muki1
|
Jutro. Uh, je že spet petek . Ja, Neži sem razložila, kako in kaj, pa se mi zdi, da ne dela preveč panike. V sredo sva bili pri p na pregledu, so ji vzeli kri, pa se ni kaj prida sekirala okrog tega. Pa pri logopedinji sva bili, pa tudi vse ok, no to sem itak vedela, da bo, ker govori res lepo vse črke že par let. Za danes sem otrokom obljubila, da bo pri nas žur. Torej naši dve in od prijateljev dva mulca. Nežina najboljša prijateljica in njen ljubček. Uh, je zaljubljena . Se mi zdi, da zdaj že ene dve leti v tega fantka. Danes bosta torej prespala pri nas in študiram, kako jih bom zabavala. Najbrž bom skrila zaklad nekje, potem jim pa pustim navodila, ki jih bodo korak po korak vodila do tega zaklada. Recimo prvo sporočilo, ki ga bodo našli, jim bo povedalo kje je naslednje sporočilo in tam spet najdejo listek z navodili....potem pa na koncu zaklad. Samo še tuhtam, kaj bi bilo not. Če kakšne sladkarije, ali kaj jim naj dam not???? Jutri pa gremo žurat. Za moj rojstni dan sem nas skup zbobnala. Gremo ven. V nedeljo pa pakiramo za bolnico in v ponedeljek greva z Nežo to skoz dat. Uh...samo da čim prej mine in upam, da je ne bo fejst bolelo. Študiram, da bi na FB dregnila eno kolegico, ki dela v operacijski, če je lahko ona zraven, da bi jo malo tolažila dokler ne zaspi. To mi je tako butasto, da starši ne smejo biti zraven. ****, ko so jo operirali sem jo lahko samo do vhoda v operacijski blok spremljala, potem so jo pa odpeljali, da sem samo njen jok lahko poslušala čez vrata..... sestrična i je rekla, da imajo v Nemčiji čisto drug sistem. Si lahko z otrokom, dokler ne zaspi.