polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Samo kdaj že pride ta jutri? JA, JUTRI!!! Pozdrav vsem!!!! Lukas, bravo!!!!! slovenka, mislim nate, ko si slačim gate ....okej, resno-mislim nate najbolj od vseh junijk, da me je blo danes že prava groza, če nisem zamudila tvojega odhoda, da bi ti pomahala Vsem pošiljam !!!! No, kar se tiče našega lulanja je pa tako, da rečem -Tine, pejva še travco zalit, preden greva v avto, on pa-Sam bom, sam bom! in lepo hlače dol, lulija v roko in veselo šprica po travci ( in po sebi, da ne bo pomote). Smešen je za crknit! Včeraj pa pridem ponj v vrtec, pa zagledam znamenito sračkalno faco, ki me gleda iz fotelja-takoj sem vedla kolk je ura, pa rečem-Ja, tine, ti si se pa pokakal! Ma, pos..ran je bil povsod, pa je pred vrtcem in prvo stvar v vrtcu šel na kahlo, ampak-eto ti ga na, ta tretjič pa v fotelju. Pol smo ga zrihtale, pa ga vprašam-ja, tine, kje pa mate v vrtcu stranišče? on pa- Nimam! Moj nečak je , ko smo ga šli gledat, je tine vzel iz enega predalčka krtačo s tamehkimi ščetincami, tisto za dojenčka, saj se še spomnite- slovenka in solzica itak vesta za kaj gre -no, vzame krtačo in jo malemu porine v faco- Na ! Pa kar cvilil je in cepetal, ko ga je gledal, potem ga je šee božal po glavi in kar hropel od navdušenja. Mali frajer ja pa spal, kot da ni nič . Uuuuu, neki sem se spomnila....a veste, da gremo čez 2 mesca že počas na morje??? se javim zvečer, papapapapapapa......