisno od trenutnega "navdiha" user posted image Recept za umiritev- a se hecaš? user posted image

Uff trma. Pri Galu še zaenkrat gre, sicer je pa aktiven 100 na uro. Sekundo ni pri miru.

barbaw, moj user posted image je tudi 1x malo piko postavil pod mrzel tuš in se ji je čisto odpeljalo... user posted image

Sem že slišala za to metodo in upam, da je ne bom potrebovala. Če bo pa kdaj treba pa naredim tudi to.

A ve ste pa že vse šle spat? ok, mirno nočko še od mene user posted image user posted image

Nočko tudi od mene

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.6.2009 14:44:40   
katy82
hej mačkice moje

evo se javljam iz službe,so me ruknl v popoldansko smeno ker je tolk bolniških in dopustov.Utrujena sem tolk da komaj čakam da se lahko doma uležim in zaspim.Ne vem kolk dolg bo še tkole šlo,bo kmalu treba še enga malega kričača in nato službo bližje doma poiskat.

Nina slikce so pa tko luštne,teb nosečnost tko paše.Gaja ma pa tklo dolge laske,jo kej strižeš?

Estrella glede trmice pa je naša že od šestih mesecev na ful gavner,zdej me je vsaj tepst nehala ampak me mal ustrahuje tko da ploskne men direkt v glavo,kao a bi rada batine al kaj?Nam je najbolj pomagala ignoranca in pa da sem jo dala od sebe stran in kao jokala,kolk ji je blo hudo me je tko objemala pa tolažla.Je pa res da se tega poslužim sam takrat ko se ornk sprav name in nč ne pomaga,drugače bi se tega po moje navadla in bi ji še pasal da jokam.

Drugega nisem uspela prebrat,grem še mal delat pa bom probala sprot kej komentirat

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
30.6.2009 16:00:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, jutri bo nakazana dohodnina, jupiiiiiii user posted image

Katera runda naj bi dobila jutri dohodnino?

Jaka je v trenutku utihnil, ko je šel pod tuš. user posted image  

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
30.6.2009 16:00:40   
barbaw
Pri nas je zdaj po kratki plohi spet sonce in gremo ven. Se zvečer kaj javim.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
30.6.2009 18:17:27   
Anonimen

Dan, uf kakšna gužvauser posted image

Hvala vsem za pohvale  mojga trebuhauser posted image  pa Gajeuser posted image . Katy ne nč je ne strižemo, 1x smo jo mal, ker ni hotla met špangice, no sej zdej jo tud neki noče met sam jo mal nahecam da ne porajtauser posted image .

Estrella ja itak bom poročala, tud jest komi čakam, še 13 dniuser posted image
Gaja na trenutke tud full trmo zganja, jest jo kr pustim , da se zdere. Držim pesti, da to pri vas čim prej mine.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Meni se zdi, da vedno ko so razprodaje, sem broke, res pa da si nikoli ne kupujem stvari, ki jih trenutno ne rabim.

Jaz nikoli ne kupujem stvari, ki so "poceni" in jih ne rabim, še manj pa kupujem stvari, ki niso "uporabne".

tud jest ne kupujem na razprodajah, se mi ne da gužvat, pa tud tko se mi ne da po trgovinah hodit pa probavat, najraj bi vidla da mi cunje prpeljejo na domuser posted image . Sam zdej bom pa mogla it mal, ker mi kmal ne bo več nč prov, mi je pa čist odveč

Špelin@ user posted image user posted image user posted image  za super dopust. Ja naš hladilnik je bil tud prazen, še kruha nism mela nč v skrinji, trgovine pa nimam čist bliz, no zdej je že mal založenuser posted image

Katy a ti pa popoldanske tolčeš,ojejuser posted image . Dej se mal zbuni. Kako kej priprave?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
30.6.2009 19:23:20   
katy82
Evo se še mal javm,cel popoldne se mi tko grozen vleče,čeprav je skoz nekaj.Skoz bit zaprt v intenzivni ni najbolj luštn,pa še sparina je za ****.

Nina popoldanske mam zarad bolniških,kar naenkrat je padl 5 bolniških in valda se v kadru z 10 zaposlenimi to ful pozna.Ma sem se kr sama ponudla za popoldne k drugim bi šli frej dnevi,sama bom pa najbrž kdaj tud rabla kako zamenjavo zarad Lare.Ne morem samo za svojo rit vedno gledat,taka sem pa čeprav me občasno to ful po glavi udar.user posted image

Nina a si ti na bolniški naprej ostala?

Barbaw a ste s prenovo končali?

Anitka kolk ste pa vi daleč?

Špelina me veseli da je bil dopust kokr tolk v redu,saj bo Gregija to nespanje enkrat minil-se grem stavt da ti bo v puberteti težil nazaj kaj ga gnjavš za vstajatuser posted image user posted image user posted image

Priprave na poroko potekajo tko bolj v izi.HB sem si že dost prej vzela rezervacije in zdej samo detajle izpiljujem.Mi grejo pa živci zarad mojga,že tko bo vse najcenejš pa nobenga luksuza,razen fotografe imava najete,pa mi para živce samo z vprašanji kok kej kušta,bog ne daj kej pohvaltuser posted image Itak vse kar zberem je najcenejši cenovni razred ampak ne more iz svoje kožeuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
30.6.2009 19:38:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo se še mal javm,cel popoldne se mi tko grozen vleče,čeprav je skoz nekaj.Skoz bit zaprt v intenzivni ni najbolj luštn,pa še sparina je za ****.

Nina popoldanske mam zarad bolniških,kar naenkrat je padl 5 bolniških in valda se v kadru z 10 zaposlenimi to ful pozna.Ma sem se kr sama ponudla za popoldne k drugim bi šli frej dnevi,sama bom pa najbrž kdaj tud rabla kako zamenjavo zarad Lare.Ne morem samo za svojo rit vedno gledat,taka sem pa čeprav me občasno to ful po glavi udar.user posted image

Špelina me veseli da je bil dopust kokr tolk v redu,saj bo Gregija to nespanje enkrat minil-se grem stavt da ti bo v puberteti težil nazaj kaj ga gnjavš za vstajatuser posted image user posted image user posted image

Priprave na poroko potekajo tko bolj v izi.HB sem si že dost prej vzela rezervacije in zdej samo detajle izpiljujem.Mi grejo pa živci zarad mojga,že tko bo vse najcenejš pa nobenga luksuza,razen fotografe imava najete,pa mi para živce samo z vprašanji kok kej kušta,bog ne daj kej pohvaltuser posted image Itak vse kar zberem je najcenejši cenovni razred ampak ne more iz svoje kožeuser posted image

MI smo zunaj končali ja. Zdaj pa bomo pooooočččččaaaaaasssssssiiiiii delali mansardo. user posted image

Ko takole nekdo za "brezveze" guši za ceno bi tudi jaz znorela. Tudi jaz gledam na vsak euro in ne bi zdržala takega pritiska, ki ga moraš ti prenašat.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 30.6.2009 19:42:51 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.6.2009 20:16:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

ma ja sej nimaš kej, sam upam, da bojo tud drugi tebe menjal ko boš rabila.

glede tvojga pa sej veš desciuser posted image

maš ZS

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
30.6.2009 20:41:03   
Anonimen
mater to pa je gužvauser posted image , sploh ne vem če bom lohk vse prebralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
30.6.2009 20:42:50   
Anonimen
Estrella a čez dva dni bo pa žur, a se ga greš kej odkopituser posted image

Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
30.6.2009 20:55:41   
Anonimen
Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspanauser posted image , kva to pašeuser posted image

ja kje ste zdejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
30.6.2009 20:57:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspanauser posted image , kva to pašeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna Gaja

Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. user posted image  Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj user posted image , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.6.2009 21:00:22   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna Gaja

Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. user posted image  Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj user posted image , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila.

al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatrauser posted image al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.6.2009 21:01:35   
Anonimen
sm hotla prej tega napopat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
30.6.2009 21:06:12   
Estrella*

Aja a maš ti zdej lupinco al Edina? Pa a boš kej pršla na kafe, dej no, da te vidm, sej verjetn te sploh spoznala ne bom

Lupinicouser posted image   Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend?

Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
30.6.2009 21:06:44   
barbaw

al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatrauser posted image al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila

dopoldne gre spat eno rundo in en teden gre še popoldne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
30.6.2009 21:07:31   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram še zdaj perilo zložit. Pridem kuj nazaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
30.6.2009 21:11:21   
Estrella*

Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledalauser posted image user posted image user posted image  Upam, da je bil le tak danuser posted image Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
30.6.2009 21:11:26   
Anonimen

dopoldne gre spat eno rundo in en teden gre še popoldne

aha no sej pol ni take panike, je pa res čudn da 1 tedn gre 1 tedn pa ne

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
30.6.2009 21:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Lupinicouser posted image   Nimam pojma, a misliš od edine? Če je ta jo ima ona. Kafe.....ja bo treba res mal naokol. Kaj delaš čez vikend?

Eh čez 2 dni ne bo nič posebnega, ker se mi prav nič ne dauser posted image

ne mojo, je rekla da jo bo teb dala če boš kej k men hodilauser posted image .
Uf ta vikend ma brat 30 let, pa tašča praznuje, drug vikend lahko al pa med tednom.

ah kaj kaj mal se odklopuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2072
30.6.2009 21:12:31   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ta je pa čist "gorenjska"user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
30.6.2009 21:12:44   
Anonimen

Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledalauser posted image user posted image user posted image  Upam, da je bil le tak danuser posted image Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spatuser posted image

pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol?

Neposredna povezava do sporočila: 2074
30.6.2009 21:13:27   
Anonimen

Ja ta je pa čist "gorenjska"user posted image

sam resuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?