Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dons je Gaja vstala ob devetih, pol je šla spat ob enih pa je spala do pol štririh, sm mislila, da ne bo šla spat pred deveto pa je bla ob osmih že zaspana , kva to paše ja kje ste zdej pridna Gaja Jaz pa Maje sploh ne razumem. Ko jo imam jaz popoldne ne gre spat, pri mojemu gre pa vedno. Ne vem ali se pri meni bolj dogaja ali kaj , da je en teden tako, 1 teden pa tako. Spat pa še zdaj ni šla, pa sem mislila, da bo ob 20 mrknila. al sploh več ne spi čez dan ko je s tabo? mogoče jo pa tvoj bl zmatra al pa si ti bl zanimiva pa se boji da bo kej zamudila Danes tud moja ni hotla spat popoldan, pa komaj je gledala Upam, da je bil le tak dan Sicer je bila pridna, a mi vseeno paše, če gre spat pa a to še vse hodjo 2x na dan? Kdaj pa vstajate pol? Ponavadi gre okoli 17h spat in do 18.30h, pa spat okoli 21h in spi do7h. Dopoldansko spanje pa nekje od 11-13 ali celo 14h, v vrtcu pa od 12-14.30h pa sej ne morm verjet, Alja pa je zaspanka , če bi jest dala gajo spat ob 17 mi pol ne bi zaspala do enajstih Ja, imam s tem še vedno zelo veliko srečo Mislim, da po Andražu zaslužim tako Trnjulčico . Ti lahko upaš na novembersko izboljšavo ja res maš no upam tud jest, čeprov je gaja zdej ratala pridna, že trkam, ponoč spi, čez dan tud večinoma po uro pa pol do dveh pa pol, tko da je zdej ok. je pa hecn da na morju se je pa zbujala k smo bli v isti sobi kdaj si pa dala ti aljo v svojo sobo? Alja je v ločeni sobi od prvega dne Andraž je bil po sili razmer do 4,5 leta z nama v sobi in mi tud na pamet ni prilo, da bi ponovila vajo bom jest probala isto naredit, če nam rata do takrat spalnico zrihtat
|