|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
6.3.2009 10:11:57   
simonakr
Mene je pa mela SAŠA MATKO v ljubljanski porodnišnici. Je pravi sonček. Vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu biina)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
9.3.2009 21:18:30   
Menčy
Postojna - poridničar Marko Mogoša in Robert Likar

(odgovor članu biina)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
10.3.2009 20:10:13   
m.rudovic
kranjska porodnišnica definitivno MARJETA ŽLEBNIK SPOSOBNA . MARJETA HVALA TI

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
12.3.2009 13:57:31   
mastiko
Zijada Zidar lj.  porodnišnica, pravi angel user posted image user posted image user posted image . Sprejela pa me je ena mala groza user posted image  po imenu Erika, hvala Bogu da je bilo njene izmene čez pol ure konec.

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
13.4.2009 18:29:31   
diora
1. POROD
POSTOJNSKA PORODNIŠNICA
Na pregledu me je imel dr. Tašev. Bil je tako nesramen in zadirčen, da sem se zadnji dan pred rokom odločila za Ljubljansko porodnišnico pa čeprav brez epiduralne, ker sem se bala da bi ga dobila pri porodu.
LJUBLJANSKA PORODNIŠNICA
Babica tako nesramna, da bi med samim porodom najraje odšla domov pa žal ne vem njenega imena in tudi v materinski se ga ne da razbrati.

2. POROD
KRANJSKA PORODNIŠNICA
Porod je vodila babica MARJETA ŽLEBNIK - najboljša babica. Če slučajno še kdaj zanosim grem rodit samo še z Marjeto Žlebnik. To je babica v pravem pomenu besede babica, ki se spozna na svoje delo, zraven pa  še zelo dobro obvlada psilogijo človeka, tako da te skozi porod vodi kot bi te poznala že celo življenje in ve kaj mora v katerem trenutku reči, da te pravilno motivira. NAJBOLJŠA BABICA
Dr. Reljić pa je tudi pravi sonček. Tako dobro me je zašil, da sem ža naslednji dan lahko sedela, kot da ne bi bila šivana. Ljubljanska porodničarka ( žal ne vem imena ) pa me je kljub temu, da me je prej uspavala, tako zašila, da še 14 dni nisem mogla sedeti.

(odgovor članu mastiko)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
8.6.2009 14:59:35   
babimaja
Mamice, očki,
pri porodu imate tako vi kot vaš otročiček svoje pravice, kar pa v nekaterih okoljih ni samo posebi umevno. Preberite si spodnji link, da boste pripravljeni in da boste zahtevali,  kajti pri nas smo glede tega kar precej za svetom.

preberite si tukaj:
http://www.mamazofa.org/aktualno.php?id=118

Ker porod in bivanje v porodnišnici hitro mineta, po porodu pa boste zaposleni z nešteto stvarmi, so tudi neugodnosti v porodnišnici prehitro pozabljene in odrinjene na stran. Na ta način pa se nikdar nič ne spremeni, niti za vas na naslednjih porodih, kot tudi generacijsko. Ne morem razumeti, da je lahko odnos do matere na porodni mizi še vedno tak, kot je bil pred 30 leti, zato sem se oglasila.

Če hočemo kot družba SPREMEMBE na tem področju, se morate mladi starši tako ob pozitivnih dogodkih kot ob negativnih izkušnjah razumno ODZVATI - PISMENO pohvaliti, kar je za pohvalit, pokomentirat, kar vas moti, predlagat, kaj bi se moralo izboljšat, se razjezit, kadar je kaj nesprejemljivo, kajti le tako bo prišlo do pozitivnih sprememb.

Ko sem jaz porodila svoja dva otroka, sem se zelo pozanimala tako o porodnišnicah, ki so mi bile na dosegu. Takrat je bila najnapredneša kranjska porodnišnica in oba otroka sem rodila tam, čeprav sem iz Ljubljane.

Ko so me odpustili, sem napisala zahvalno pismo, v katerem pa sem omenila nekatere neprijetnosti - zaradi stare arhitekture ni bila zagotovljena zasebnost na poti od porodne sobe do stranišča po klistiranju- na eni strani vhod za nove paciente, ti pa mimo z golo ritjo do stranišča npr... to sem napisala in tudi svoje želje, da bi lahko drugič rodila čepe (to je bila za tiste čase nepredstavljiva revolucija). Od takih pisem se potem stvari počasi premikajo na bolje.

V porodnišnico gremo rodit zaradi varnosti - zaradi tistega  minimalnega procenta, ko se lahko kaj zaplete. Pozanimajte se, preden greste rodit. Obiščite porodnišnico, povprašajte, ozrite se naokrog. Že ob sprejemu boste zaznali, ali se za vas dovolj zanimajo in na kakšen način se do vas obnašajo. Povprašajte, kako ukrepajo, če se kaj zaplete - kdaj naredijo carski rez, koliko časa bodo čakali pred odločitvijo, imata starša kakšno besedo pri tem. Kar nekaj nesrečnih zgodb je iz zadnjega časa na to temo.

Tule pa vam dajem zelo koristen link,  MAMA ZOFA, kjer si lahko preberete marsikaj, še posebej, če se nagibate k alternativi.

http://www.mamazofa.org

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
9.6.2009 6:51:35   
kozoroginja1
Vsa zahvala gre babici JOZICI PLOHL,user posted image user posted image ki je bila pri obeh porodih in,če bom še kdaj rodila,bi rada,da je takrat zraven.Res je babica na mestu.Takeo babico si lahko le zelite.JOZICA,hvala VAM!user posted image user posted image

(odgovor članu gabi29)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
19.6.2009 15:07:53   
KatMat
dr. likar in babica jana ,porodnisnica postojna!!!!najlepsa hvala ZA CUDOVITO IZKUSNJO!!!!

(odgovor članu kozoroginja1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
19.6.2009 15:15:59   
lejla969
Porodnišnica Postojna:

NAJ BABICI: Nataša Likar in Minka (ne vem priimka)
NAJ PORODNIČAR: dr. Aleksander Merlo


(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
24.6.2009 16:11:00   
bellamia
Vse pohvale MAJDI JELOVČAN, Kranjska porodnišnica!user posted image

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
27.6.2009 15:51:51   
TeBo
Moj glas gre babici Jasni Žagar, res super babica, pripravljena poslušati in upošteva želje, dobro vodi porod. Res super izkušnja.

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
6.7.2009 18:29:25   
anci banci
moj glas gre tako babici MARUŠI ki je vodila začetek poroda, resnično prijazna gospa, ki zna obrazložiti kaj se bo dogajalo in zna bodriti... in še glas in pol:) babici MIRI ILIČ, katera je bila z mano do konca in mi resnično pomagala, da je šlo hitroin da sem imela pozitvno porodno izkušnjo v porodnišnici LJUBLJANA

poleg tega je ša bilo celotno osebje za pohvalit od E-oddelka do dr. Steblovnikove, do B -oddelka...


(odgovor članu TeBo)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
7.7.2009 9:06:33   
jera3
Vse pohvale babičarju Anžetu Čehu iz ljubljanske porodnišnice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
11.7.2009 18:06:12   
tj81

JST PA ODDAJAM SVOJ GLAS (ZAME) NAJBOLJŠI BABICI IZ LJ.PORODNIŠNICE - NADI HRIBAR!
To je res babica na mestu, polna energije in res pravi balzam pri porodu.
Cel čas je bila z mano, se pogovarjala, me tolažila,...
NADA, hvala ti!
POHVALE ŠE ENKRAT!

(odgovor članu jera3)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
17.7.2009 10:49:08   
_lisička_
Hej.
Ali mogoče katera ve kako se piše babica Mojca iz MB porodnišnice? Zelo rada bi se ji zahavalila in sem pozabila priimek.

(odgovor članu tj81)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
17.7.2009 10:58:54   
Onasiss
Prvič je bil Anže Čeh- totalno razzočarana, ta drugič pa Vilma Meglič in čista 10-tka. Ker pa je bilo ravno v času smene je prišla Saša Matko, katero poznam že od prej (v drugačnih okoliščinah) in me je totalno fascinirala.user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Saši le tako naprej.

_____________________________

So what....

(odgovor članu _lisička_)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
17.7.2009 11:58:00   
tikka
Glas za Marjeto ŽLEBNIK iz KR. porodnišnice user posted image user posted image user posted image  najboljša babica!!!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
20.7.2009 22:50:55   
ninabr
Lj. porodnišnica: Marina Brlan

(odgovor članu tikka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
20.7.2009 22:53:20   
felix7
DARJA BEČAN - porodnišnica Ljubljana

_____________________________

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu ninabr)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
30.7.2009 10:12:02   
Lejkica
 
NAJ BABICA: MATEJA KLJUN (porodnišnica LJ)

(odgovor članu kozoroginja1)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
30.7.2009 15:59:53   
zoja5
Celjska porodnišnica: babica Brigita Rošer že 2x! user posted image user posted image  Boljše babice si ne bi mogla želeti.

(odgovor članu Lejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
13.8.2009 21:31:10   
Nagajučk
Porodnišnica Ljubljana
babica Renata Nahtigal-sproščena, miran, dobre volje, nasmejana
Hvala, da si bila z mano kratek čas, ker je šlo vse hitro!

(odgovor članu zoja5)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
19.8.2009 13:38:32   
maja1488

babica Jana Bratoš
porodničar Robert Likar
Porodnišnica Postojna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
19.8.2009 13:48:50   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488


babica Jana Bratoš
porodničar Robert Likar
Porodnišnica Postojna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isto kombinacijo sem imela pri drugem porodu
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Glasujte za najboljšo babico in porodniča...
20.8.2009 17:33:21   
pearl_shell
Martina Kržišnik in Marjeta Žlebnik - Kranj

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?