Jo@n
|
Čer! Kratko poročanje še od mene... komentirala pa v pomanjkanju cajta ne bom... Vikend je minil kot bi mignil, smo šli v nedeljo na bazen v Logatec, kjer smo kraljevali sami in se naužili čofotanja do onemoglosti. J. se sploh ne boji vode, ni panike niti če mu zalije glavo , jaz zasluge za vse skup pripisujem kar plavalnemu tečaju (pardon, za nas je bil namakalni) . Včeraj me je iz tira vrgel klic iz bolnice, tele čakalne vrste na poseg so res kar nekaj, moji v službi so se hecali, da sem padla v čakalno luknjo, saj grem jutri navsezgodaj zjutraj že noter in dopolne pod nož. Malo mislite name, prosim. Ja, viroze delajo čudeže, tako pri meni, kot pri drugih pacientih. Pa glih navadila sem se tale moj biser prenašat naokol, ne da bi mi delal probleme.... Jakob se je včeraj prvič udeležil igralnih uric, ki jih naš vrtec organizira za vse, ki niso vključeni v vvz. Bilo je ful fajn, ni imel nobene treme ali strahu, z veseljem je obletal in preizkusil vse kljuke in vrata, nama spodajal pol bazena žogic in našel novo igračo. Ja, v vrtcu so umivalniki in pipe s tekočo vodo na dosegu roke.... in ob vsakem mimohodu je še odprl vodo, malo pomešal in pošprical, vodo zaprl in odjadral naprej. Če je bila kje prevelika gneča, si je navlako pred seboj kar odrinil... Ah, so bili posrečeni vsi racajoči nadebudneži. Ko smo že pri vrtcu, pri nas že oblikujejo nove skupine in mesto zagotovo dobimo po novem letu, ko se odpre kar nekaj novih oddelkov. Še to: če ima katera voljo in čas in slučajno ob nedeljah gleda Galuniča, vas prosim za glas za zbor Mavrica z Vrhnike. Tudi sama sem pred davnimi, davnimi časi grulila skupaj z njimi, sedaj pa moje mesto nadomešča mami. Hvala že vnaprej. Šibam na zadnjo večerjo (mlečni gres, njami), pa spakirat, pa se zdepilirat, pa kaj jaz vem kaj še. Itak imam vmes še dirke do wcja, odvajala in donat pač delajo svoje... Aja, cunje za speglat bom pa zavestno spregledala. Saj bosta moja moška nekaj dni sama doma in jima moram pustiti malo zabave Fajn se imejte, se beremo, ko me poflikajo in spodijo domov.
|