|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
22.7.2009 13:48:04   
frrrr
o, je pa dogajalo user posted image vas grem prečekirat...

imam čas, ker sva presajanje rožic prestavila.
jutri imam pregled ob 10ih, mogoče jutri kaj znese, sicer pa drug teden...

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
22.7.2009 14:24:38   
frrrr
hehe, muki, ja treba res zdej izkoristit, da bodo lahko naši otroci žurali brez "nadzora" oz. bolj obratno no user posted image

R pa menda naš že nekaj časa reče... so me drugi na to opozorili, ker niti opazili nismo, da pač normalno govori user posted image se mora pa za kak š ali č zelo potrudit, sicer je pač s ali c... ga nč ne silimo, ima še čas... pa še pri logopedu je prav luštno, vsaj js sm se fino imela user posted image mož je pa menda vsakič pod stolom sedel in ga z nogami vrtel, pa zdej nima kakšne govorne napake user posted image

piškot - sej bosta kmalu babi in dedi doma, pa boš lahk čez dan kakšno kitico z Ano dobila notr... želim ti eno prespano noč!

puščanje otrok je pa men tut znanstvena fantastika... sem šla lani na morje z babncami in sta se dedca čist fajn štimala. pa na celine dion sem šla in me ni blo en dan. mož je šel lani na kolpo, sva bila sama z malim. za letos tut planira en tak vikend odklop. skup sva šla na en koncert v lendavo in je bil pr mojih starših, a to manj kot 24 ur user posted image ne vem no... zaenkrat mi še ni, da bi otroka pustila komu drugemu kot možu in za kakšno noč ali mogoče dan babicam/dedkom. sem egoistka kot piškot user posted image bomo videli kako bo, ko bosta dva.
zaenkrat imam še krizo, če čez teden nisem dost s tamaučkom. recimo včeraj sem z malim bila dve urci, pa potem zvečer sem mu pravljico prebrala, ter se mau crkljala... danes se ne maknem od njega user posted image pa čez vikende, kadar gremo na koroško, in hoče kakšna babica kaj več časa z njim preživet, imam tut mau krize (beri: ga pogrešam) user posted image
ah, enkrat mi bo tut zrastel čez glavo, ker drgač bi blo prav čudno, saj je očka veliiik večji od mene user posted image

altati - našemu se pozna, da sva mu z možem skoz na voljo in naju že tk pogreša, če ga pustiva za spanje pr moževih al pa mojih. pr mojih sicer ni blo kdaj kakšnih problemov, pr tašči je pa prve poskuse tik pred spanjem vedno jokal mamicaaaa, a zdej že menda gre... sicer pa že ko pridem ponj v vrtec najprej porabiva 5 minut za stiskanje, šele potem se lahko proti garderobi odpraviva user posted image

mis - naš se z babico tut pol leta že meni kk bosta šla na morje skup. čez vikend je imel dopoldne še idejo, da bo z babico ostal na morju... bolj se je dan nagibal večeru, manj suveren je bil in pred večerjo je bil že prepričan, da gre z nama domov user posted image plane dela skoz, govori velik o tem, dela pa mau drgač user posted image

ah, tale debata je pa res oktober zbudila user posted image
moje zaključno mnenje: vse pride ob svojem času... včasih kaj še prehitro... zato bom še naprej egoistka in ne bom otroka puščala drugje, da mu bo (in seveda tudi meni) enkrat lažje naredit ta korak. podobno je s crkljanjem... ko so majhni, vsi neki težijo, da ne smeš otroka imet v naročju, ker se razvadi in bla bla... mah, men zdej zvečer reče: pridi se pocrkljat z mano. me stisne, pol mi pa čez minuto reče: no, zdaj je blo pa dovolj. pojdi zdaj vn. user posted image da ti grunu suze na oči user posted image

grem v nizek štart za v vrtec user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
22.7.2009 18:33:16   
Lu
O berem hot debato user posted image user posted image user posted image

meni zdaj prav paše bit malo sama user posted image user posted image Priznam. Sam še frej bi mogla bit. user posted image

Moci kdaj pridemo marmelado sprobat?user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
22.7.2009 18:43:00   
moci
pejte se solit, nimam časa tok brat. kaj vam pa jeuser posted image

na marmelado lahko pridete, ko se vrnemo s krka. odrinemo v petek, pridemo v torek.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
22.7.2009 18:46:49   
frrrr
o, moci, packa... se greš v morje namakat user posted image  user posted image uživajte!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
22.7.2009 19:50:00   
piskot
danes je menda ena luna. torej je tu vzrok vseh mojih tezav user posted image .

aja, lepo vas je bilo spet brat po dolgem casu, ceprav pricakujem se nekaj mnenj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
22.7.2009 21:10:54   
moci
men se ne da mnenj pisat, niti vseh brat. težko je, če si preveč perfect. za okolico pa sploh.
jaz nisem, tko da se vzdržim.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
   [Brisano sporočilo]
22.7.2009 21:33:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
23.7.2009 7:32:07   
altati
dobro jutro!

sivkamivka - kaj ko bi ti raje dopustovala in se povsečala tvojima moškima, namesto da visiš na RRuser posted image user posted image user posted image
kje se pa potepaš?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
23.7.2009 7:59:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka
ne bo dolgo, ko bom imela ves cas na razpolago za moza in bom iskala trenutke s sinom.
no tole sem js včeri mislila, da vse pride ob svojem času... in večkrat še kaj prehitro...

pa lep sončast dan... danes bo menda pasje vroče...
js ima pregled ob 10ih, pol grem mau v službo za ene 2 urci. ob 16ih sem v bližnji slaščičarni z nosečkami zmenjena, na srečo je le-ta v senci, da se z malim ne bova skuhala. pol pa še ne vem... se bomo s cevjo špricali, če bo tk vroče user posted image

lep dan vsem skupaj! uživajte v dvoje, troje, četvero in petero... 

Neposredna povezava do sporočila: 4085
23.7.2009 8:00:20   
frrrr
altati ste sprobali igrala v zoo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
23.7.2009 8:31:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati ste sprobali igrala v zoo?

ne še, je v planuuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
23.7.2009 8:35:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

ne bo dolgo, ko bom imela ves cas na razpolago za moza

samo problem bo, če ne bosta več znala bit sama...

...sem malo sarkastično nadaljevala, ampak vem da se dejansko velikokrat zgodi....

dejansko je največ ločitev takrat, ko otroci odrastejo in nas več ne rabijo, ko zakonca spet ostaneta sama  in ugotovita, da so njun zakon skupaj držali samo otroci, njiju pa ni več....

haha, danes sem vam pa zafilozofiralauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4088
23.7.2009 9:39:50   
muki1
Đizs, zdaj se pa malo že podje*bavate, a ne?
A bo mir v bajti?

Nobena ni popolna in nobena nima 100% prav. Eni se bomo-bodo ločili, drugi spet ne. Ni odvisno samo od tega, koliko si sam s partnerjem. Tudi kakšen odnos imata je pomembno.
Halo. Kaj pa eni, ki si sploh ne morejo privoščiti letnega dopusta. Ali pa komaj zberejo za en teden morja. Poznam pare, ki hodijo skupaj in hodijo sami, pa se še videt ne morejo. Poznam pare, ki so v čisti krizi, pa se imajo radi in se spoštujejo in so čisto fajn. Poznam pare, ki so brez vsega in se videt ne morejo, poznam pare, ki imajo vse in se super razumejo. Vsaka ima svoj življenjski stil in nobena ni idealna. Kaj se zdaj kur** tu nekaj greste ena pred drugo, katera ima kvalitetnejši zakon, ali kako user posted image  user posted image  user posted image .
Beda. A ni lepše, da vsak po svoje živimo? Vsak se po svoje trudi iskati pot do sreče. Enim je sreča samo to, da so zdravi, drugim kaj več..... Ni treba po sili dokazovati, da je pa zdaj MOJ lajf the best.

Bejžte se solit. Grem pakirat. Gremo danes v Bovec. Vsi štirje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
23.7.2009 9:44:27   
altati
kako sem pa jaz vesela, ko koga sprovociramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bil namen, da vas malo izbezam iz luknjic....user posted image

sem tako poletno, nagajivo razpoložena...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
23.7.2009 9:54:50   
Maxica
A tema je danes še ista al kakšno novo užgemo?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
23.7.2009 9:58:50   
muki1
No Altati, da ti je le uspelo. Provokacija in poletna igrivost. Hmmm, kaj pa vem? Jaz nisem provokator, bolj sem tisti, ki mu provokacija gre na jetra. Torej tisti ki se pusti sprovocirat, ja.
Jaz danes nisem preveč dobro razpoložena, kljub temu, da imam mini dopust pred vrati.

Včeraj je umrla ena znanka, taka prijetna gospa, s katero sem včasih po službeni poti kaj sodelovala. V dveh mesecih jo je rak pobral.
Zvečer sem sedela na terasi in je un sosed, ki me je že pred dvema letoma sprovociral spet pretepal ženo. Sem slišala prav udarce...in njen jok. No, ta dva bi se že morala raziti, a ne?
Pa nekaj dosti sranja je okrog mene zadnje čase. Ne vem...moram nekje malo pobrskati za optimizmom.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
23.7.2009 10:39:42   
@lina
hoj!

Mi smo včeraj prišli z mini počitnic na morju, danes že v službi. user posted image

Kar se debate tiče: načeloma sta otroka bolj z nama kot kje drugje. Mamo stare starše dovolj blizu, da mava kak popoldne frej, tudi večer ali noč, dan ali dva tudi, pa tavečji je bil do zdaj dvakrat, mali pa enkrat 5 dni zdoma. Babi servis mava za bolj občasno varianto, pa če zbolita - proti koncu ko prebolevata...,ipd. 
Ni mi jih problem dat od doma, če sta seveda povabljena in želita iti, nisem pa ena tistih mam, ki nič ne morejo narediti z otroki in jih vedno porinejo v varstvo. Ali pa so tudi po cel teden v varstvu, pa vsak vikend in še kdaj vmes otroci visijo pri babi (mam zelo blizu en tak primer, pa vidim tako sliko). In stari starši nikoli ne pojamrajo svojim otrokom, ki tako delajo, pojamrajo pa drugod in drugim. Torej, odhodi od doma ja, občasno, ob želji vseh vpletenih strani. Tako kot pri katerikoli drugi stvari: do prave mere.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
23.7.2009 10:45:59   
altati
Muki -glavo pokonci!

glede soseda - jaz bi najela nekoga, da mu da lekcijo! da ga prebuta! in mu konkretno zagrozi! če policija in socialna ne pride v poštev, bi definitivno to naredila.

glede umiranja pa: pretekli mesec so v enem dnevu za rakom umrle tri osebe, ki sem jih poznala. vse absolutno premlade. In ravno takšne zadeve nas naučijo, da moramo uživati v vsakem dnevu, trenutku, ker nikoli ne vemo kateri je naš zadnji.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
23.7.2009 10:46:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A tema je danes še ista al kakšno novo užgemo?user posted image

Maxi, kaj udariva danes? Midve sva dobre volje, a neuser posted image
Morava še Muki spravit v dobro voljo.

@lina, lepo te je bratiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
23.7.2009 11:00:39   
mis
Jah, zadnjič je mož govoril s kolegom. Srečal je oba z ženo, oba v črnem in čisto podrta. Pred 14 dnevi so pokopali 11 mesecev starega sina. Fasal je neko bakterijo, streptokok, razjeda možgane, v 4 dneh totalno zbolel in stanje čisto na dnu, umrl... Pismo. Sej niti točno ne vem, skratka kot da zboliš in te v parih dneh pobere. Noro.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
23.7.2009 12:29:57   
lucika
ojej, mis, to je pa grozno. si niti predstavljat ne upam, da že cela solzna...

glede otrok in varstva. naš se čuva pri babici, pet dni na teden, do 4 ure. do sedaj sva ga pustila glih enih 3x, da sva sama skočila kaj nakupit, pa enih 3 tudi ponoči. mi je žal, da ni večkrat, mi pa po drugi strani tudi ni, da bi ga tiščala njej, ko ga ima že cele dopoldneve. naši nekak nimajo interesa, niti pretiranega čuta za otroke. tam je bil enkrat dve uri, pa še takrat sem ga dobila z tako buško, da me je minilo, da ga še kdaj pustim. nekak imam skor slabo vest, da bi ga izključevala iz naših aktivnosti, čeprav priznam, da bi včasih znorela sred kake trgovine...

kar se pa tiče partnerstva...hm, meni se zdi, da gredo narazen tisti, ki pridejo skup, naredijo otroka...in gredo narazen. ker lepega dne ugotovijo, da nimajo nič skupnega, razen otrok. je pa res da nikol ne veš kaj te čaka v življenju, zato raje ne bom glasna...

danes mi je tak bljak dan. slabo, kislina se mi dela, sem ko cota. da le mine čimprej.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
23.7.2009 12:41:34   
altati
Lucika, privošči si enga 'takratkega', pa bo boljeuser posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
23.7.2009 17:16:47   
moci
kva je babe zoprne? user posted image user posted image user posted image
ta skeč je hud, pa še mal resničen, če smo iskreneuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, jaz grem pakirat, v stanovanju imamo vroče, čeprav se pozna, da so nova okna in fasada. samo mansarda je pa še vedno mansarda.
zoja je sitna, upam, da bo na morju bolje.
muki, pri vas je verjetno sploh bolj napeto, ker kriza se mi zdi, da nabolj tam sekauser posted image
glede raka pa - se mi je zdelo, da se to dogaja drugim, v naši žlahti nikjer nikoli nikogar. zdaj pa 3 zapored. svašta. krivim moderen način življenja, aditive, konzervanse, škropiva. isto s čemer uničujemo planet. saj jaz pojem cel kup sranja, da ne bo pomote

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
23.7.2009 21:56:20   
frrrr
tečke tečne...

muki in moci - uživajta na dopustu!

js mela dans pregled. hemoglobin 106 in dobla 2 škatli retaferja, morm po dve tableki dnevno jest. pa pit morm več. ko bi lahk alkoholno pivo šlukala bi šlo, brezalkoholno mi pa v shrambi stoji user posted image in naslednji pregled imam šele 1. septembra... pol pa mogoče še eden in rodit user posted image joj, gre čas...

popoldne sem se z nosečkami dobila. jaša mau cicido bral, mau se z avti igral. je kr pridno na stolu sedel, ker je dobil 2 velika žulja na nogi in si je natikače sezul. so v vrtcu šli na doolg sprehod in so ga massovi natikači ob straneh ožulili. ga je mož domov prinesel, smo obliž nalepili, obuli druge natikače in akcija dalje. na sred poti (šla sva s triciklom) pa je vseeno izrazil željo, da bi se raje sezul.

@lina - tokrat ste imeli pa vreme vreme, a ne? super za luštkan dopust.

zdej morm pa it barvat lase, depilirat, barvat trepalnice,... joj, bom šla lepa spat user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?