Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, vem da je tezko verjet ampak tud jaz sem
dosti noci in dni in sem si govorila kako je to neposteno in nevem kaj vse , zdaj pa sem na uz videla srcek ki se bojuje da prezivi in ga bom branila z vsem kar imam.
+, in nato zibale
. Vse se zna zgodit le verjet je treba. Tassi kako dalec si zdaj ti? Takrat kosva se nazadnje pogovarjali si imela neke tezave? kako napredujes?
do konca.
, pa sem morala včeraj it na UZ v MB. pa sem dobila špikice. sej ni tko grozno, bom preživela. v petek mam ponovno UZ, da vidijo, če se že kaj vidi učinek od špik. čeprav po štirih špikah ne vem, če se bo kaj videlo.
ker včasih tako reagiram, da sploh ni podobno meni
na pregled. Da ne bo potem spet potrebno pol leta čakat... Saj vem, da ne smem negativno razmišljat, ampak se vseeno sprašujem. Ima katera kakšen predlog?
. ampak ker se pri meni žal ni izšlo (sem morala na abrazijo), sem potem klicala in so mi dali nazaj tisti termin za pogovor, ki sem ga imela. so mi šli na roke, HB, da nisem rabla ne vem, kako dolgo spet čakat na pogovor pri zdravnici.