Teja K
|
Dobro jutro ! Vsem čestitke za srčke in uspešno opravljene preglede, in vse objemčke za nadaljne boje. Vidim, da ste ime vse bolj ali manj aktivne vikende. Jaz sem že ugotovila, da me med vikendom zmeraj začne pikat v trebuhu. predvidevam, da zato, ker vsak vikend čistim in perem in likam in,... uh vse počnem in sem na koncu tako utrujena in razbolela... Smo pa šli na en izlet med vikendom, so bili rahli ovinki in mi je bilo takooooooo slabo, da sem potem še cel dan trpela za slabostjo. Me je na bruhanje tiščalo ampak ko sem pritekla do WC-ja sem pa samo rigala in kislino pluvala, grozaaa, mislim, da izleti zdaljšo vožnjo za nekaj časa odpadejo. Ja tudi nam se je zgodilo, da je ta mali raztrobil na enem obisku, da smo noseči. Je bilo tako, da je kolegica noseča in ima že trebuh oreng ker čez 14 dni ima PDP, in mojmu sončku ni bilo jasno zakaj ima ona trebuh jaz pa ne in da ona ve kdaj bo prišel otroček ven in je prišel k mizi in vprašal: "mama kdaj pa pride tvoj dojenček ven, če pa nimaš nič trebuha" , in ati je bil kr jezen, kr smo se zmenili, da do pregleda nič ne pravimo okrog, sam do pregleda je še cela večnost, točno 1 mesec in 1 dan. Groza. Ugotavljam, da sem res zelooooooooo pozno naročena . Želim vam, da vam ponedeljek hitro mine in s čim manj nosečniškimi znaki (slabost, zaprtje,...)
|