Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

...  ja ja upam na to, da bove skupi zibale...
 ...  ja ja upam na to, da bove skupi zibale...  
  ???
 ??? 

ja upam da bove skup zibale ,porivale,pestovale......... maš pa prou jest
 ja upam da bove skup zibale ,porivale,pestovale......... maš pa prou jest  mau sm se naveličala gledam sam še na plodne dni in takrat
  mau sm se naveličala gledam sam še na plodne dni in takrat  kok si pa stara če smem vprašat
  kok si pa stara če smem vprašat  .si že kako stvar kupila za
 .si že kako stvar kupila za 

??? jst 27.03. ja je še kar neki časa do tja, ampak vem, da bom zmogla in da nama bo uspelo, sem prepričana 100 %...
 ??? jst 27.03. ja je še kar neki časa do tja, ampak vem, da bom zmogla in da nama bo uspelo, sem prepričana 100 %...  .moja
  .moja  naj bi pršla konc mesca nekje sploh ne računam več k mi zmer par dni zamuja (3 do2 dni).si ti slučajn kaj na facebooku jest sm gor včasih pa če si bi lahk slikce šla 'pogledat.......
  naj bi pršla konc mesca nekje sploh ne računam več k mi zmer par dni zamuja (3 do2 dni).si ti slučajn kaj na facebooku jest sm gor včasih pa če si bi lahk slikce šla 'pogledat....... 

) sem klicala, da se naročim. takrat mi je sestra po tel rekla, da je za čakat, in mi dala številko, kot tebi. naročila je, naj pokličem januarja, ko dobim M. Januarja sem torej klicala in dobila datum 30. marec.
  ) sem klicala, da se naročim. takrat mi je sestra po tel rekla, da je za čakat, in mi dala številko, kot tebi. naročila je, naj pokličem januarja, ko dobim M. Januarja sem torej klicala in dobila datum 30. marec.   

, da nisi opravila HSG-ja, ampak ne zastopim, da ti tvoj osebni zdravnik pravi, da je vse ok, tuki je pa potem stanje čisto drugačno
 , da nisi opravila HSG-ja, ampak ne zastopim, da ti tvoj osebni zdravnik pravi, da je vse ok, tuki je pa potem stanje čisto drugačno  !!???!!!!
 !!???!!!!  
  al si fantastično......
  al si fantastično......