|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
22.7.2009 9:50:06   
Maxica
Kaj zdaj nabijaš meni slabo vest, če jo imaš sama?user posted image
Ne, hecam se, priznam, da si mora vzeti človek čas tudi zase, sicer od utrujene in pregorele mamice nima tudi otrok ničesar. In glede na to, da imamo mi stare starše tako blizu, si te proste trenutke lahko vzamemo sproti, eni pa pač te sreče nimajo/te in si pač vzamete take odklope v paketih. Ne me pa narobe razumeti, nič ne obsojam, edino tega, da bi mi pa stari starši vzgajali otroke, tega pa ne podpišem.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
22.7.2009 9:51:53   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Stario starši ji dajo še nekaj drugega kot mi. Več se ukvarjajo z njimi, vse zorganizirajo... Skratka posvetijo se jim 100%

točno takouser posted image

Sem pa mnenja da tudi midva rabiva čas zase. Sicer nikamor ekstra ne greva ker ima mož v četrtek in soboto špil. Bom šla verjetno z njim, pa v petek greva na en žur, pa v ponedeljek na začetek fotografskega festivala tu pri nas, pa mogoče greva na balon Merkurjev (mam bone za polet)... Skratka, mislim da morata bit starša tudi kaj sama, tako več dni skupaj, ker je čisto druig filing in vzdušje. Rada sva s puncama, rada jih dava na počitnice, zelo veseli smo ko se spet vidimo.

se samo podpišemuser posted image !
Ker če si ne bomo vzeli časa samo zase kot par , čez nekaj let, ko bodo naši otroci odpeketali in nam pomahali, ne bomo več obstajali kot par.

Ja, nekako tako. Žal (ampak tako je) so otroci na posojo, da jih vzgojimo in pripravimo na življenje. Še vedno je v prvem planu zakon in par, saj ko otroci gredo bomo zopet na en način sami. morali bomo zopet živeti v dvoje, seveda z vsemi dodatki zraven. Mogoče bom izpadla kot smotana mama, ki ima dva otroka, pa še kakšnega mogoče kdaj, pa tako razmišlja. Ampak tako pač je. Pomoje.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
22.7.2009 9:57:02   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne, hecam se, priznam, da si mora vzeti človek čas tudi zase, sicer od utrujene in pregorele mamice nima tudi otrok ničesar. In glede na to, da imamo mi stare starše tako blizu, si te proste trenutke lahko vzamemo sproti, eni pa pač te sreče nimajo/te in si pač vzamete take odklope v paketih. Ne me pa narobe razumeti, nič ne obsojam, edino tega, da bi mi pa stari starši vzgajali otroke, tega pa ne podpišem.

Kakorkoli, glavna je tvoja vzgoja. Tudi če so kje drugje, je tudi vzgoja jasno, ampak središče je doma. In to otroci vedo. Če pogledam s svojega šihta, pedagoškega stališča. Otrok je v šoli cca 7 ur. Jaz lahko počnem kar koli, se mečem na glavo, delam prevale in skačem kot norc, otroka ne bom obrnila, če je doma drugače. Bo upošteval pravila ki so postavljena v šoli, razredu, ki jih pač določi šola ali jaz kot njegova razredničarka, ampak doma je pa doma. In vzgoji in pravilom mojih starih staršev popolnoma zaupam. Vzgojili so mene in mojega moža in mislim, da so delo opravili dobro. Tudi moji otroci se tam super počutijo in upoštevajo njihova pravila, čeprav so kanček drugačna. Pa nič hudega. To je pozitivno. Znali se bosta obnašat v drugih okoljih. Se pravi, pomoje ju vzgajata starša, ostalo pa je za sproti. Temelj je doma.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
22.7.2009 9:57:09   
altati

No, to sem želela prebrat!user posted image
Da vsak človek rabi tudi svoj odklop, od službe, otrok, vsega...da si nabere energijo. Drugače postanemo zoprni, zateženi in nimajo od nas nič ne otroci in ne partner.

Slabe vesti pa res nimam, ker mislim, da jo v količini časa, ki ga preživim s svojimi otroki, res ne morem imeti. Ampak komaj čakam, da bo tu nedelja, da zadihamuser posted image .

Saj če bi jaz imela stare starše kje v bližini, bi bilo to tudi drugače, razdeljeno na manjše časovne okvirje, dnevno, nekaj tedensko ali kakorkoli že.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
22.7.2009 9:58:41   
altati

Ja, nekako tako. Žal (ampak tako je) so otroci na posojo, da jih vzgojimo in pripravimo na življenje. Še vedno je v prvem planu zakon in par, saj ko otroci gredo bomo zopet na en način sami. morali bomo zopet živeti v dvoje, seveda z vsemi dodatki zraven. Mogoče bom izpadla kot smotana mama, ki ima dva otroka, pa še kakšnega mogoče kdaj, pa tako razmišlja. Ampak tako pač je. Pomoje.

No, potem sem pa jaz tudi smotana, ker se samo podpišem pod tole.
Delim tvoje mnjenje 100%user posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
22.7.2009 9:59:37   
muki1
Glede tega - dati otroke z starimi starši na morje. Jaz bi ju dala rade volje, ampak ju ne vabijo user posted image . Tast je ves nor nanju, bi ju z veseljem vzel in jaz sem celo Nežo prepričevala, če bi res šla z njima, ampak Neža noče slišat za to. Saj najbrž bi po dveh dneh morala ponjo, bi pač šla, ni panike. Ampak dejstvo je, da noče. Očitno nista tako zabavna družba zanjo.
Moja starša pa redko kam gresta in takrat pravzaprav jima privoščim, da si spočijeta od nas. Ker mama ju ima čez počitnice doma in ju ima po mojem čez glavo dovolj, ker ko pridem domov spoka, da se kar kadi za njo user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
22.7.2009 10:00:20   
Maxica

Kakorkoli, glavna je tvoja vzgoja. Tudi če so kje drugje, je tudi vzgoja jasno, ampak središče je doma. In to otroci vedo. Če pogledam s svojega šihta, pedagoškega stališča. Otrok je v šoli cca 7 ur. Jaz lahko počnem kar koli, se mečem na glavo, delam prevale in skačem kot norc, otroka ne bom obrnila, če je doma drugače. Bo upošteval pravila ki so postavljena v šoli, razredu, ki jih pač določi šola ali jaz kot njegova razredničarka, ampak doma je pa doma. In vzgoji in pravilom mojih starih staršev popolnoma zaupam. Vzgojili so mene in mojega moža in mislim, da so delo opravili dobro. Tudi moji otroci se tam super počutijo in upoštevajo njihova pravila, čeprav so kanček drugačna. Pa nič hudega. To je pozitivno. Znali se bosta obnašat v drugih okoljih. Se pravi, pomoje ju vzgajata starša, ostalo pa je za sproti. Temelj je doma.

Se čist strinjam s tem, in lepo napisano.
Sam pred očmi imam primere iz okolice, kjer so otroci dejansko samo pri starih starših. Enostavno imajo nekako vloge zamenjane, stari starši imajo vlogo staršev. Zaradi staršev. Ne zaradi želje starih staršev in/ali otrok.
Mojo bivšo sodelavko so vzgajali stari starši, ker starša nista "imela časa". Kolikokrat je pojamrala nad tem.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
22.7.2009 10:01:37   
Maxica

No, to sem želela prebrat!user posted image
Da vsak človek rabi tudi svoj odklop, od službe, otrok, vsega...da si nabere energijo. Drugače postanemo zoprni, zateženi in nimajo od nas nič ne otroci in ne partner.

Slabe vesti pa res nimam, ker mislim, da jo v količini časa, ki ga preživim s svojimi otroki, res ne morem imeti. Ampak komaj čakam, da bo tu nedelja, da zadihamuser posted image .

Saj če bi jaz imela stare starše kje v bližini, bi bilo to tudi drugače, razdeljeno na manjše časovne okvirje, dnevno, nekaj tedensko ali kakorkoli že.

No, sej se razumemo.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
22.7.2009 10:02:23   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

altati - sem na dopustu, mi tud to paše

sicer pa pijem kavouser posted image , pa opazujem malčka, ki se igrata, pa mejle sem prečekirala. se je moja sis oglasila iz brazilije, pa sem fotke gledala. kolk mi je finouser posted image

aja - včeraj sem imela sestanek v naši KS in izbrala še nekaj novih igral za naše vaško igrišče, vabljene na ogled, ker bo super!

a si kaksno drevo tud narocila?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
22.7.2009 10:02:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Glede tega - dati otroke z starimi starši na morje. Jaz bi ju dala rade volje, ampak ju ne vabijo user posted image . Tast je ves nor nanju, bi ju z veseljem vzel in jaz sem celo Nežo prepričevala, če bi res šla z njima, ampak Neža noče slišat za to. Saj najbrž bi po dveh dneh morala ponjo, bi pač šla, ni panike. Ampak dejstvo je, da noče. Očitno nista tako zabavna družba zanjo.
Moja starša pa redko kam gresta in takrat pravzaprav jima privoščim, da si spočijeta od nas. Ker mama ju ima čez počitnice doma in ju ima po mojem čez glavo dovolj, ker ko pridem domov spoka, da se kar kadi za njo user posted image

No, na morje pa tudi moji niso šli še z nikomer.
Jih tudi nihče ne vabi, pa bi jih dalauser posted image .
Čeprav jih čist razumem, ker če gredo na dopust, želijo dopust in se želijo odpočit. Z otroki je to precej nemogoče.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
22.7.2009 10:03:47   
muki1
Eh, zdaj si pa že v rit lezete. Jaz sem mislila, da se bomo steple, katera je najboljša mama. Brezveze user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
22.7.2009 10:04:28   
muki1

No, na morje pa tudi moji niso šli še z nikomer.
Jih tudi nihče ne vabi, pa bi jih dalauser posted image .
Čeprav jih čist razumem, ker če gredo na dopust, želijo dopust in se želijo odpočit. Z otroki je to precej nemogoče.

Priti mač, ja user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
22.7.2009 10:04:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sicer pa pijem kavouser posted image , pa opazujem malčka, ki se igrata, pa mejle sem prečekirala. se je moja sis oglasila iz brazilije, pa sem fotke gledala. kolk mi je finouser posted image

aja - včeraj sem imela sestanek v naši KS in izbrala še nekaj novih igral za naše vaško igrišče, vabljene na ogled, ker bo super!

kdaj in kje pa je to?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.7.2009 10:05:36   
altati
Ampak zbudila sem vas pauser posted image !
Kar je bil moj namen...

Kje so pa ostala mnenja super mam?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.7.2009 10:05:43   
Maxica

Eh, zdaj si pa že v rit lezete. Jaz sem mislila, da se bomo steple, katera je najboljša mama. Brezveze user posted image .

Začni.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.7.2009 10:08:17   
Maxica

Ampak zbudila sem vas pauser posted image !
Kar je bil moj namen...

Kje so pa ostala mnenja super mam?????

Ja, sej to. Zdej se sam jaz neki bunim.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.7.2009 10:10:43   
muki1

Začni.

S tabo se ne upam več hecati user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
22.7.2009 10:11:42   
altati
Maxi, Muki - mislim, da se ostale ne upajo spopasti z nami tremiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
22.7.2009 10:13:12   
piskot
uauuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo altati, uspelo ti jih je zbezat na plan.

evo moje skromno mnenje. sem totalen egoist in ne pustim otroka z mojimi na dopust. al pa s svakinjo. ne morem, ne predstavljam si, rajs crknem kot pa da bi ga pustila za toliko casa od sebe. pa se ful zavedam da to ni dobr in da bom mogla enkrat prerezat popkovino, sam zgleda da se nisem dost skurjena. ful jamram, pa tezim da hocem mir, pol ko se pa ponudi priloznost pa nocem. ne vem zakaj, zmer najdem en butast izgovor.

verjetno bo enkrat prisel cas, ko bom ugotovila, da mi ni treba vec dokazovat da zmorem vse sama. upam, ker drugace se mi bo pa odpelo user posted image . pismo, ni smesn, v bistvu je za zjokat user posted image

dejstvo pa je, da ga ima nasa mami ze tko cel teden, pa shujsala je za 10kg in je taka kot fizolovka, tko da ji privoscim malo miru na dopustu.

evo, zdej sem sla k fotrovemu stricu, da sem mu nabavila za dva dni hrane itd (je ze precej star), svakinja ima otroke ne gibiju, grem pocasi ponje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
22.7.2009 10:13:48   
Maxica

Začni.

S tabo se ne upam več hecati user posted image .

Ja, ja, ti jih imaš že dost nakuhanih.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
22.7.2009 10:14:51   
Maxica

Maxi, Muki - mislim, da se ostale ne upajo spopasti z nami tremiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

V redu, pol smo pa me supermame.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
22.7.2009 10:57:00   
mis
piskot, če ga boš enkrat dala boš vidla da se bo mel super. Prvič je kar težko.

No, sta pa našedva skoz okol, al na morju al v Kranjski, ker mata pač vikend gor in sta bla zdej en teden sma, zdej sta si pa zaželela družbe. Tko da dopusta zase imata itak celo leto kadarkoli hočeta.

supermame? ja vse aneuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
22.7.2009 12:37:41   
Anonimen
nehajte dež klicat babe, vse ste super duper, truper, fantastične mame user posted image user posted image user posted image

se ponižno klanjam, ker sem zamudila debato, ampak sem šla po sina, ki je bil 3 dni na počitnicah. Sedaj bo 3 dni doma, potem pa gre spet za en teden na morje. Ja saj vem, sem grozna user posted image . Sem dobila ponudbo, da vzamejo tudi Oskarja, ampak potem bi mi bilo pa preveč dolgčas.user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
22.7.2009 13:13:43   
borovnicka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kdaj in kje pa je to?

sem navijala za senco pa klopce in mizo, tako da upam, da bo - ker trenutno je fino zgodaj dopoldne pa potem popoldne od petih, ko sonce pride za drevesa

altati - pri nas v vas ob kulturnem domu

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
22.7.2009 13:33:12   
borovnicka
mate pestro debato.

Našedva še nista šla "prostovoljno" prespat drugam. Spala sta pri mojih, ko sem bila v šoli v naravi - službeno odsotna, drugam pa ne želita. Zdaj mi je itak breveze ju silit - čaka ju še noč pri moji sestri, kjer sta tudi najrajši v varstvu in to seveda izkoristiva z možem, kadar greva po celodnevnih šopingih. Drugače pa imava čas za naju zvečer - babyfon pa ven na sprehod... Letos načrtujeva prost vikend za naju dva. Če se le da gremo povsod skupaj, ker se mi zdi, da bo prehitro prišel čas, ko bosta želeli odditi po svojih poteh. Lahko že jutri.

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?