glugluglu
|
metuljcek, se strinjam s tvojo idejo glede plačevanja vrtca, v najvišjem razredu zadeve res niso prav poštimane. Pa še kaj drugega bi bilo treba. Mi imamo pa 3 otroke pa še vedno za Tiana pride 214 EUR, pa tudi ne zasluživa glih kaj posebnega. Smo ravno za majčkeno padli v višji razred, smola pa taka . lex, populis, hvala za info za mobitel , jaz tega sploh ne bi tako resno vzela, ker mi trenutno dela, sedaj sem se pa kar prestrašila, če mi neha delat bo kriza, bi mi bilo kar hudo za tem telefonom. populis ne poznam nobenega serviserja, bom očitno mogla kar plačat, da zrihtajo , v tem mojem telefonu je pa težko že kartico ali baterijo ven dat, kaj šele ostalo odpret. mojcek, si v devetih nebesih? jaz sem se pa ta teden spomnila, da rabim še kakšne škornje tople, take, da lahko udobno hodim po naših sneženih terenih in, da jih imam še vedno lahko za v službo, da ne zgledajo preveč robustne in logično vse kar mi je bilo všeč že zdavnaj ni številk , vse je že šlo na teh razprodajah neboglasnica je bilo uspešno, naprej, nazaj, vstran ?
|