Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Čeprav sem včeraj skuhala govejo juhico, pire kropmir in špinačo 
... jp, tudi pri nas se dobijo... jaz se spomnim se leta nazaj, so bile v roza in beli barvi v taksnih ozkih podolgovatih "vreckah". Vrecke pa so visele pri blagajnah.
.
Jaz imam doma nekaj kuharskih knjig, eno od sestre Vendeline, pa neke jedi iz zelenjavnega vrta, 2 sta celo v ruščini, ampak so pa notri recepti iz svetovne kuhinje. Na netu pa itak najdeš čuda, samo jaz sem glede tea malo tradicionalna, če že ne staromodna in rada za recept v kako bukvico pogledam. No, ker me je dario danes precej izčrpal, bom za danes zvečer preskočila študijske bukvice in se malo razvajala.
. Ce smo zunaj se prav lepo skupaj igrata, ce smo pa notri sta si pa ves cas v laseh. Tezko je delati z obema isto stvar (ali je enemu prezahtevno ali pa drugemu prelahko), na dveh koncih naenkrat sem pa tezko.
.
.
sestra ga je komaj uspela stehtat in izmerit višino -ima 12,5 kg in 85 cm. Pri zdravnici je pa še bolj pošizil in sem ga z vso silo držala, da je poslušala srčka, pogledala ušesa itd...katastrofa, ves čas je jokal, kot da ne vem kaj počnemo z njim. Pa še pikice nismo dobili, ker je bil 3 tedne nazaj cepljen proti KME in smo čez 10 dni spet naročeni.
Mož mi je nekaj omenjal glede pogreba, samo meni se zdi, da tako majhen otrok kot je Dario, nima kaj delat na pogrebu, saj se pač ne zna "pirmerno obnašat", pa še naš, ki ni niti sekunde pri miru in noče bit v naročju...Kaj pa ve menite?
Danes sem bila na stilski preobrazbi, ki jo organizira Tuš, pa je trajala celo dopoldne pa do zdele, ko sem prišla domov. Sem ful utrujena, pa glava boli, ko nisem dost pila čez dan... Je pa kul novi look!