|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tablete za pomivalni stroj
14.2.2011 13:21:57   
Stripy007
Popravek za test zgoraj: Hoferjeve tablete so prav tako ocenjene na testu, samo da so pod imenom Aldi Akuta Komplett in so prav tako dobre kot Lidlove, na drugem mestu.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Tablete za pomivalni stroj
15.2.2011 7:49:06   
kalbo
Pri teh tabletah prodajajo že 20 ali več let isti šit pakiran v raznoraznih oblikah in agregatnih stanjih.

(odgovor članu Stripy007)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Tablete za pomivalni stroj
5.5.2011 14:13:37   
rok88
[color=#000000 size=3]
Pozdravljeni,

na popravilo sem pripeljal svoj pomivalni stroj Bosch, kateremu smo po nesreči pokrivili pante na zapiralnih vratih. V momentu so mi odšteli 24€ na račun diagnostike, kljub temu da sem stroj sam pripeljal na servis, vendar pa so mi povedali da bodo teh 24€ odbili pri stroških popravila. Po 3 dneh me pokličejo, da bi popravilo prišlo 324€. Že v štartu mi je bila cena zelo sumljiva, od kje jim cena 324€. Od tega bi na koncu odbili 24€ na račun že plačane diagnostike in prišli bi na lepo okroglo številko 300€. Glede na to, da bi me nov stroj prišel cca, 150€ dražje, se za popravilo nisem odločil. Ko sem stroj prevzel, sem opazil, da ga niso niti odprli za diagnosticiranje napake. Vljudno sem se zahvalil za njihovo storitev in stroj odpeljal k lokalnem serviserju gospodinjskih aparatov. Ta se mi je samo močno nasmejal ko sem mu omenil Etisovo ceno popravila. Stroj mi je popravil v enem dnevu, računal 23€ za material in 46€ za delo, se pravi 69€. Popravilo me je prišlo cca. 5x ceneje kot pri Etisu.
Skratka servisa in trgovine Etis se bom v bodoče močno izogibal in svojo zgodbo poskusil razžiriti čimdlje. Ta servis uporabnikom toplo odsvetujem.

Lp, Rok
 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?