Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 21:08:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
Sem želela samo povedati o Metuljčici, pa je že Populis povedala. naša punca! Ilatic: kaj več kot ramo, ti trenutno nisem sposobna ponuditi, bi morala malce razmisliti. Umpa: za minus in HB, da se sineku ni nič pripetilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:24:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:25:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:27:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:31:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 21:31:49
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška zelenc me kliče.....dijo..mi ne gine 2h vlačenja po deski z njim... Sem rabila par minut preden sem pogruntala za kaj gre - sem malo blond zgleda jaz tud, zato sem pa pol tisti komentar dala...najprej sem pomislila na pivo, priznam...ampak dalje nekak ni štimalo... haha huh! sm že misla, da sm ga sam jst parkrat mogla prebrat, da sm skapirala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:42:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:43:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 21:47:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 21:50:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, eno vprašanje: kako se znebiti moljev? Sem bila popoldne v svakovem stanovanju in je moljev kar cvetelo po stenah, v tuš kabini jih je bilo sigurno 30, nekaj mrtvih na okenski polici... Pa ima povsod, ampak res povsod te vrečke s sivko. Jutri gremo pa pogledat Sarino sliko na razstavo v knjižnico Domžale, komaj čakam... kmalu bom nazaj
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 21:54:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
Sem šla danes po koledar v Mercator, smo ga dali za mojega očeta delat. A 3, 12 listni in je fantastičen!!! Ne samo zaradi modelov na njem, , ampak papir je tak kvaliteten.. Sem ugotovila, da za 11 € lahko dobim 12 velikih fotk. Ko koledar zastara, jih enostavno uokviriš. Edino na eni sliki je glava odrezana, ker nisem pomislila, da morajo biti vse slike ležeče. No ja, drugič bo bolje!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 21:59:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 22:15:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 22:46:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Sem šla danes po koledar v Mercator, smo ga dali za mojega očeta delat. A 3, 12 listni in je fantastičen!!! Ne samo zaradi modelov na njem, , ampak papir je tak kvaliteten.. Sem ugotovila, da za 11 € lahko dobim 12 velikih fotk. Ko koledar zastara, jih enostavno uokviriš. Edino na eni sliki je glava odrezana, ker nisem pomislila, da morajo biti vse slike ležeče. No ja, drugič bo bolje! Kul, jaz moram jutri ponj ... se že veselim jaz sem preživela krasno popoldne, s kolegi iz bivše službe sem se dobila v mehiški v Cityparku in smo skoraj 4 ure viseli tam. Ful je bilo luštno! No, sem imela vsaj eno novoletno srečanje, na službeni žur namreč nisem šla. Sem vesela, da metuljčica pride jutri domov. Držim pesti, da bo vse OK
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 22:48:06
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, eno vprašanje: kako se znebiti moljev? Sem bila popoldne v svakovem stanovanju in je moljev kar cvetelo po stenah, v tuš kabini jih je bilo sigurno 30, nekaj mrtvih na okenski polici... Pa ima povsod, ampak res povsod te vrečke s sivko. Jutri gremo pa pogledat Sarino sliko na razstavo v knjižnico Domžale, komaj čakam... kmalu bom nazaj Si poskusila s tistimi trakovi, ko delajo tako reklamo? Sicer pa baje zelo pomagajo orehovi listi, ampak trenutno jih bo težje dobiti ...
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 23:07:52
|
|
|
|
lex
|
ilatic ne znam ti pomagat, pa bi ti tako rada, ker si taka srčna punca, taka super, da mi je zelo žal da te nimam kje bližje. Če ti je v tolažbo me lahko pokličeš in poklepetaš, v končni fazi lahko prideš na koroško na kavico, njemu pa za par ur pustiš vse tri in kosilo in cote in......... prideš poklepetat k meni. Sem te že fulllllllllllll pogrešala in se spraševala kje si. Če rabiš KARKOLI se lahko obrneš name (tud zasilno stanovanje lahko dobiš), edino sranje je ker si predaleč od LJ potem. rebeca NKD je v prvem selu čez radlpas - ajbisvald (nimam pojma kak se napiše, veš pa kje to je ) poleg bipe v trgu. pokliči me če rabiš orentacijo in prevod drugače pa čestitke mirjam!!!!!!!!!!! in metuljčici, da bo čimprej boljše in zdrava - vidim da pride že domov
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 23:13:59
|
|
|
|
lex
|
aja vita pa fulllllllll govori, samo kaj jo razume samo sama sebe - uporabljamo koše in koše domišljije, ona nas pa samo čudno gleda zgleda pa njeno govor tako: afn,kgdhgjvtzcdhnfhzubgcfrsweagrhjh aja pa skor slovar mamo že napisan duda = buda sok in mleko sta = kok aleks in alina sta ati ati je ata ja je neeeeeeeee ne je NE! kuža dela OV, muca pa MU, no leva pa zna zelo dobro oponašat tale je kot ona aja pa ya vsako stvar je KA? (KAJ? KOT BI BLA ŽE 12 LETNICA)
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2009 23:24:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 23:42:52
|
|
|
|
lex
|
hd zanimivi so pri nas je pa žoga goga in to že ful cajta, aja pa ajs pa am am je pa itak skoz, samo da pri nas je ponavadi ammmmmmmmmmmmmmm tak na dolgo, da je ziher ni za preslišat
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 21.12.2009 23:54:48
|
|
|
|
Majuska
|
Hehe ... Aleksander je ene dva dneva nazaj pričel govoriti "teta" ... pa "papa" kar naprej ponavlja, oponaša vse sorte živalic, npr. muco, kuža, opico, celo kačo ... nabriti so tile naši malčki, meni je prav všeč, ko takole čeblja Takole, do konca se zjokam ob The Stone Family, pol grem pa spat
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 22.12.2009 7:49:32
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, huh, danes je bila pa umetnost normalno priti v službo ... folk tako vozi, da moraš biti trojno previden. Že gruntam, kako bi za danes odpovedala nekatere stvari, ker si ne upam na tako cesto. Na vrhniškem klancu je bila nesreča 6 vozil -> grd nalet ... Spali smo pa fajn, jaz seveda premalo. Se tolažim, da bom med prazniki prenašala noter Takole, danes si zaslužimo ornk zajtrk
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 22.12.2009 8:16:11
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro! mmmm, nutella... mljask... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska pa drgač, deževno? ah, kr neki, jaz sem se danes dobesedno pridrsala skozi vhodna vrata v službo... imamo tak fajn klanček... viiii... sem mislila, da bom bolj na off ta teden, pa zgleda, da ne... poleg e-voščil, je še nekaj uradnih mailov...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2009 8:24:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del 22.12.2009 8:31:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobr jutr. 3jemi;sem mogla ornk pozumirat da sem vidla napis Nutela , ornk sokolje oko imaš, WD. Ko gre za Nutello ...
|
Kupovanje hraneMichonne RRKje kupite večino hrane?V trgovinah (
85%)

Na tržnici (
0%)

Pri kmetih (
8%)

Pridelamo sami (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!