arruba
|
Hej živjo vsem, se spet malo javljam tudi jaz. Super ste se tole zmenile za srečanje, jaz bom z veseljem prišla, da se spoznamo še v živo, če bom le uspela pravočasno zaključit v službi, pa še lokacija je odlična, ker ima Zvezda pa res njamsi namsi tortice Samo zdaj ne vem več, katera ura velja - ob 19h? Midva sva pa zdaj končno vsem objavila novico in se nama je že pri dvojih prijateljih zgodilo, da ko sva povedala, da pričakujeva otročka, so se samo začeli smejat in povedali, da oni tudi, in to vsi približno takrat kot midva.. tako da sem zaenkrat v krogu mojih prijateljic in sodelavk za letos v roku 3-4 mesecev naštela 9 nosečk - bravo punce, bomo zapolnile cel oddelek v vrtcu Kako bo fajn, ko bomo kofetkale za Liubljanco hi hiiiiiii Jaz pa sem bila prejšnji teden v BC in se čist zaljubila v en voziček od Joolz-a, tak živo rdeč je pa ful ful ful lep, tako da ga bova najbrž kar kupila, saj se mi drugih sploh ne da več gledat, ker vse s tem primerjam.. cena je sicer kar ohohoooooooo (ogrodje + košarca + športni del + zimska vreča pride vse skup mal čez jurja ) ampak ker bom večino druge opreme dobila od prijateljic, sem se odločila, da bova investirala malo več v voziček. Drugače pa se jaz super počutim, razen še vedno ogrooomno mozoljčkov, ki pa jih že nekako krotim, pa na pilates hodim in mi zelo paše, zdaj pa že komaj čakam, da najin sonček prvič pomiga
|