Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

jest sm mela v ljubljani in sm dubla 2tableti proti bolečinam .je pa res da je ful neprijetn občutek ko se ti tekočina pretaka po jajcevodih.
   jest sm mela v ljubljani in sm dubla 2tableti proti bolečinam .je pa res da je ful neprijetn občutek ko se ti tekočina pretaka po jajcevodih. jest upam da bom ta mesec
  jest upam da bom ta mesec  držim pesti da boste tudi ve dobr opravle hsg.
  držim pesti da boste tudi ve dobr opravle hsg. 

, pa žal ne rata
 , pa žal ne rata  . In zaradi tega me je G poslal na to preiskavo pri kateri pa je bilo vse OK. Zdaj še čakam na izvide, da potem lahko grem nazaj k svojemu G, da vidimo kaj bo rekel za naprej.
 . In zaradi tega me je G poslal na to preiskavo pri kateri pa je bilo vse OK. Zdaj še čakam na izvide, da potem lahko grem nazaj k svojemu G, da vidimo kaj bo rekel za naprej.   

tečka redna vsak mesec ovulacije pa ni čudno ne.sem vesela
  tečka redna vsak mesec ovulacije pa ni čudno ne.sem vesela  da nimaš kaj hujšega,ker tako obliko k mam jest (deformirano maternico) ni fajn met ful boli pri
  da nimaš kaj hujšega,ker tako obliko k mam jest (deformirano maternico) ni fajn met ful boli pri  
   koliko cajta se pa vidva že matrata in
  koliko cajta se pa vidva že matrata in  ????
 ???? 
			 je šlo pa vse narobe.ampak mi ni žal . bo to vajin prvi
  je šlo pa vse narobe.ampak mi ni žal . bo to vajin prvi  . lahko da bo pri tebi vse O .K. bom držala pesti za magične
 . lahko da bo pri tebi vse O .K. bom držala pesti za magične  

.
 .   lahko pa da se nama uresniči želja in bove istočasno
  lahko pa da se nama uresniči želja in bove istočasno