Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. pol sem hotla prej krompirjevo solato narest, da ne bomo pol v vrocini kuhali, pa mi je padu ves krompir na tla ... aaaaaaaaaaaarrrrrrrrrhhhhgggggggghgh.
ob 14ih sem imela že frizerja, pol sem se z malim crkljala... proti večeru sva pa še s prijateljico šle kupit poročno darilo (malenkost, ker sicer bomo keš skup vrgli). vglavnem spanec bil potreben, sicer bi lahk kej prehitr vn skočilo
pomaga, če novi ljudje ne silijo vanj, al pa če so zraven otroci, ker pol ni ovir... prav smešno mi je, ker takega pa res nisem navajena
, pa opazujem malčka, ki se igrata, pa mejle sem prečekirala. se je moja sis oglasila iz brazilije, pa sem fotke gledala. kolk mi je fino
.