aleksandra silvija
|
Ojla! Krasni otroški sobici, res! RMRM---joj, prav hudo mi je, ko berem, kako se moraš boriti za malega in iskati ti sama nasvete, strokovnjake, pravo pot, namestoo, da bi ti zdravstvo samo ponudilo možnosti, strokovnjake, svetovali...ne pa, da zavirajo. Obup, no!!!! In res je. Če hočeš biti korak pred stroko, če hočeš tisto, kar je trenutno še dosegljivo pri nas, a ni utečena praksa preteklih deset let, je običajno plačljivo. Medicina pa se razvija tako kot vse drugo. Sama to nekako primerjam z avtomobili. Tudi mi se ne vozimo več s kočijami, ampak so v uporabi vse boljši in boljši avtomobili. Zakaj se tega ne upošteva tudi pri zdravju otrok, sploh ko gre za kompleksnejše zadeve in predsem za otrokov razvoj in prihodnost. Ja, preživeti se da tudi s kočijo, ampak kako in zakaj, če je na voljo še kaj drugega? To je zavarovalnici zelo težko razložiti. Meni osebno se gre za vsako desetinko vrednosti krvnega sladkorja, da je nižja, saj to pomeni daljše polno življenje in odlog zapletov sladkorne, pri vas je to še toliko bolj pomembno! In res podn od sistema, da otrokom meče polena pod noge in ovira njihov razvoj! Res! Še bolj mi je slabo, ko vidim, kako nekateri lahko ikoriščajo sistem. Pa naj bo to v zdravstvu ali sociali na splošno. Včasih kar ne morem verjet. In tudi ne o tem pistat tukaj. Ravno včerajsem se srečala z enim absurdnim primerom! Pa ne zamerit mamice, ki vas nisem pokomentirala. Prebrala sem vas pa vse. Aja. Sem doma, ker je Patricia zbolela, že nekaj dni neverjetnoo kašlja, pa še vročina in čakam, da bo ura, da greva k P. Imejte se! By
|