petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Smo preživeli čudovito (do popolnosti je manjkalo le sonce ) dopoldne na smučkah in popoldne v družbi prijateljev na skupnem kosilu (ki sem ga skuhala/spekla jaz ) in kavici in igri in čvek čveku in večer (bo upam da prav tako čudovit) v družbi v.d. možeka, z otroci, ki bodo pri mojih starših gledali Kekca in seveda tam prespali Uuuuuuuuuuuu Nina...ti malo zavidam...ne smučanje, ker smo ga imeli tudi mi, ne kosila s prijatelji in čveka čveka, ker smo imeli tudi mi, ampak večer pa vsekakor Torej mi smo tudi preživeli dan na snegu, petarditu se je začel smučarski tečaj...prvi dve urici je bil samo otožen, jokal, jamral, da je zaspan in bi šel domov spat.... so me morali učitelji smučanja poklicati. Potem smo imeli malico, se je malo potolažil in naslednji dve urici veselo smučal ....ampak sem morala biti zraven in ga gledati, spodbujati, kdaj pa kdaj tudi vlečnico špilat .... res je občutljivo to moje dete . Sem pa med malico gledala druge sovrstnike kako so pogumni ... vse naredijo sami, poslušajo navodila, pa s sabo so imeli tudi po dva sendviča s salamo in sirom in pojedli...naš pa je tisto bogo sirovko komaj prežvečil do konca .... Malo pripisujem to korajžo in dojemanje temu, da so drugi ali tretji otrok v družini in se imajo po komu zgledovat, pa seveda starša smučarja...čeprav je bil en prijateljček tudi prvi otrok, edinček še...in fuuuuul pogumen No...jutri imamo spet, pa mi je že danes povedal, da bi rad vidil, da sem zraven...ah...ja...saj bo. V bistvu je že to napredek, da sploh hoče it Drugo leto pa začnem tudi jaz smučat ...si že dolgo želim probat, če še znam ...samo sem vedno odlašala..no, zdaj ko imam petardita bom imela dovolj motivacije, da se spravim v šoping po opremo..jao, jao...najbolj, da že kar danes začnem šparat.
|