Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Če bi bila to njegova sestra, bi se ti verjetno zmešalo, ker pa je tvoja, seveda nisi mogla tako odreagirat. Jaz mu dam prav!
in verjetno bi se kar pobrala.
in potem na dolgo in široko jamrate, kako ste z vsemi skregani.
.
?
. najhujše so bile frdamane vraže. V bistvu me je ena totalno vrgla s tira. Mož me je vprašal, kaj bom pila in sem rekla, da bom kokakolo, medtem pa sem se s celo dlanjo prijela za obraz (popravila sem si lase). V tistem skoči v luft moževa sestrična, da se ne smem dotikat kadar si nekaj zaželim, ker bo otrok na tistem delu telesa imel znamenje, v obliki tega kar si si zaželel. Nato mi še moja teta in prijateljica pravita, da ja to je res, kako imajo od tega njuni otroci znamenje....mislila sem, da me bo pobralo. nanekrat nisem več ''''videla'''' lepega dojenčkovega obraza, ampak pošpricanega s kokakolo . In kot nalašč, sem v trgovini videla 3 ljudi, z velikim redečim znamenjem čez obraz.
. Tko da moj zaključek je, da je tvoj mož tisti, ki je malo preteral.