|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
18.5.2010 10:56:26   
babysolza
Slovenka, zakaj pa P?

Jaz sem pa te puzle samo z vlažno krpo brisala, pa so še čisto lepe. user posted image  Da se mal považim, kako je skrbna moja Bibi. user posted image user posted image  Aja, pa prekrite so bile z igralnim centrom in odejico, mogoče je pa to razlog?user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
18.5.2010 11:59:13   
TaMaSa
hej
Mi smo s cepljenja.Tamala zdrava.V 14 dneh se je dobre pol kilce zredila.

Slovenka,kaksen boben pa imas,da si vse puzzle naenkrat oprala?je pa lazje res,kot na roke.

BS,praznik je bil v cetrtek,cerkveni.Marsikdo je imel podaljsan vikend,pa so sli mal okol in seveda v nedeljo nazaj,zato tudi kolone.
Puzzle imamo mi v dnevni,kjer tudi jemo,ker nimamo jedilne mize,ni prostora,je vse pisarna zavzela.pol lahko ves kaksne so.In ne,da so na pogled umazane,samo spodaj se vse sr...nabirauser posted image Mi gredo mocno na nekam.Saj,ce bi imeli tamali svojo sobo,bi biloo drugace.
Saj bo kmal avgust,pa bebicauser posted image Sabina ve,da bo dojencek prisel?

Cakamo na ocita,da nas pelje v Stuttgart,grem za Meri oblacila kupit,pa spangice,pa celado,za r.d.barve..

Sem pa vceraj na fb "izvedla,kaj se mi bo danes zgodilo"-tele njihove otrocje fore,jaz pa nanje padamuser posted image .No,povozil me bo avtouser posted image .tako da ce me vec ne bo sem,veste zakajuser posted image user posted image .
Mejte se in previdno cez cesto.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 2802
18.5.2010 19:39:20   
slovenka
BS - črka P manjka - sicer okvir je, samo črke ne najdem user posted image

TMS - očitno imamo manj puzzel kot vi user posted image Imam dvojne tam 90x90. So zdaj pri ta malem v sobici, ker nima drugih preprog, Sofija ima že "ta prave preproge".

Sem bila danes v porodnišnici. Videla malega na 3D UZ, tako lepo se je videl, ima ful laskov, pa taki lubek izgleda user posted image Teža pa je 3850+/- 500g. Upam, da ni v plus, no, sicer bo res kriza user posted image

Sem danes kupila zunanji trdi disk, nekih 2000 GB je prostora, tako da sedaj urejam fotografije, da bodo vse na enem mestu zbrane, ker sedaj so povsod, pa laptop počasi dela zaradi teh fotografij...

Lepo bodite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 2803
18.5.2010 19:40:31   
slovenka
TMS - pa spet te tvoje sanje user posted image A ni boljše, če te seksi medicinska sestra napade? user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
18.5.2010 20:45:43   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

BS - črka P manjka - sicer okvir je, samo črke ne najdem user posted image

TMS - očitno imamo manj puzzel kot vi user posted image Imam dvojne tam 90x90. So zdaj pri ta malem v sobici, ker nima drugih preprog, Sofija ima že "ta prave preproge"...............mi bomo ravn tako na tepih presli,itak.

Sem bila danes v porodnišnici. Videla malega na 3D UZ, tako lepo se je videl, ima ful laskov, pa taki lubek izgledasi bila prvic na 3d?To so res lebi obcutki,ko dojencka vidis ze skor cisto pravegauser posted image user posted image ... user posted image Teža pa je 3850+/- 500g. Upam, da ni v plus, no, sicer bo res kriza user posted image kar pri tej tezi naj ostane,bo cist pravi decko.

Sem danes kupila zunanji trdi disk, nekih 2000 GB je prostora, tako da sedaj urejam fotografije, da bodo vse na enem mestu zbrane, ker sedaj so povsod, pa laptop počasi dela zaradi teh fotografij...

Lepo bodite!

To niso bile sanje,to je bil vedezevalec fb.Glede sexi sestre,ne vem no,bi me kap.
Ko sva z mojim ravn dobr zacela,sva bila v enem discu,pa me napadeta na plesiscu dve...se ju nisem mogla znebit.Koj sta mi porinli v roke listek s telefonsko,pa jo je moz strgal.Pol grem na wc,oni za mano in spet telefonskauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.5.2010 21:05:21   
slovenka
TMS - ne, sem že imela 3D UZ, samo da je sedaj že prav porejen, z laski, že čist ta pravi user posted image

Tvoja izkušnja z ženskami pa je vseeno boljša od moje - ko me je ta sestra šivala po porodu - no, v sanjah, tj. morah. Ko me le ne bi bilo treba šivat zdaj v drugo user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.5.2010 21:18:36   
TaMaSa
Eni imate sreco,ker ima 3d ze vasa g.Sama sem prav mastno placala za enkrat,s tem da kreten prvic sploh ni imev vstekano,tako,da sem dobila prazen dvd.Drugic se pa tamala ni tako dobro pokazalauser posted image .
Slovenka,se malo in bodo tvoje porodne skrbi mimo.Pol bo pa otrocek na vrsti.Zakaj to,zakaj ono,kako,kje...user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.5.2010 21:36:08   
slovenka
Ja, imam še DVD - morava malo dati spat, pa ga potem z mojim skupaj pogledava.

TMS, ja, same skrbi me čakajo user posted image

Je pa hecno, ko sem danes poslušala same pare v prvi nosečnosti - so tako vzhičeni in samo o vozičkih se pogovarjajo, kakšnega bi... user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.5.2010 9:20:53   
Anonimen
Dan. Sem pršla pokukat, če je kaj novih novic od Slovenkeuser posted image ...pa ni še nič :)

Bodite v rožicah.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.5.2010 11:28:01   
lunca14
user posted image OJLA,še vas poznam,če tud ve meneuser posted image ,vse normalno,vse ok,sam čas me mal baše,zvečer,pa grem spat,skor s kurami,no okrog desetih,tak,da vas mal prečekiram,za pisanje pa zmanjka.Upam,da bom zvečer kar bolj pridna in kaj napišem,da ne boste mislile,da ne znam večuser posted image user posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.5.2010 12:13:01   
slovenka
lunca, sem mislila, da nekaj kuhaš mulo, ja user posted image

Mi smo spali dobro, mala se je povsem prilagodila novi sobici, je tako pridkana. Dopoldne sva imele dooolg sprehod po sončku, ona na kolesu... in jaz brez gsm-a, sem se prav zamislila, kaj če me kaj prime daleč od doma user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.5.2010 12:53:22   
TaMaSa
joj Slovenka dalec od doma pa brez mobijauser posted image SAmo za tolazbo,se ne dolgo nazaj ni blo mobijev.Ko sem bla tik pred T.porodom,sem tut z mamoi in teto lezla v gozd gledat neko partizansko bolnico.Bi lahko kar tam rodilauser posted image

imas zs

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.5.2010 13:11:43   
mate0ja
dan tetke. Guuuuuuuuuužva na vseh področjih, vidm da jo tle gor pa ni kake sile user posted image user posted image user posted image .

U slovenka, maš pa konkretnega bejbija v trebuhu. Lepo slišat, da se vam je uspelo preselit in da uživate v novih sobicah. Upam, da bo bodoči član tudi zadovoljen s tistim, kar ste mu pripravili in da ti ne boš več na hodniku kot v spalnici.  Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za hiter porod. In seveda ne pozabi nas nemudoma obvestit.

Tamasa a ti tud sam šopingiraš zadnje čase. Pri nas je katastrofa. Tamala je prerasla vse dolge hlače, rokavi so ji na vseh majicah, jopica, puloverjih, bodijih prekratki, tko da sm ji mogla vso garderobo za mraz zamenjat, zraven pa še za poletje počasi pripravljam. Seveda pa mora bit tud kaka kiklca ...

RMRM tud jest sm vesela za L. Pripravi se da boš počasi začela tečt za njim. Lahko prideš k nam vadit user posted image user posted image

Babysloza zadnjič je kolega prav brihtno prjavu eni nosečki, da naj začne ruzak nosit, da pridela ravnovesje, ker ga trenutno skrbi, da se bo prevrnila na nos. user posted image user posted image Torej predlog zate. user posted image user posted image

Odvajanje od plenice. Ah ja. Pri nas nikoli ne gre nič tko kot je v knjigah in revijah napisano in kot pravijo najbolj izkušene in pamente RR-ovke. user posted image user posted image Naša je doma brez plenice in pove za lulat in kakat. Zadnjih 14 dni ji ni blo niti ene nesreče. V kolikor pa nismo doma pa kar pozabi, da gre po istem redu. Tudi v vrtcu je bla vzgojiteljica pripravljena na to, da bi bla brez plenice pa sva se potem po pogovoru zmenle, da jo bo le še nekaj časa imela, ker enostavno pozabi povedat, da jo lulat ali kakat. Opravi kar v hlačke. Val da pa je ne bodo vsakih pet minut spominjali na to, saj ni edina. Tudi čez vikend, ko smo bili pri babi je pozabla, da je treba na kahlico lulat. Če jo prašaš, če gre lulat reče jutri doma. user posted image user posted image Je kar v hlače zrihtala. Ne vem kje je pobrala ta jutri, sigurna sem, da ne ve kaj to pomeni, ampak zna vplest v kontekst. Spat bo šla jutri, umila se bo jutri, igrače bo pospravla jutri. Torej bom mela jutri idealnega otroka. Samo kdaj že pride ta jutri?

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 19.5.2010 13:12:15 >

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.5.2010 13:57:57   
slovenka
mateja, ma kaj bo neidealna mamica z idealnim otrokom? user posted image user posted image To si jaz za sebe mislim user posted image Saj vam itak dobro gre s plenicami, nam sploh ne tako... še kar nekaj čakamo...

Zdaj mi je končno uspelo naložiti nekaj slikic nove sobice naše pike. Me je kar jezil ta shrani.si in mi zapiral user posted image No, za lažje razumevanje - sobica je iz dveh delov, v enem ima za spati in omare, v drugem pa mizico...

http://www.shrani.si/f/2C/ll/2toLUKuJ/1/dsc01959.jpg

http://www.shrani.si/f/3r/rE/4uPY5BfF/1/dsc01940.jpg
[img]http://www.shrani.si/f/3H/e0/2N0nnTpt/dsc01947.jpg[/img]
[img]http://www.shrani.si/f/n/dH/4RUJJZto/dsc01943.jpg[/img]
[img]http://www.shrani.si/f/1l/RO/40PGRin/dsc01946.jpg[/img]

< Sporočilo je popravil slovenka -- 19.5.2010 13:58:47 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.5.2010 13:59:12   
slovenka
ma, šment, zdaj pa ne dela user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.5.2010 13:59:24   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja
Samo kdaj že pride ta jutri?

JA, JUTRI!!!user posted image user posted image user posted image

Pozdrav vsem!!!!

Lukas, bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image

slovenka, mislim nate, ko si slačim gate user posted image user posted image user posted image ....okej, resno-mislim nate najbolj od vseh junijk, da me je blo danes že prava groza, če nisem zamudila tvojega odhoda, da bi ti pomahala user posted image

Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image !!!!

No, kar se tiče našega lulanja je pa tako, da rečem -Tine, pejva še travco zalit, preden greva v avto, on pa-Sam bom, sam bom! in lepo hlače dol, lulija v roko in veselo šprica po travci ( in po sebi, da ne bo pomote). Smešen je za crknit! Včeraj pa pridem ponj v vrtec, pa zagledam znamenito sračkalno faco, ki me gleda iz fotelja-takoj sem vedla kolk je ura, pa rečem-Ja, tine, ti si se pa pokakal! Ma, pos..ran je bil povsod, pa je pred vrtcem in prvo stvar v vrtcu šel na kahlo, ampak-eto ti ga na, ta tretjič pa v fotelju. Pol smo ga zrihtale, pa ga vprašam-ja, tine, kje pa mate v vrtcu stranišče? on pa- Nimam! user posted image

Moj nečak je user posted image , ko smo ga šli gledat, je tine vzel iz enega predalčka krtačo s tamehkimi ščetincami, tisto za dojenčka, saj se še spomnite- slovenka in solzica itak vesta za kaj gre user posted image -no, vzame krtačo in jo malemu porine v faco- Na user posted image ! Pa kar cvilil je in cepetal, ko ga je gledal, potem ga je šee božal po glavi in kar hropel od navdušenja. user posted image Mali frajer ja pa spal, kot da ni ničuser posted image .

Uuuuu, neki sem se spomnila....a veste, da gremo čez 2 mesca že počas na morje??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se javim zvečer, papapapapapapa......

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.5.2010 13:59:55   
slovenka
tMS - samo ti si vsaj imela mamo in sestro s sabo, jaz pa samo našo pupo user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.5.2010 14:00:40   
polma

mateja, ma kaj bo neidealna mamica z idealnim otrokom? user posted image user posted image To si jaz za sebe mislim user posted image Saj vam itak dobro gre s plenicami, nam sploh ne tako... še kar nekaj čakamo...

Zdaj mi je končno uspelo naložiti nekaj slikic nove sobice naše pike. Me je kar jezil ta shrani.si in mi zapiral user posted image No, za lažje razumevanje - sobica je iz dveh delov, v enem ima za spati in omare, v drugem pa mizico...

http://www.shrani.si/f/2C/ll/2toLUKuJ/1/dsc01959.jpg

http://www.shrani.si/f/3r/rE/4uPY5BfF/1/dsc01940.jpg
[img]http://www.shrani.si/f/3H/e0/2N0nnTpt/dsc01947.jpg[/img]
[img]http://www.shrani.si/f/n/dH/4RUJJZto/dsc01943.jpg[/img]
[img]http://www.shrani.si/f/1l/RO/40PGRin/dsc01946.jpg[/img]

Jaz tega ne morem odpret.....user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.5.2010 14:01:43   
slovenka

ima katera kak nasvet za alternativno nalaganje slikic? Ne vem, kaj naj...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.5.2010 14:03:45   
slovenka
Polma, ne jokat zdaj še ti, no, bom zdaj kmalu imela dojenčka, ki bo jokal user posted image

Včeraj je bilo hecno, ko sem držala Sofijo na rokah in potem vzamem še nečakinjo, pa me ona gleda in v jok, tako hecno je spodnjo ustnico vlekla... pa jo naša gleda in potem še ona v jok in sem držala dve cmeri... Je rekla sestra, da se njej to ves čas dogaja - da se ena in druga jokata za brez veze, pač ker se ena user posted image Tako da to bo še veselo pri nas doma user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.5.2010 14:07:26   
polma

Polma, ne jokat zdaj še ti, no, bom zdaj kmalu imela dojenčka, ki bo jokal user posted image

Včeraj je bilo hecno, ko sem držala Sofijo na rokah in potem vzamem še nečakinjo, pa me ona gleda in v jok, tako hecno je spodnjo ustnico vlekla... pa jo naša gleda in potem še ona v jok in sem držala dve cmeri... Je rekla sestra, da se njej to ves čas dogaja - da se ena in druga jokata za brez veze, pač ker se ena user posted image Tako da to bo še veselo pri nas doma user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tko je naša Liba hlipala... smo se režali na njehov račun, je recimo kaj hotel vzet, jaz pa čisto potiho: Neeeee...-on pa trzal s spodnjo ustnico. v bistvu je tako jokal že od začetka, blazno luškan je bil user posted image user posted image user posted image

Bo veselo, slovenka, bo!!!!! pri nas je tudi veselo, pa sploh nista en za drugim user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.5.2010 14:09:07   
TaMaSa

ima katera kak nasvet za alternativno nalaganje slikic? Ne vem, kaj naj...

nalozi sem,se ti ni niti potrebno prijavit

http://www.slikomat.com/

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.5.2010 14:10:40   
slovenka
user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.5.2010 14:12:47   
slovenka
TMS, hvala, bom še zdaj malo vztrajala na shrani.si user posted image Bom posamezno nalagala:

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.5.2010 14:13:45   
TaMaSa
Mateja,moja od 1xnega lulanja v kaljico ni vec napredovala.Pa cauci,kje se potepas.Ampak si zadela,sem se spet vrgla v nabavo-M.nima tudi nic za oblect,razen par novih letnih cunc,katere so trenutno premrzle.Sem se ze kar malo vpleljala v nakup z dvema puncamauser posted image Dons gremo spetuser posted image

Oj,Polma.Ej ti,ne ti tlele,kako najvec na Slovko mislis,smrkuser posted image user posted image Mooooorrjjeeeeeeeeeee,jaaaaaa..si se isti manijak kot laniuser posted image
Samo res Slovenka,komu bos sporocila,ko rodis.Mislis,da bomo cakale na tvoj prihod domovuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

ime za deklico
joli muca

Katero ime naj ji dam?

Zarja (41%)

Čarna (5%)

Petra (8%)

Klavdija (5%)

Janja (11%)

Isa (30%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!