|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
19.5.2010 14:14:31   
Anonimen
Ola mamice. Je pestro danes tukaj.user posted image

Vidim, da Slovenka še ni šla rodit.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
19.5.2010 14:14:50   
slovenka
TMS, to da POlma toliko na mene misli, me samo sekira - ker vem, da ve, da bom res nastradala user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
19.5.2010 14:17:14   
slovenka
njamka, nisem, nisem... jaz sem pripravljena, da bo spet čez  rok. Samo kakšna bo kilaža takrat pa tudi raje ne mislim...

TMS - lahko tebi sporočim, ti boš ziher pokonci user posted image Samo kontakt mi pošlji na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
19.5.2010 14:18:22   
slovenka
TMS, nad shrani.si sem obupala, tako da zdaj študiram ta slikomat user posted image

http://www4.slikomat.com/10/0519/yot-DSC019.jpg

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
19.5.2010 14:18:53   
Anonimen
Lepa sobica.user posted image

Mi pa dokončno v soboto zrihtamo naši frajli sobo.user posted image

Jaz pa z oblekami za user posted image še en čas ne bom imela skrbi, ker sem jih tolk dobila, da jih nimam kam dat.user posted image In kljub temu jih še kupim, če ne druzga za svojo dušo.user posted image Moj me kar naprej krega.user posted image user posted image Res jih ima tolk, da jo vsak dan lahko preoblečem v mesecu, nič ne perem in še jih je za ene pol meseca.user posted image Bi bla po mojem ena z dvojčki vesela, če bi tole dobila.user posted image Če ne celo s trojčki.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
19.5.2010 14:20:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

TMS, nad shrani.si sem obupala, tako da zdaj študiram ta slikomat user posted image

http://www4.slikomat.com/10/0519/yot-DSC019.jpg

Madoniš imate vse v stilu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sofija pa pravo svoje pohištvo.user posted image user posted image Še celo orhideje si ji privoščila.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
19.5.2010 14:21:22   
slovenka
Ja, njamka, potem pa res bebija naredit, pa molit, da bo spet pupa user posted image Naša zdaj nima več toliko oblek, ji v glavnem vse sama kupim, pa zadnje čase nimam več toliko časa za to, pa to hladno vreme se vleče... tako da jeseni bo res potrebovala vse na novo. Tiste poletne reči, ki sem jih kupovala marca zanjo, še kar ne pridejo v poštev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
19.5.2010 14:21:42   
TaMaSa

njamka, nisem, nisem... jaz sem pripravljena, da bo spet čez  rok. Samo kakšna bo kilaža takrat pa tudi raje ne mislim...

TMS - lahko tebi sporočim, ti boš ziher pokonci user posted image Samo kontakt mi pošlji na zs.

user posted image user posted image user posted image a mislis bit nocna?Kje imas mojo st.saj sem ti 1x sms poslala,ko smo te pogredsale in se sle interpoluser posted image

Sobica je ful lepa,imas okus.Pri nas bo vse nacickano,ze zdaj vem.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
19.5.2010 14:22:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

user posted image user posted image user posted image a mislis bit nocna?Kje imas mojo st.saj sem ti 1x sms poslala,ko smo te pogredsale in se sle interpoluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
19.5.2010 14:23:43   
slovenka
http://www4.slikomat.com/10/0519/wo7-DSC019.jpg

http://www4.slikomat.com/10/0519/km-DSC019.jpg

Prosim, slikarije so vse moje delo, tako da ne biti zelo kritične user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
19.5.2010 14:25:34   
slovenka

dej, dej, ne hecaj... JA, takrat ko ste se šle interpola, me je lunca potem klicala... nimam tvoje št. user posted image Sicer pa ti si pokonci dan in noč, zato sem mislila user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
19.5.2010 14:25:46   
Anonimen
Zakaj bi bila kritična, če je lepo?user posted image Zelo lepo si uredila.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
19.5.2010 14:27:40   
Anonimen

dej, dej, ne hecaj... JA, takrat ko ste se šle interpola, me je lunca potem klicala... nimam tvoje št. user posted image Sicer pa ti si pokonci dan in noč, zato sem mislila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
19.5.2010 14:31:23   
TaMaSa
Slovenka,sobica je cudovitauser posted image najbolj se mi dopade pa sonce in tepih in Sofija sevedauser posted image .A to je v dveh prostorih?kOMAJ CAKAM;DA NASIMA DVEMA ZRIHTAM;PA MOJO KUHINJO NA RDECE POBRVAM;ups.crke,in kasno foto tapeto nastimam..

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
19.5.2010 14:32:18   
Anonimen
Nič, lepo bodite v cvetju, se še kaj oglasim.user posted image Če boste kaj bolj za čvek.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
19.5.2010 14:40:34   
polma
Ej, slovenka, krasnooooo si uredila in narisala!!!!! bravo, maš filing. In-kar se tiče poroda....oprosti, da sem delala slabo reklamo s sestrinim primerom...ampak mogla bi jo videt po 26 urah-ko iz modne revije, madona, jaz sem bila povožena ko traktor, ona pa tako lepa....torej  vidiš, da ni noč hudega1!!!user posted image user posted image user posted image

TMS, čaki da slovka rodi, pol bom pa spet sam nate mislila.....pa na moooooorje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
19.5.2010 14:41:34   
polma

Slovenka,sobica je cudovitauser posted image najbolj se mi dopade pa sonce in tepih in Sofija sevedauser posted image .A to je v dveh prostorih?kOMAJ CAKAM;DA NASIMA DVEMA ZRIHTAM;PA MOJO KUHINJO NA RDECE POBRVAM;ups.crke,in kasno foto tapeto nastimam..

Rdeča kuhna je pa zelo....se.k.siuser posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
19.5.2010 14:50:21   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super slovenka,zelo lepo,sploh ni kičasto,kar zna bit hitro pri pupah,lepo sta to popedenaliuser posted image ,pa tud slikarije so lepe,o tem bi tud naya mela kaj za povedat.Lepo res lepo,všeč mi je stolček-klopca.
Vsem ostalim polma,mateja tms in njamka,pa en lep popoldan še naprejuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
19.5.2010 14:54:02   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Rdeča kuhna je pa zelo....se.k.siuser posted image .

aja,ker jaz bi imela vse v rdecem,tudi zunanjost.Saj mogoce se bo,ker je mojmu tut vsec rdeca bajta.
Ok,pol ljubezen se drziuser posted image
Lunca tudi tebi lepo popoldne.
Njamka imej se.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
19.5.2010 15:08:50   
slovenka
o, malo me ni, pa take hvale user posted image Bom še user posted image user posted image user posted image

No, tako pa čaka na malega:

http://www4.slikomat.com/10/0519/tka-DSC019.jpg

http://www4.slikomat.com/10/0519/gp1-DSC019.jpg

http://www4.slikomat.com/10/0519/ly-DSC019.jpg

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
19.5.2010 15:11:44   
slovenka
TMS - dragega boš že prepričala, moški glede barv niso kaj preveč samozavestni, vsaj moj ne, pa meni vse prepusti, včasih rata, če ne, pa se tudi prebarva. No, fasada je malo problem user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
19.5.2010 15:15:42   
slovenka
TMS, ja, Sofija ima v dveh prostorih, vsak je velik  2,6zx4,3 m. Tako da ima preko 20m2. Vmes je pa tisti polkrožni prehod. Je kar zanimivo, saj tudi kasneje bo lahko imela v drugem prostoru pisalno mizo, v prvem pa za spati...

Ja, pa tista zelena se na slikah bolj rumena vidi, kot je v resnici, sicer je prav zelena, sicer svetla, ampak rumena pa ni...

Lunca, raje ne povej nyi za moje slikarije, bo še kje gledat prišla, pa bom kregana user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
19.5.2010 15:17:20   
slovenka
Grem zdaj, je otrok buden, dragi ima danes dopust itd. LEpo bodite, se še kaj zvečer oglasim...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
19.5.2010 15:22:28   
mate0ja
oh, ah .....

tole vzdihovanje je namenjeno sobicam. Zelo luštne so. Imaš smisel za urejanje pa še rišeš zelo lepo. In med svojimi obveznostmi najdeš še čas za to. Z vsem spoštovanjem, čudovito je.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
19.5.2010 21:14:52   
lunca14
user posted image točno u devetuser posted image
Kot sem obljubila,da ne grem prej spat dokler ne napišem tule par stavkov.Kva pri nas dogaja,nič posebnega,pa skoz nekaj.......maj je okupiran z gasilskimi vajami,ki jih ma vsak dan,pa dvakrat na teden še karate,pa vsak večer še šmarnice,potem pa sam še poje,se umije in spat,je bogi revež kar precej zmatran od takega urnika.Se je pa spet mal umiril,pa začel se je bolj odraslo obnašat,tako,da me kar preseneča,z svojimi dejanji in izjavami.Enej se je tud mal še umiril,nima več takih hudih ispadov,tako,da se kar da živet z njim,saj če je sam je priden ko bubica,če pa je zdraven lun se pa spremeni,ker je ljubosumen,ampak sedaj,tud ko je zdraven se malo bolj pridno obnaša,in celo kdaj pa kdaj ga objame in mu reče da ga ma rad in da je njegov prijatelj.Lunči pa po starem,še vedno rad grize,in to je kar problem,ker ugrizne zaradi veselja in straha in vsega........je še vedno pravi jedec,sedaj se je vrgel še na pitje mleka,ga ogromno spije,pa na sploh veliko pije.Na kalico..........user posted image user posted image ja to so sedaj sam še sanje-moje,on še ne bi drugam kot v plenico,mam namen to zadevo čez poletje ispeljat,če bo šlo bo ,če ne bomo pač malo dlje sralci.In jaz,sem tudi po starem,zjutraj je še vedno okoli šeste zjutraj budnica,pa zrihtat celo vojsko za v šolo in vrtec,potem pa grem laufat,če pa ne grem pa zvečer,sedaj sem na 10 km dnevno,tako,da me moj zeza da sem tako kot forest gamp,enkrat bom samo tekla in tekla neznano kam,se vsakič podam vdrug konec,in vsakič še malo dodam.Potem pa je delo ali v delavnici,ali na travniku,ali sem v svojem vrtu,ali v hiši........skratka ni mi dolgčas,in časa mi primanjkuje.Zato,pa potem samo še padem v posteljo.
Sem pa vesela da lukas lepo napreduje,da bo šla slovenka kmalu rodit,pa da ma tako lepo sobico,pa da je matejina pupa osvojila kahlico,pa polmin fantič tud,pa da tms lepo šopingira,in da as. vedno poroča okaki aktualni novici,o svojem lovrotu in jerneju.Vas redno prebiram,ker to še gre,in mi je prav fino,ko se nasmejim zdraven,ko vas berem,no včasih je tud kaka novica,ki je mal user posted image a kaj čmo tud to je včasih treba.
Tako,mojih par stavkov je tuki,sedaj pa umit in spat,jutri je nov dan.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Katero ime za fantka?
milki

Katero ime vam je lepše?

Nikolaj (52%)

Teodor (48%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!