Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

hočem povedat, da je zdaj lepa in mehka... suho kožo je bepanten definitivno odpravil, pikice in mozoljčke pa ne vem.... morda je bil res preobčutljiv na laktozo in je zato zdaj bolje... nisem še poskusila spiti večje količine mleka (je pa res, da sem se prej nacejala z njim- dobesedno...)
,.....moja 2om
je zaj s5 doma z angino in je pestro.Žal pa morem vse ostalo tudi sama porhtat,...kuhna-kosilo, cote,...pa mačke iz kotov kdaj posesat, ker drugače mi jih velika nosi naokoli. Eh pa kaj bi se sekirala, saj morjo tak malo dreka pojest,..
TOTALNO občudujem! Kako vam rata vse?
.
si ne upam. Bogi moj
, že prej nisva celo nosečnost, sedaj pa le sem pa tja kdaj. A ste ve ful aktivne? Kaj pa vem, jaz sem utrujena. Z malim cele dneve, vsak dan tole pospravljanje (ne vem kak imam lahk vsak dan razmetano), pa taki kupi cunj... Pa vse bi rada imela urejeno. In potem sem zvečer kot cunja, kak naj še
še nismo. Zvečer kar ni več nolje in energije.
Je bilo izboljšanje in sem začela z dodajanjem mije prehrane: najprej kruh in ni bilo reakcije. Potem mleko: poslabšanje