*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda bravo m. stavki?!! sem šla glih včeri gledat filmčke od taprve in bla šokirana nad njeno gostobesednostjo v tem obdobju. v primerjavi s tadrugo seveda. ki pa ji je včeri ratal en poskok, pa pazle zlaga, pa...ful enih stvari, ki jih je taprva obvladala šele kak let kasneje... no, vsaj mi mamo rdeče in črno doma poskok? bubika sonožno skače že kakega pol leta. Po drugi strani pa se 2,5 m starejši nečakec še vedno ne odlepi od tal. Puzzle pa bubiki še ne grejo.... ji pokažem, ampak ona bi še vedno razstavila tako, da v ravnini narazen vleče. Se ve, da temu sledi trma in kričanje, ker ne gre Vem pa, da je bubi na morju že zelo dobro zlagal tiste v knjigicah, ki imajo 6 koščkov in sliko spodaj. Star je bil leto in 8m. Govor pa tudi napreduje, ne bi sicer rekla, da so to celi stavki tako razločno, da bi jo kdorkoli razumel. Nekaj besed že smiselno skupaj sestavi, jaz jo itak vse razumem, ostali pa bodo še malo počakali, da jim bo kaj lepega povedala Čevlji pa so pri nas tudi magnet. Sama se obuje, zanimivo da večkrat prav kot narobe. OK, bubijevih čevljev ni problem nataknit, spravi pa gor tudi svoje zimske čevlje. Če smo kje na obisku in začnem govorit, da bomo kmalu šli, je takoj preobuta Potem so tu seveda še vsi drugi čevlji, ki jih je treba malo sprobat in blato z njih strest po stanovanju