|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč firbčni sosedje!
27.6.2005 21:06:20   
cmokec
Jaz bi ju pa vprašala, zakaj tako mislita, od kje vesta to in ono. Pa povej, da sta odrasli osebi in bi želela kritiko in njuno mnenje o vaju slišati prva. Naj se z vama pogovorita, če kaj ni prav, če je pa vse v redu, pa čenč od drugih ne bosta poslušala.
Mami pa reci, naj jima ne posveča toliko pozornosti. Enostavno naj reče, da nima časa za pogovor, da vaju ni doma in ko prideta, vama že pove, da sta hotela govort z vama o vama.

Upam, da se bo s pogovorom rešilo, čeprav jaz nebi mogla bit tiho. Sorodstvo gor ali dol, tega nebi prenašala, pa tud na lep način verjetno v jezi nebi povedala.

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Preveč firbčni sosedje!
28.6.2005 19:07:54   
Pia73
Jaz pa verjamem, da je veliko teže s sorodstvom. Sem sama predobra pa se mi tudi dogaja nekaj neprijetnega. Tako kot je rekla Jančika, bom mogla nekako naredit red. Samo dozoreti moram, pa mi je tako hudo,... :(

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Preveč firbčni sosedje!
28.6.2005 19:15:53   
Jančika_
Pia, te čisto razumem... s sorodniki je težje, ker nam od malega vcepljajo v glavo, da kri ni voda (yeah right:hudicek: ), pa da moramo starejše spoštovat...ampak meni je na eni točki vrglo dekl v luft.

Potem sem se nekaj časa sekirala (na srečo sem imela podporo pri starših), imela slabo vest (prav zaradi zgoraj navedenih razlogov) - a to je minilo in od takrat se počutim mnogo bolje kot prej.

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Preveč firbčni sosedje!
28.6.2005 20:23:26   
Pia73
Ja, Jančika točno takole mi je tudi mož včeraj svetoval. Samo jaz sem človek, ko mora to v meni dozoreti,.... Saj veš, nikomur se ne želiš zamerit, itak pa si najslabši ali si dober ali ne, zato je najbolje prekinit in se ne sekirat,... Se bom res potrudila, ker nisem edina, ki trpi zaradi tega. In za moje drage mi je še težje kot zase.

(odgovor članu Martina8)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?