metuljcek321
|
Pa da mal pokomentiram medtem ko čakam na novice o mali princeski ... drugače se mi bo sfrčkalo od skrbi ... kočerja - ne uporabljam, se mi sliši pa čist simpatično. hd nice čestitka, si jo že odposlala? Je dobro izpadlo? flower, kako kara? Damn, pa tehnologija, modernizacija in računalniki. Ekola, Umpa, pa se je zasmejal dečko - res lepo to videt! Naj bo še, pa še, pa še takih trenutkov. krvavice - mnjaaam, jaz obožujem tiste "bele," k so brez krvi ---> samo ne vem, če se jim potem sploh še reče krvavica. levinja, kako ste zdaj? Any better? rebeca, nice smrekca. Pri nas je trenutno še čisto pomanjkanje okraskov - se vidi, da so bili mati odsotni ... bo treba v prihodnjih dneh nadoknadit. Opa, Tinky, avgustovček na poti - wiiiii. Slikomat je po novem nr. 1, a ne? Ker očitno je šel shrani.si v franže ... nova barva RR-ja ... I like it a lot! Meni je modra ful simpatična barva, moram rečt. Go, Lan, ustvarjanje ni hec, ti si že pravi dec - hi, hi. Božič, novo leto ... doma, I hope ... marička, sem skoraj v bolnici ostala, no ... too much ... kdo bi si mislil ... flower, je kašljanje prenehalo? Opa, neboglasnica, šele zdaj vidim, da si si omislila mladega ljubimca. Nobel, bejba! Vidim, da tud prepeva in igra kitaro - not bad, not bad at all. In Špas teater ter podobne scene - go, mami, tko se to dela! Za obisk v P pa velja, te držim za besedo, veš. Medalja - congrats! Kateri šport? Nisem zasledila ... mirjam, lejla - yes, yes, yes, krepka fantiča sta se nam pridružila - čestitke, čestitke! sneg - po novem nam celo nekdo kida po naši cesti (beri: plug), tko da je much easier, k je treba potem samo še obe dvorišči skidat - huraaa! Zihr bodo volitve, pa se hočejo en mal prikupit ... k smo že 100 x prosili, da bi nam plužili, pa so se kar nekak izmikali (očitno se moraš prav pisat al kako, ker sosednja ulica je pretty much enaka, pa vedno spucana že at 5 a. m.), no zdaj, se je pa še pri nas zgodilo ... mogoče sem mogla pa sam doktorirat al kako ... hi, hi. netki, kako si rešila incident z leptopom? A si dobila nazaj stvari? Men se kar zrola, da mi vse zgine, ej ... to bi blo enega materiala, ej - čist škoda, da bi nekomu nekje basalo plac. sankanje, kombinezon, hecanje na snegu ... trenutno neša miss še ni kaj ornk navdušena nad konceptom snega. Po svoje jo razumem - če pač nimaš gor rokavičk in pocaš po tej mrzli reči, ni čudn, da te trese in mrazi in je bljak, fum & fej. netki, opala, med vrtičkarje boš šla torej čez nekaj let - superca. rebeca, na čik si šla pri -11? Ojej, tega si si mogla pa ornk želet ... upam, da te kmalu mine! mrazzzzzz - zadnjič, k je bil tisti "the day," smo imeli munus 19. Ojej! Jaz pa v bolnici na +25 ali še več - z enim dinozavrskim radiatorjem sem se ukvarjala več kot sama s sabo - ga vklapljala, izklapljala, ampak preden je njemu potegnilo, kaj hočem, sva itak ponovila vajo od začetka. Če ne bi imela takega bauha, bi se dala v bikinke, čist zares. Sploh nisem mogla verjet, da je zunaj taka zimska idila, res ne. Je blo pa lepo ven gledat, to pa priznam. glugica, bravo za Nino - obetavna mlada rokometašica - jupi. požig albanskega veleposlaništva - me je nasmejal ... krasne vse slikce naših julij & julijčkov .... kolk so že veliki ... kar ne morem verjet, ej! Ojej, ilatic, kaj to berem? Kako so stvari zdaj? Mogoče rabita samo malo romantike, da se posvetita drug drugemu, ustavita za trenutek, se pogovorita, razmislita o vseh srečnih trenutkih/rečeh, ki jih delita, ki sta jih ustvarila, ... srečno! zimski kombinezon - jaz sem ga zadnjič vzela v BC-ju - je blo že znižanje, pa je bil iz ohohoj na 33 €, tko da sem ga kar pohopsala in ga je prinesel Miklavž. Vidim, da bo Luka interior designer al kako. Marička, ej ... sam, da se je dobro razpletlo ... nisem si misnla, da je blo tko resno, dokler niesm prebrala opisa. vse lepe želje - kar solze so mi tekle po licih, ko sem jih zdajle prebirala - res ste zlate, punce moje! Ogromno mi pomeni vse tole, veste. Zdaj, ko sem še kar pod ultra vplivom hormonov, pa še tolk bolj - he, he. Jokam .... Almera, še poseben thanks pa vama z Borom, ki sta mi fuuuul polepšala dan z obiskom. Res smo se imeli luštno! molji - v Semenarni kupila tiste kartončke, ki so premazani z lepljivo zadevščino & so se lepo gor lepili - priporočam. Nisem mogla verjet, kolk se jih je nabralo. Tko k v reklami: "O, ne, pri nas pa ni moljev" .... potem pa: "Wow, look at this, pravi bataljon letečih pošasti in da house" ...aha, točno to mislim, kot je opisala Almera - v trikotnik se zloži tisti karton, notri pa Nutella za molje. koledar Mercator - neboglasnica, a je na istem listu zgoraj fotka, spodaj pa številke za dneve? Daj, pošlji mi magar fotko ene strani, da si predstavljam. Aja, pa mojček in Umpa, thanks vama za ideje za koledar - že sto let nazaj, but I was away, you know. 3jemi - drsanje v službo - a si vsaj telemark uporabila? 10 points. čudežno izginevanje ljudi s FB-ja ... been there, seen that ... kar tko - puf & (s)he's gone ... smo že enkrat debatirale, da se dogajajo čudne stvari, ja. Neca Falk CD - jaz ga mam pa na računalu - res so d bestične tele Murijeve dogovdivščine ... mucki so tko al tko zakon. Ekola, auroraaa, počasi se daleč pride. Mene pa kar mrazi, k pomislim, kolk je naša žabica zgubila na teži v zadnjem tednu. Ubogec moj ... joj, še vedno nič novic ... samo, da "sta v postopku" ... upam, da bo vse OK. Umpa, lucky girl, še ena nagrada. Jest bi tuuud .... poročaj, kakšen surprise te čaka in the bag. rebeca - brskanje po vrečkah/darilih - kolk si me nasmejala, ej ... "in potem je še spraševal, katera je njegova vrečka" - ludnica, ej. Men will be men. 3jemi, bravo frendici za deklico - prekrasno ime ima. Majuška, Anja in možek sta se odlično rihtala, je kar precej pozabila, da ima tud mamico nekje. Sem bla kar en majčken užaljena ... Umpa, a ti to resno z očetom in policajem? Srrrrrhljivo .... čistilka, copati .... lol, lol, lol, sem pod mizo ....