katrin***
|
Živjo, živjo, nove dobrodošle novim bojem s kg naproti. Starim pa veliko veliko za vse jedilnike, gi vrednosti in nasvete, ker ne vem kaj bi brez vas. Vsem čim hitrejše okrevanje, ker vem kako zna bit zoprno, ko nič ne moreš Sm prejle stopla s strahom na tehtnico in vidla 67,5kg - pol kilce je že šlo dol Se mi kr smeje, res. Drugače se pa res mnogo bolje počutim kot prej, pa skos morm neki delat. Včer sm bla kr hiperaktivna, mi je moj reku, kva mi je, da nej se mal usedem Oprala 5 strojev cunj in vse že zlikala. Dons pa nimam nč za delat pa študiram če bi šla okna pomivat, k neki morm muvat. Pupa zdele spi in bo spala tja do 15h tko da mam božji mir za delat. Kosilo mi je tašča naredila in ko sm vidla, da je vegi pica še iz pirine moke se mi je kar smejalo. Sta tudi tast in tašča na dieti, sicer ločevalni, ampak po moje bosta kmalu prešaltala na tole k bosta vidla, da lahko vseeno ješ pa gredo kilce dol. Za mojga bom pa makarone s paradižnikovo omako naredila pa bo en dva tri kosilo tudi za njega kuhano. Uživamo in se mamo fajn, dons gremo pa še na rojstni dan od pradedka Sladkemu se seveda uprem ostalim mesnim izdelkom pa ne