|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ČOKOLINO!!!
17.1.2010 22:10:51   
valči
Vse dam prav Gini in podobno mislečim,lepo napisano,vendar sama tako ne delam.
Imava 3 otroke in najmlajša res spije po flaški 100-150 ml mleka.nikoli več in vmes dam dve žlički čokolina.Pač ima za pocartat,navada,edina od treh otrokuser posted image
Zajtrk,ko smo doma jemo skupaj vso-no starejšadva lovim izpred TV ,ker so risanke med vikendi in jemo načeloma vsi enako.Otroci in mož benko,ali čaj,jaz kavo.Pa kruh,ki ga redno sama pečem z domačo moko,pa domač med,domačo marmelado in maslo...Kak evrokrem včasih,ali srednja si kroglic zaželi,jih dam,sin pa včasih čokolino.No tamala po tisti flaški vedno sedi za mizo in je z nami in to od malega,vsi.Od 10. meseca je z nami na stokijevem stolu.

Tako da se strinjam z vami,ki pišete,da je treba otrokom privzgojit en red pri hrani in raznolikost pri obrokih.Da ne jedo zmerom vse enako.
Mi paš smo na kmetiji in hrana je v veliki večini domača,vsa od mleka,jajc,mesa,skut,jogutrov,kruha,peciva,vložene zelenjave,kislega zelja,vsa sveža zelenjava,...Ogromno damo na to in se z taščo trudiva,sploh otroke naučit reda prehranjevanja.Tavečji je bolj izbirčen,a nekako se navaja,da vsaj poskusi kako jed,ki mu ne diši.Poje pa ogromno kruha,srednji diši bolj meso,tamala je vsejedec-zaenkrat.Ja,je prirojeno veliko,nekaj jih pa tudi priučimo,ne?

Je pa to tema,ki obsega veliko različnih mnenj.Pač vsak ima svoj način prehranjevanja.Če se pa potrudiš in otroku ponujaš različno hrano in z njim to tudi ješ-vsa družina enako,ne moreš mimo kiksnit.

Recimo,malica,grem,narežem velik krožnik jabolk,jemo vsi hkrati,se ne šetamo po stanovanju,pač,ko se je,se je za mizo.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 51
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Alergija
Siana

Ima vaš otrok alergijo

Da (13%)

Ne (67%)

Nevem (20%)


Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!