metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška moja ob opori rokice, ograje ali zidu hodi s "postopanjem" torej z nogo stopi na stopnico, priključi drugo...ne gre z drugo takoj na naslednjo stopnico.. kot je napisla glugica, je pa isto pri nas..če jo primem za obe rokice hodi pa stopnica, stopnica, brez postopanja oboje = enako pri naši hiši IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu tudi nam so rekli, da visoka vročina ne more biti od zobkov tudi meni, ja ampak prijateljica je potem iz prakse povedala, kar sem napisala načeloma pa zdravniki zagovarjajo mnenje, da izraščanje zobkov ne rezultira v vročini IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, naša pupa je cela v modricah, so jo vlekli in ščipali... , o moj bog, a res ne znajo drugače do zmage priti. Se je borila kot levinja prvi dve borbi, kjer jo je nasprotnica KO po tleh, je kar počilo, ko je z glavo udaril aob tla. Potem pa jok, reševalce so klicali, ampak smo jo prepričali, da je vstala in se borila do konca. Potem pa 20 minut joka in še ena borba. Rezultat: tretje mesto na področnem tekmovanju za OŠ, 5. in 6. razred, v kategoriji 35 kg do 40 kg. opasna je tvoja bejba, ni kaj za odlično uvrstitev in medaljo Slovenke so danes res vražje - Tina & Petra pa osvojili srebro (ni mi treba najbrž pudarjat, da sem spet jokala kot dež - bravo, bejbike!)