|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pelješac-Viganj-kamp Ponta
16.5.2010 16:02:56   
Azzurra
evo, stalno sem mislila, da gremo v Antony Boy, zdaj pa kaže, da bomo šli v kamp Ponta.
Zanima me, če je kdo od vas že bil, kako je kaj urejen, kako kaj sanitarije, senca?

mi si bomo zvlekli s sabo prikolico in bomo tam kakih 10 do 12 dni. ali so parcele za prikolice ok, dovolj velike za baldahin+morebiti arafata?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
2.6.2011 13:13:10   
HHH
Vem, da je tema že stara, pa vseeno. Mi letos razmišljamo o teh dveh kampih, pa me malo zanima kako izgledata. Tisto kar je videti na njihovih straneh je sicer obetavno, a rada bi konkretne informacije. Senca, plaža, lokacija, primerno za male otroke, trgovina... Hvala.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
4.6.2011 15:36:59   
borkla
Kamp Ponta je bolj terasast in je bolj primeren za šotore drugače pa zelo lep z veliko sence in zanimivo urejeno obalo ,wc-ji čisti.Bolj primeren za kampiranje z kamp prikolico se mi zdi Nevio ki je le 1km naprej od Ponte.Mi gremo letos tretjič tja, ker nam je zelo všeč ,sploh otrokoma(8 in 14let) Če imate radi zelo mirne kampe pa priporočam Lupis.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
6.6.2011 9:01:12   
HHH
Hvala za odgovor. Nevio vsi zelo hvalijo in res je videti zanimiv in lep. Zmotilo pa me je to, da je  takšnem bregu. Res mi se ne da hodit gor in dol po hribu petkrat na dan. Mi gremo s kamperjem in bi mi bilo najbolj všeč, da smo čisto ob plaži (komu pa neuser posted image ), ampak wc-ji so pol pa nekje na hribu, kajne?
Hja, čez komot ga pa ni!user posted image  Naš najmlajši namreč ne bi veliko hodiluser posted image , za v hrib nosit je pa že pretežak. A je res tak hrib, kot je videti na slikah? Kako daleč pa je trgovina?
Tale Lupis si moram pa še ogledat. 

Hvala.

(odgovor članu borkla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
6.6.2011 17:22:34   
borkla
He he men pa ravno to paše da je v takšnem bregu, ko sedim pred prkolo gledam na morje že skor iz ptičje perspektive user posted image  trgovina je pa izven kampa cca150m, kar velik Konzum ,dobiš vse od televizije do svežega mesa.Spodaj za obalo so sicer tudi dve vrsti parcel ,ampak bi verjetno moral prej rezervirat.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
6.6.2011 20:49:43   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: borkla

ko sedim pred prkolo gledam na morje že skor iz ptičje perspektive


user posted image user posted image  O ne, to pa ni zame. Bi se mi kar zvrtelo.

Bomo našli kaj drugega - ravnegauser posted image . Hvala za info in lep dopust ti želim. Morda pa se vseeno kje srečava. V kakšnem semi-hudem hribu. Pol dam pa za pivo.




(odgovor članu borkla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
7.6.2011 21:57:14   
borkla
user posted image  se dobimo na sv.Iliji dol se bomo pa tko skotalili,mogoče se pa še vrtoglavice znebiš brez heca tudi jaz vam želim lep in čim daljši dopust. user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
15.6.2011 23:14:58   
voznikvozniku
Mislim, da je pri tej temi prišlo do majhne napake. Na Pelješcu sta dva kampa z imenom Ponta, eden v naselju Mokalo cca 2 km pred Orebićem, in drugi v kraju Viganj cca 6 km naprej od Orebića. Kampa sta si zelo različna med seboj, zato je potrebno vedeti o katerem se pogovarjamo: http://www.avtokampi.si/iskalnik.asp?iskanje=ponta

(odgovor članu borkla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
16.6.2011 13:31:14   
Azzurra
HHH - mi smo lani potem vseeno izbrali Antony Boy.
Tudi ta kamp je terasast, ni pa neke hude vzpetine. Nam je bilo fajn. Kamp ima tudi svojo plažico s tušem, senco, igrali in peskovnikom. V bivši recepciji (sedaj je to neke vrste "barček", bolj v smislu "sad me ima, sad me nema" user posted image ) lahko greš tja, si vzameš pivo in ga greš lastniku kampa kasneje plačat, ravno tako dobiš pri njemu tudi svežo zelenjavo in sadje.
Je bilo v redu, Ponta se mi zdi, da je manj senčna. Letos gremo spet v Antonyja.


(odgovor članu voznikvozniku)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
16.6.2011 13:37:04   
Azzurra
A, ja. Še to sem pozabila dodati: lani sta bila otroka stara 2,5 in 4 (jih je praznoval ravno dol) in sta zelo uživala.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
22.6.2011 7:45:35   
sončnica14
Azzurra, a to rezerviraš?   A je dovolj prostora, če prideš kar tako na slepo?

Iščem en prijeten kamp primeren za majhne otroke (plaža, veliko sence, mogoče kakšna igrala), kjer je dovolj prostora, tudi če prideš brez rezervacije.
Hvala.


(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
22.6.2011 8:30:32   
Azzurra
Lani nismo nič rezervirali. Prišli smo sicer prvi teden v juliju in ni bilo neke gneče. Prikolico smo postavili na 2. terasi nad morjem. V tem času smo na celi terasi imeli samo ene sosede v šotoru. Letos gremo teden kasneje in tudi ne bomo rezervirali.

Nam je bilo lepo. Igral prav v kampu ni oz. jih nisem opazila. Čez dan smo bili itak večinoma na plaži - plaža pod kampom je načeloma namenjena gostom kampa, je tuš, senco smo kar našli, na plaži je nekaj igral, peskovnik (glej slike na linku). Sicer pa je Viganj bolj miren kraj, ni promenade, ni stojnic s kičarijami, je nekaj lokalov, nekaj konob, pizzerija, je ena trgovina, v kampu dobiš pa tudi vsako jutro svež kruh, rogljičke, sladoled in kakšo pijačo tudi v recepciji, ima pa lastnik tudi nek lokalček (tak, na pol odprtega tipa user posted image ), tam dobiš pijačo in posediš, vsako jutro prinese tudi svežo zelenjavo in sadje in to potem kar tam lahko kupiš. Če ga ni, vzameš, stehtaš, izračunaš, prineseš kune kasneje. Sanitarije so ene starejše, malo stran pa tudi novejši kompleks. Na voljo je tudi pralni stroj.

Je pa treba povedat, da je kraj vetroven, primeren za windsurfanje, zato je tam seveda veliko surfarjev. Večinoma piha maestral. Zjutraj je mirno, nato se dvigne veter, sprva je nežen in osvežujoč, bolj popoldne se okrepi.


http://www.antony-boy.com/AntonyBoy_Autocamp_galerija_slika.php

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pelješac-Viganj-kamp Ponta
24.6.2011 16:04:00   
voznikvozniku
pa še najnovejši video posnetk tega kampa, ki je bil narejen v začetku letošnjega junija
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=115

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?