|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Recept
15.10.2009 21:38:41   
Liya
Morda katera ve recept za Blejsko kremno rezino?Hvala že v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Recept
15.10.2009 21:55:47   
lukec
Skrbno varovana skrivnostuser posted image .

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Recept
16.10.2009 8:16:58   
čmrgelj
Skrbno varovana skrivnostuser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Skrbno varovana skrivnostuser posted image .


za pravo ne dobiš recepta, drugač jih pa kar nekaj obstaja, mogoče ti ta pride prov (ali pa že v trgovini kupiš pripravljeno zmes )

Kremne rezine   ·       1 listnato testo ·       2 sladki smetani ·       1 kremfix   Testo damo v mrzel pekač, testo mora biti do vrha nizkega pekača, pečemo pri 200 *C.   Krema: ·       20 dag sladkorja ·       14 dag moke ·       8 rumenjakov ·       8 beljakov (sneg) ·       1 l mleka   Mleko zavreš v 3-4 litrskem loncu. (vse kuhaš) Rumenjake in sladkor penasto umešaš in vliješ v mleko, dodaš sneg in nazadnje moko. Vse skozi moraš hitro mešati, vreti mora na zmernem ognju še 4 minute. Toplo vliješ na pečen testo. Ko je ohlajeno na vrhu namažeš še stepeno smetano z kremfiksom , pokriješ z drugo polovico testa in zrežeš na enake dele, potreseš še z sladkorjem v prahu.


_____________________________

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Recept
16.10.2009 8:22:41   
Anonimen
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=302

(odgovor članu čmrgelj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Recept
16.10.2009 10:44:33   
Liya
Hvala hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Ali lahko dojenčku damo sladoled?
V poletnih dneh je čisto običajno, da se tudi nam, staršem zahoče sladoled. Če smo ravno na dolgem sprehodu z dojenčkom,...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?