mis
|
Dan! Evo tudi nas nazaj... Meli smo se fino. V sredo sva šla zjutraj ob 6h od doma čez Kranjsko po punci, potem smo šli v Bovec v hotel, v petek pa na Nadižo v kamp. Vrnili smo se včeraj ob 23h. Uživali smo sto na uro. Veliko smo hodili, Neža v ruzaku, Tina sama hodila, vsak dan kakšni dve urci smo mel izlet. Tko na en slap, pa na Sočo, pa na eno kopališče Nadiže... Super je bilo. V hotelu smo se malo razvajali, v kampu pa smo bili bolj robinzoni. Brez mize, stolov, samo gorilnik in nekaj posod. morje, mrzla reka, kamenčki... Uživancija. V sredo zvečer načeloma odrinem z malima v Umag k mojim do sobote, v nedeljo bi bla pa doma, ker greva 10. v Zagreb na U2. Pa bova že ful prej tam da bova v prvih bojnih vrstah. Vidim da se vsem dogaja. Tik pred porodom, nenaspane, uživačice, operacije... Ni da ni. No, vsi se hitro poštimajte in uživajte poletje. Vročine hude mi res nismo izkusili, ker nas je Nadiža res lepo hladila in idalen čas za tak plac je v največji vročini. In smo jo kar zadeli. Zdej me pa čaka še razpakiravanje, pranje... Pa upam da zdej v dveh dneh skončam magistrsko in pošljem profesorju v prvi pregled. Se pišemo.