ključek
|
kako ste?? del praznikov je že za nami, nova pošiljka prihaja. mi smo preživeli lep božič, božiček nam je prinesel nov avto. sem tok vesela, da nama je končno uspelo to urediti. drugče pa.... ni tako veselo....... .......ful imam probleme s prehrano LN. sploh noče ničesar jesti. v vrtcu poje vse, doma za kosilo eno žlico, pa konec. pa kuham vsak dan drugo hrano, od juhe, do testenin, krompirja, rib, mesa...........nič. včasih je zelenjavo zelo rada jedla, sedaj jo pljuva ven. sadja sploh noče, mogoče kdaj kakšen hipp lonček. jaz ne vem, kaj naj. siliti je ne morem. pa zadnje čase spimo tudi zelo malo, po 40 minut skozi cel dan. in potem je tečna, da ne vem več, kako naj jo animiram, da ji bo zanimivo. zvečer sem čist crknjena, malo grem na FB, pa še to kaj kmalu ugasnem. enostavno ne vem, kaj je narobe, kaj naj naredim. punce, do katerega meseca naj bi otroci shodili? in če do tega meseca ne shodijo, kaj potem???? LN se sploh noče oz. ne upa spustiti. tako, da moramo sedaj nazaj v RA, me prov zanima (in skrbi), kaj bo sedaj oz. kam nas bo napotila.
|