mis
|
Odlična tema Ja, naša Tina je bila na začetku zelo zadržana, vsakega se je bala... Že vse skupaj kar preveč. Ampak sem ji prisluhnila, nikoli je nisem silila. Naenkrat je ful uživala če je kam šla z drugimi in zadnjič tud ni hotla domov. Je rekla da bo ostala pri stari mami v Ljubljani. No zadnjič pa sta govorili po telefonu in ji je moja mami rekla če bo pršla in smo se zmenili za danes in že par dni govori o tem in dela plane. Pa sama reče da bi šla v Ljubljano. K tašči tudi rada gre, ampak je blizu in gre tako občasno za kakšno noč gor. Ima se pa povsod super in noro uživa. Stario starši ji dajo še nekaj drugega kot mi. Več se ukvarjajo z njimi, vse zorganizirajo... Skratka posvetijo se jim 100%, kar se jim mi (vsaj jaz) težko. Neža tudi gre, sploh ni problema, že pri 11 mesecih je šla prvič za 3 dni. Sva se pač nehali dojiti pri 10 mesecih, ker ni več hotela. Spala je tudi že pri par mesecih celo noč, tako dani problem. Obe jesta vse, pijeta vse, sta razigrani in veseli, zdej je še lažje ker Tina nima plenic in se vse sama zrihta in ni problem. Mi pa mami sama reče če jih dam, da jih vzameta al na morje al v kranjsko in sem jo danes spet vprašala če jih še vedno želi in res komaj čaka in majo že hude plane. Sem pa mnenja da tudi midva rabiva čas zase. Sicer nikamor ekstra ne greva ker ima mož v četrtek in soboto špil. Bom šla verjetno z njim, pa v petek greva na en žur, pa v ponedeljek na začetek fotografskega festivala tu pri nas, pa mogoče greva na balon Merkurjev (mam bone za polet)... Skratka, mislim da morata bit starša tudi kaj sama, tako več dni skupaj, ker je čisto druig filing in vzdušje. Rada sva s puncama, rada jih dava na počitnice, zelo veseli smo ko se spet vidimo. Lepo mi je ko vidim punci veseli in ko me pokličejo da uživajo. Je pa danes tudi tašča hotela obe vzet popoldan pa do jutri, tako da se moram včasih kar borit, da sta doma . Cigančici moji