*bubi*
|
Dober večer Dve sta me v razmiku 10 min prišli na frisbuk iskat in spraševat, zakaj se tu ne javim Evo me - kje ste zdaj? Tak je pri nas - v službi norišnica, saj veste kako je to pred konferenco. V zadnjem mesecu sem 9 testov sestavila in jih potem cca 250 popravila. Poleg tega je treba otroke skoz nekam vozit in organizirat varstvo. Danes je imel bubi nastop pri Športu z angleščino, včeraj sta bila pri atiju v službi, v torek smo šli Jelenčka Nika v kino pogledat. Jaz pa še odrasle popoldan furam, pa spletno učilnico na noge postavljam, izobraževanja za vso to sodobno tehnologijo so v teku, razmišljam, kako bi šolsko lekarno skupaj spravili,... še po trgovinah nimam cajta it, kar se pozna tudi na računu No, tega pa sem tokrat vesela Aja, pa resno razmišljamo, kje se bomo za prvi maj morskega zraka nadihali, se splača kako first minute ponudbo ujet. 3 koledarje sem skupaj spravila in naročila, vmes še malo farmo porihtam in v kafiču kaj skuham, pa ribe mi ne smejo pocrkat, ker potem grozno zgledajo. Tak da na koncu zmanjka za RR. Aja, ta teden sem utrgala 2 uri in si privoščila frizerja, kar je bila že huda nuja. Ko pokukam sem, ste itak 10 strani naprej, pojma nimam, o čem teče debata.... pa potem ne morem kar vletet in začet nekaj nakladat. V glavnem, torek 29. sem zacajhnala in srčno upam, da se vidimo. Če vabilo sploh še velja Bom preverila kak dan prej.