|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
28.7.2009 18:57:59   
pikapolona2
LU

tukaj imaš napisane bonitetne razrede

https://www.mercator.si/pika/mercator_pika/bonitetni_sistem_zbiranja_in_unovcenja_pik

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
28.7.2009 19:45:27   
piskot
cer.

luxus user posted image . upam da bo ponoci tudi tako.

no ana je danes izpljunila drugo zlicko hrane v zivljenju. kaki frisi user posted image . tko da nama je v 2 dneh uspelo pojest eno celo zlicko bucke.

aha, baj d vej, a kera obvlada Easyjet? Ce sem prav prebrala, potem je mozno let se 2 uri pred odhodom letala prebukirat na kasnejsi datum in to zastonj. men se to zdi skoraj nemogoce. A ima katera izkusnje?

remy ej pri nas je isto z barvami. mi je tudi ze moz tezil, ce je tamali farbenblind, pa sva potem stestirala, pa se nama zdi da loci jih.

anc ma dej, sej bo, sej si strucko za porode user posted image . martin je bil polno animiran, ko me ni bilo. itak je bil pri babici, kot je obicajno, pa mislim da je eno noc tudi tam spal. povedali smo mu da je mami v bolnici, da je sla po dojencka. ko je prisel na obisk, sem imela cca 10 minut njegovo pozornost, pol je pa itak letal gor in dol po hodniku, hodil vodo pit itd. tko da na videz je uredu prenasal. kmalu potem so se pa spet izpuscaji pojavili, tko da ga je kot kaze vseeno vrglo s tira.

frrr sem ti iz vsega srca fous tega da ste celo noc spal!

muki ajoj, se spomnim kako je mene psihiralo ko je martin dobil anestezijo. drzimo pesti da bo vse cim prej za vami.

lu nimam pik, nimam pojma.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
28.7.2009 20:30:33   
Anonimen
čer,

čakam da se otrok zbudi, ker spi že od 17user posted image

najstarejši pa na morju baje osvaja na veliko - pravjo da ima eno bejbo in da se skup držita ko rit in hlače. sam ne vem še, al je miki al je kekec zdajuser posted image .

lu - nima pojma glede pik.

piškot - še nisem potovala z easyjetom, ampak tale varianta se mi zdi neverjetna, ali pa je kakšna posebna akcija.

a se je srečka nosečka že kaj javila ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
28.7.2009 21:57:13   
frrrr
muki - držim pesti ,da bo z Nežo vse ok in bo dobro prenesla... pa da potem šivi dobro celijo

piškot - sej če bi js bolj pridno pila, bi verjetno že stražila wc. morm se prav silit, da pijem user posted image prej zanositvijo z jašo sem bla taka, pol sem pa pridno pila... zdej sem se vrnila v uno obdobje pred jašo, mi več stvari iz unga obdobja paše, vmes mi pa ni dobri 2 leti - recimo mrzla voda (tuširanje, kopanje), pivo, sonce,... zdej bi spet lahk poležavala na soncu, piva se mi lušta in nč mi ni mrzlo morje...
pa super za žličko bučke user posted image

nisem vam povedala, da smo v nedeljo pr mojih mau pospravljali star vikend, ki ga bodo podrli in je oče našel en kovček (ne ve od kod), notr je bila pa harmonika... prava, otroška harmonika. malemu so se zasvetile oči... je hodil potem okol in špilal user posted image
pa mama je našla torbo z dinozavri od brata... smo 2 prinesli s sabo v lj, ostale smo pa pr mojih pustili. tile tut hodijo zdej z nami povsod, se zvečer kopajo, gledajo risanko, jedo večerjo user posted image

drgač pa nč novega... sem postala pozabljiva in si ne zapomnem kakšne pribija čez dan... zdej morm pa nujno fotke uredit, ker galerije že kakšne 3 tedne nisem apdejtala
mogoče pripnem kakšno...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
28.7.2009 23:17:18   
frrrr
glejte kolk je to dete gibčno... kr ne morem verjet no... http://www.youtube.com/watch?v=ljzpaeqnEKE

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
28.7.2009 23:24:23   
frrrr
nekaj fotk...

na poti do slapa savice, je bila malica
user posted image

bohinjsko jezero...
user posted image

ena morska
user posted image

park dinozavrov
user posted image

user posted image

bele brke user posted image
user posted image

ena iz zoo
user posted image

današnjo s harmoniko pa ne smem pokazat, ker je mož gor user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 28.7.2009 23:25:06 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
29.7.2009 9:12:22   
frrrr
dobro jutrooo...

Neposredna povezava do sporočila: 4132
29.7.2009 10:21:05   
Lu
Frrr sem se nasmejala. Res je bil gibčen otrok, ja.

Muki tudi jaz ti tole kaj nič ne zavidam. Da se le čimrepj pocajta.

Ja naša Maja je zadnjič na morju eno prbila. In je začela. Mami a tisti, ki lovijo ribe so Ribeži user posted image user posted image user posted image Ja.

Je pa Tian od včeraj brez plenice. Potekalo je pa takole. Ga peljem v vrtec z plenico. In potem je sam ni hotel imeti, ker je videl še ostale otroke in je bil brez. Potem so bili zunaj in se je seveda polulal. Ga dobim z plenico.user posted image Ok. Doma ponovi vajo. Ga dam lulat na wc. Kadar ga dam vedno lula. No in se je zaigral in spet lužica. Ampak plenice noče met. Ok. Gremo ven. T. prid da ti dam plenico. Ne. Jok. Ok, sem si rekla. Gremo ven. prvo ustavljanje lulanje uspešno. Potem pa čez kake 3 km sam luža user posted image No in mene zdaj neki moti. Zakaj mi mulo ne pove da ga lulat. V vrtcu pa baje skoz govoriuser posted image No, danes je šel brez plenice v vrtec in 3-krat za preoblečt s seboj. Samo zdaj se mi zdi res brezveze da mu jih še dam nazaj al naj še počakam? Res ne vem. Kak nasvet dobrodošel. Pri puncah ni blo tok dela, priznam.

Hvala za linke glede pik. Jih bom uspešno zapravila user posted image

Ampak tale oranžna barva pa prav dobr seka, a neuser posted image

Zdej grem pa še kej narest.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
29.7.2009 12:00:02   
lucika
uf, lu, bi ti z veseljem pomagala, pa sem na istem. naš zelo rad lula, ampak tam ko mu paše. v kahlico ne, v vc ne..zunaj na travico, pa sred dnevne, pa po svojem fotelju. super fino mu je in se mu ne da dopovedat. mislim, da bo pač treba babico utišat, in mu pustit čas. bo že. ampak meni je tudi hudo, ker vsi ful pritiskajo...ampak če se polula po stolu in ima moker stol in gatke, hkrati ga pa to nič ne moti...mislim, da bomo težko spremenili zadevo.

sem dva dni ful delala, danes pa nočem. tak, kaj mi pa morejo. hehe, saj bom vse naredla, sam lubi se mi ne...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
29.7.2009 12:38:42   
*anč*
lu  pomoje ste že na čist dobri poti ... naš je bil v vrtcu že nekaj časa suh, doma je pa še lulal. potem je lulal vedno ko sem ga dala, kake 14 dni, pol je pa sam začel hodit in govorit, da gre. jst mu ne bi dala nazaj plenice, ker se že  zaveda kako gre to lulanje, le včasih mu še pobegne. sej bo, 1,2,3, user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
30.7.2009 1:03:45   
frrrr
js sm se pa glih zbudila... sem malemu pred spanjem rekla, da grem še mau delat za računalnik, pa mi je vse pliškote enega za drugim dal. ga vprašam zakaj tako, pa mi reče: da mi ne boš ušla user posted image sem mu razložila, da mu nikamor ne bom ušla, da bom pred sobo za računalnikom in mi je rekel: pa mamica sej je v moji postelji dovolj prostora za oba user posted image no, pa sva zaspala do zdej user posted image sem se zbudila in je šla proti wcu, pa se je koj zbudil in ga je zanimalo kam grem. sem povedala in je moral on tut lulat... je nalulal lužico, spil deci vode, pol sem bla pa šele js na vrsti za lulanje... no, zdej pa spi dalje, js se morm pa informirat kaj se je čez dan dogajalo user posted image

lu in lucika... po moje ni panike, bosta pogruntala. samo te plenice so res tk narejene, da otrok ne čuti mokrote... zato pač traja neki časa, da pogruntajo kako to gre. pomaga postavljanje na kahlico, sam to med igro pač pade vn. tk je mene vzgojiteljica potolažila, ko sem imela ista vprašanja kot vidve.
js jima ne bi kaj preveč težila, pustila bi jih brez plenice... če bi lulala po kavču in podobnih zadevah, bi pa povedala, da mi to ni všeč in lahko nataknemo plenico nazaj, če bosta lulala po teh zadevah. mislim, da jim ni všeč, če jim zatežiš s plenico, ker so pol spet dojenčki, oni bi radi bili pa veliki fantje. bo pa neki mokrih hlačk, a pralni stroj vse opere.

mi zvečer še vedno plenico uporabljamo. v zadnjih 14ih dneh bila samo iz sobote na nedeljo pri mojh starših mokra. tut pred tem se mi zdi, da je bila skoz suha, le pri tašči kak mesec nazaj 2 dni zapored mokra. še ne mislim čist ukinit. mi ni za na vikend dopust vlačit dvojne posteljnine in podobno. fant ve kako in kaj, samo včasih se mu pač preveč dogaja in verjetno tut ponoči mau manj mirno, al bolj trdno spi, al kakorkoli že... vglavnem nikamor se nam ne mudi.

lepe sanje... grem počasi proti svoji postelji...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
30.7.2009 12:10:09   
frrrr
ja kje pa ste?

Neposredna povezava do sporočila: 4137
30.7.2009 16:27:04   
moci
jaz kuham kosilo, pa od gat mi teče.
drugače pa popoldne nisem nič v stanovanju, posledično tudi ne na netu ...

fajn vas je brat.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
30.7.2009 18:29:08   
Lu
Ja pri nas čez dan delovno, zdaj smo pa skoraj pristali na urgenci. Tian si je prebil pod noskom ( med nosnicama ) in je hvalabogu trak zadostoval. Drugače bi dobil en šiv??? Groza. Je plesal, se vrtel in ko sem rekla dovolj bo je usekal ob rob mize. Grozno.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
30.7.2009 19:09:07   
piskot
ojej, lu, se sreca da se je dobro izteklo. ma nas se je danes tam zunaj nekje igral in je tekel cez ene deske, pa se sploh ni videlo iz trave, spodaj je ven gledala tista gradbena mreza. no, HB se mu je samo za stumf zataknila in ga malo opraskala, ko sem pa videla kam je padel, sem bila pa prepricana da jo ima skozi nogo. sam mal premal se je drluser posted image .

danes smo se sli v špik kopat, pa mi je ful žal. namesto da bi se hladila vsaj dopoldan, smo bili tam noter v bazenu na 31°, pol smo sli se na pizzo, se stenstali in koooncno prisli domov. v hlad. aleluja, pol nismo sli vec ven sploh.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
30.7.2009 21:14:09   
pikapolona2
mi pa se gruntamo kam bi šli jutri....al čatežke al aqualuna......pri nas morajo bit tobogani da se moj naužijeuser posted image user posted image

drgač je pa vroče ja.......sva pa danes šle malo z Brino po štarcunah......da sem ji malo na razprodaji nakupila za naslednjo sezono cunje. Aleluja...kolk sem jo lovila....se ona odloči in črta teče iz trgovine...pol pa moraš vse spustit in tečt kolkr ti noge nesejo da jo uloviš. Polna je energije

Muki.......si že razložila tamali da bo morala v bolnico...kako je sprejela?

Maxi......sem te hotela prašat kaj je bilo narobe z Kugo da vas je zadnjič pustila na cedilu??? Mi mamo tudi novega forda...glb...no do morja in nazaj smo prišli OK.

Lu....ti maš tudi pestro...kolk je pa kri tekla?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
30.7.2009 21:47:39   
frrrr
ojej, kr neke nesreče...

Lu - naj se Tianu čimprej zaceli pod noskom.

piškot - sreča v nesreči... na srečo.

js sm pa dans prišla v službo, stopila iz avta, šla čez travo in prvi korak na travi je bil v eni luknji, se mi je noga zvrnila in sem padla na vse štiri. sem imela hlače na obeh kolenih zelene kot kak majhen otrok. prav smešno mi je bilo. lahk bi blo pa tut žalostno, če kr tk s trebuhom okrog padam... štorasta nosečka user posted image

moci - tebe tut lepo brat. jutri ti končno dam pošiljko v nabiralnik... trajalo samo 3 al 4 mesece user posted image očitno nisem samo štorasta, tut lena user posted image

mi smo si pa glede imena premislili... za fantka smo končno našli ime, za punčko mi pa ni več všeč izbira iz leta 2006. torej punčka ne bo Manja... izbiramo novo ime. Jaša pa ob vsakem predlogu reče, da bi on imel sestrico Brino.
pikapolona, ne vem kaj se mi je vaša pupa tolk na srce usedla. me je danes že ene 5x vprašal, če se spomnem, ko smo šli s punčko Brino v živalski vrt user posted image moci, a boš kej huda? user posted image
vglavnem prej sem mu mogla tut pokazat slikice od Brine... sem mu morske na fb pokazala. mož je pa vmes po bobnu nažigal in mu je mali rekel: ati, umiri se no malo, ker naju motiš user posted image

pa dans sem si še eno njegovo foro zapomnila.
neki ni blo po njegovo in je začel cmevkat, pa mi mož reče: eh, pusti ga zdej, ker bo malo trmaril.
se obrne k jaši in njemu: boš trmaril, a ne?
jaša: ja. in se uleže na kavč, glavo potisne v povšter.
mož: a tako se trmari?
jaša: ja. čez 5 sekund pa doda: ne morem več user posted image user posted image

zdej morm it pa pečico ugasnit. sem spekla štrudl iz bučk in maka... upam, da se hitr ohladi user posted image
drgač imam pa vse že spakirano za jutri za na morje. zjutraj pičim v službo, po kosilu pa tamaučka pobereva v vrtcu in nas do nedelje sigurno ne bo. mogoče pa še v ponedeljek potegnemo.

lep vikend vam želim!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 30.7.2009 21:48:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 4142
31.7.2009 8:13:31   
pikapolona2
frrr...res dobr da si zapisuješ vse te izjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sej Brina in Jaša imena skup pašeta........mormo še kdaj živalca ponovit :-)
PA IZOGIBAJ SE LUKENJ!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
31.7.2009 8:31:36   
*anč*
oj!

sm mela učeri pregled pri G in sm jo prosila naj mi še uz nardi, ker mam full manjši trebuh kot pri tristanu. je mala čist ok (ma slabe 3 kg), sam plodovnice mam bolj mal, spodaj je pa tut vse že zmehčano in glava že dol, tko da baje 3 tedne ne bom zdržalauser posted image ajajaj, me kr stiska.

lu  bogi tian, naj se čimprej zaceli.

frrrr  kaj zdej padaš? user posted image

muki  user posted image za nežo.

mi gremo baje dans proti kolpi do nedelje mal zakampirat. moj je zdej čist zmešan na to, jst bi mogoče kak dan doma mal "pognezdla" po drugi strani pa je fajn izkoristit lepo vreme.  grem dat male cote prat, zdej res nimam več kej razmišljat user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 4144
31.7.2009 9:04:25   
muki1
Jutro. Uh, je že spet petek user posted image .

Ja, Neži sem razložila, kako in kaj, pa se mi zdi, da ne dela preveč panike. V sredo sva bili pri p na pregledu, so ji vzeli kri, pa se ni kaj prida sekirala okrog tega. Pa pri logopedinji sva bili, pa tudi vse ok, no to sem itak vedela, da bo, ker govori res lepo vse črke že par let.
Za danes sem otrokom obljubila, da bo pri nas žur. Torej naši dve in od prijateljev dva mulca. Nežina najboljša prijateljica in njen ljubček. Uh, je zaljubljena user posted image . Se mi zdi, da zdaj že ene dve leti v tega fantka. Danes bosta torej prespala pri nas in študiram, kako jih bom zabavala. Najbrž bom skrila zaklad nekje, potem jim pa pustim navodila, ki jih bodo korak po korak vodila do tega zaklada. Recimo prvo sporočilo, ki ga bodo našli, jim bo povedalo kje je naslednje sporočilo in tam spet najdejo listek z navodili....potem pa na koncu zaklad. Samo še tuhtam, kaj bi bilo not. Če kakšne sladkarije, ali kaj jim naj dam not????
Jutri pa gremo žurat. Za moj rojstni dan sem nas skup zbobnala. Gremo ven.
V nedeljo pa pakiramo za bolnico in v ponedeljek greva z Nežo to skoz dat. Uh...samo da čim prej mine in upam, da je ne bo fejst bolelo. Študiram, da bi na FB dregnila eno kolegico, ki dela v operacijski, če je lahko ona zraven, da bi jo malo tolažila dokler ne zaspi. To mi je tako butasto, da starši ne smejo biti zraven. ****, ko so jo operirali sem jo lahko samo do vhoda v operacijski blok spremljala, potem so jo pa odpeljali, da sem samo njen jok lahko poslušala čez vrata..... sestrična i je rekla, da imajo v Nemčiji čisto drug sistem. Si lahko z otrokom, dokler ne zaspi. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
31.7.2009 10:14:58   
@lina
Lu, kakšen trak je zadostoval? - a potem sploh niste šli pokazat? Matjaž si je ustnico presekal, pa je dobil dva šiva, ko si je pa Jure presekal zadaj na glavi, so mu pa z enim lepilom zlimali skupuser posted image

frrrr, luknje pust pri miru. Nosečke ne smejo padat okol.user posted image

anč, pa saj ne morem verjet da je že 37. teden. Ko sem bila jaz noseča, ni šlo tako hitrouser posted image

Muki, kako te razumem. Sem doživela. Upam da vama res čimprej mine.user posted image
Aja, naš tavelik je tudi  zaljubljen že dolgo, za poroko je menda že vse zmenjeno, ko zrastetauser posted image

Jah, pri nas je pa tako, da ne vem, kako bo z morjem čez 12 dni. Namreč v vrtcu so bile vodene koze in ta teden je zbolela tudi ena v juretovi skupini. Sicer pravi, da se z njo nič ne igra... Saj vem, da je bolje razmišljat da jih ne bo, samo kaj pa če bodo. No, včeraj sem že stuhtala, da bi pol šli pa verjetno septembra...če bi v kampu lahko to rezervacijo premaknili...nekaj malga smo namreč že plačali za rezervacijo... Bomo videli.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
31.7.2009 10:19:46   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mi pa se gruntamo kam bi šli jutri....al čatežke al aqualuna......pri nas morajo bit tobogani da se moj naužijeuser posted image user posted image
mi smo tudi razmišljali o čateških jutriuser posted image  se mora še gospod mož izjasnit o svojih planih....

drgač je pa vroče ja.......sva pa danes šle malo z Brino po štarcunah......da sem ji malo na razprodaji nakupila za naslednjo sezono cunje. Aleluja...kolk sem jo lovila....se ona odloči in črta teče iz trgovine...pol pa moraš vse spustit in tečt kolkr ti noge nesejo da jo uloviš. Polna je energije
da grem jaz sama v trgovino z obema...kasiram dva živčna zloma...jaz ne vem, ali mam res tako nevzgojene otroke, ali imam tako visoke predstave o ustreznem obnašanju al kaj... Kot dva bikca, res...kljub temu, da se pred vhodom zmenimo in vse obljubitauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 10:30:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
31.7.2009 15:54:45   
piskot
muki ja vem, ko so nasega martina odpeljali je bilo isto. tako je jokal da je potem se 1 uro po tistem, ko so ga ze nazaj gor pripeljali se vedno hlipal. sestre pa vse panicne skoz merile kisik, ker so mislile, da se dusi. no saj prav, vsaj preverile so.

anc huh, samo sto nije. da ne bos kje v kolpi kaksne vode spustila user posted image

sivkamivka vsega lepega je enkrat konec.

mi se bomo za vikend verjetno skrivali kje v hribih.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
31.7.2009 22:39:41   
pikapolona2
@lina...no na koncu smo šli v aqualuno.......guzva za ****...pa to da si nagneten na tistih ležalnikih okoli bazena......smo kar hitro spokal......Brina bi bila skoz v vodi...M pa skoz na toboganih. WC-i obup od obupa.......tista restavracija pa poden....imeli so samo pomfri in dunajca al pa pohano ribo ...al pa čevape.....pa neke čudne pice. Uglavnem sam junkfud v najslabši obliki.

Smo se pa potem zapeljali še do Kumrovca......smo se skoraj sami šetali tam po tistih hiškah.....ful lepo urejeno...nevem zakaj sem mislila da je vse več ali manj zaouščeno. In tam srečam svojo žlahto iz Velenja...pardon Titovega Velenja.....jaja...za nas je skoraj obvezno da greš vsaj enkrat v Kumrovec...hahauser posted image user posted image user posted image

Zdej smo pa v Petrovčah pristali......smo sami....Babi se vrača šele jutri ponoči....in bomo uživali v privat bazenu....pa na traviciuser posted image

Lep vikend vsem!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?