Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prav nič zares skupaj. Se mi zdi, da če ne bova hitro kaj ukrenila, bova kar odjadrala vsak na svoj otoček in ko bosta mala dva malo starejša, sploh ne bova več vedela, kaj bi drug z drugim
. 
Mi je že kar mal nerodno, ker vsakič ko pridemo v preventivo neki smrkamo.
Ampak je moral zdržati v vozeku, ker drugače ni bilo izvedljivo - spravit z busa dva mladička pa še voziček z dojenčkom je bil kar podvig, nemogoče bi pa bilo, da bi ga vzela ven. Domov smo šli pa z R po končani službi. Aja, pa McDonald smo si privoščli
, pa kukr bo.
Upam, da se mu vsaj prehlad unese in bo prvič cepljen - da ne bom komplicirala še zaradi tega. Jaz sem pa že v pripravah na novoletno peko in pripravo daril
Danes se imam namen spravit naredit seznam kaj rabim
mi zamuja šele 3 dan. Ampak črtici sta res tako močni, da skoraj ne morem verjet, da ne bi bilo res. No bomo videli in poročam!
zamuja. Npo in se spomnim na ta test v torbici in grem za štos na wc, z mislijo: eh, saj ne bo nič. Toliko da se prepičam da nisem noseča. In potem čisti šok.
.
.