Ploha
|
kmetija: mene pa te reči zanimajo, sem pa pričakovala več kmečkega dela, tako prikazano, kako je bilo včasih, kako so včasih delali in živeli, ble so pa sam zdrahe pa traparije...včerajšni dvoboj je bil kr neki, kdo zmaga mi je u bistvu vseen, sam da se borijo tko k se za gre, ne pa neko igračkanje najbolši mi je bil pa fredi 1 vpr: kako čistite uno obrobo okoli postlce?? nism zdele pogledala na listek kaj kaže ampak predvidevam, da je ročno pranje, pol pa loh dam na ročno pranje v pralni stroj, me je strah, da ne bo kej zamučkala, ker je notri pena, to se u lajfe ne pogliha več, pa še draga je bla k žafran ulla: velik sreče na izpitu pa znanja seveda bolančki: čimprej zdravja in živahnosti v hiši prejle sem naštimvala za pranje, pa ločvala po barvi cunje, in dam metino postelnino in ninico, ki je imela res že tak omamen vonj, da ni čudn, da je takoj zaspala , in jo vržem na kup, ampak mi jo je ene 33x s kupa dol potegnila pa k seb stiskala, ful mi je bla kjutek kva pa čmo rečt?? hm...razmišlam....
|