|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
19.5.2010 21:35:35   
RMRM
Ojla!

Lunca je tko fino komentirala vse, da nimam kej dodati, se samo podpišemuser posted image .

Lunca, ja, dejavnosti ne konca ne kraja. Pri nas je HB to mimo, je blo pa podobno. Iz ene dejavnosti na drugo, pa prvega čakat in gledat, potem vmes drugega iskat, pa spet po prvega.... Pa niti ne vem, če je blo to res najboljše, ampak takrat sem mislila da je. Danes bi najbrž drugačeuser posted image . No, danes pa letam iz terapije na terapijo, razmišljam kaj še lahko naredim, ukvarjam se kako in kje dobit dobrega logopeda. Sem prišla do zaključka, da če hočem en korak pred stroko, morm plačatuser posted image . Bom vidla kaj bo dr. rekla junija ko greva na morje z njimi. Ona namreč ni pristaš zgodnjih obravnav logopeda, psihologa...user posted image , pediatrinja pa nič ne upa. Noro. Ne upa dat napotnice preko dr. iz razvojne. Kam smo prišli.
Bog ne daj da izvejo, da sem ga peljala na pregled v še eno razvojno, pol sva oplelauser posted image .

Drgač, pa, Slovenka, Sofija ima prekrasno sobico. Sploh ločeni del igralnica - spalnica mi je ful dobr. Mizica in stolčka sta pa od Alplesa, a ne? Sem zadnjič gledala, sam bom po moje kr poceni varianto iz ikee vzela, sploh ker pri nas bo bl en stolček v uporabi, ni več malih otrokuser posted image .  Barve v sobicah so čist po mojem okusu. Ima moja Sara tud tako zeleno, pa dekoracije v ciklam, Mark pa rumene stene in modre fronte na omarah.user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
19.5.2010 21:45:23   
TaMaSa
Lunca lepo s tole spisala,kot en romancek se bereuser posted image user posted image .
Fino za tvoje fante,da so skos boljsi...pa ne mi Eneja kritiziratuser posted image .
Kako potem ves kolk preteces oz moras se npr.ce gres vsakic drugam.Po tempu in casu ziher?Dobra siuser posted image user posted image user posted image .Pri meni je pa dieta malo na stranski tir zasla.Saj se ne basem,samo nimam vec prave locevalne.Se na M.r.d.pocakam,pa spet zacnem.

Smo prisli ob 9ih domov,imam se vse v razsulu.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
19.5.2010 21:50:26   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Pogledala.Preprosto,a lepo.Pa kje imas kaksno cunco,igraco na tleh,prahuser posted image user posted image Glasbeni vrtiljak sem jaz ravn tak za S.kupila,M.ima drugacnega,a ga nisem mogla pritrdit na zibko,ker je pretezakuser posted image .Zdaj smo menjali.
potem pa upam,da pri logopedu vse uspesno urediteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image nimaš pojma kolk ga je. Jaz ne vem od kod. Vsak dam sesam, tud med tednom pomijem po tleh, ampak prahu noro. Tko da nč bat, je, sam na sliki se ne viduser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.5.2010 22:17:05   
TaMaSa
ja saj,prah itak,da je.samo moj je viden,tvoj pa nevidenuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
20.5.2010 0:38:59   
TaMaSa
Mi je na misel padlo,ker sem pisal o interpolu...
Predlani,ko mi je As prek mozevega maila poslala slike svoje druzine,me je prav panika zagrabila,kaj zdaj to zaen manijak posilja slike sebe,zene in otrok.user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj spat.Slovenka,tam nekje do 9ih zjutraj ne se rodit,ker do takrat sem bolj med slepimi,vse bolj v mize delam,potem naj pa sms beremuser posted image
Nocko

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
20.5.2010 9:16:32   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
20.5.2010 9:19:45   
mate0ja
jutro.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
20.5.2010 9:31:56   
TaMaSa
morgenuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
20.5.2010 9:42:12   
Anonimen
O, ste se zbudile?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
20.5.2010 9:52:26   
TaMaSa
Jaz se se nisem,pol zvecer se enkratuser posted image me spet oko boli,sem bila vceraj zlo pozno se na netu.
Moram pa danes torto spect,pa mal pospravit,darilo sestavit,zavit....Majcka ima jutri rojstni dan,jeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
20.5.2010 9:57:53   
Anonimen

Moram pa danes torto spect,pa mal pospravit,darilo sestavit,zavit....Majcka ima jutri rojstni dan,jeeeeuser posted image

Jeeej, sej res. Sem bla prepričana da je 22-ega.user posted image Aja, sej seznama pa tud nimamo več, tak da ne vem v bistvu za nobeno. Edin za našo, itak.user posted image   Morem poiskat seznam tko mal za okvirno. Grem kar zdej.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
20.5.2010 10:00:52   
TaMaSa
Za tvojo vem tut jaz,ker ima 13ega.To smo same fejst vrazickeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
20.5.2010 10:01:30   
mate0ja
A že dve leti? Jeeeeeej. Sm lih pomislila, da naši pa manjka manj kot mesec dni. Joj bo hitro. Morm mal začet o praznovanju razmišljat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
20.5.2010 10:05:15   
TaMaSa
Moj otrok mi kavo kuha,zgleda se mi vidi,da sem je potrebnauser posted image pa tko lepo na kroznicek salcko da,pa zlicko,vilckouser posted image ,pa ji nismo nic kazali.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
20.5.2010 10:08:38   
Anonimen

Moj otrok mi kavo kuha,zgleda se mi vidi,da sem je potrebnauser posted image pa tko lepo na kroznicek salcko da,pa zlicko,vilckouser posted image ,pa ji nismo nic kazali.

Sam da ni čorba kot pri nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
20.5.2010 10:13:34   
TaMaSa
user posted image

Mateja,mi bomo kar sami.Bom mal okrasila z baloni,pa muzika in tamala bo lahko en dan glavnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
20.5.2010 10:24:50   
lunca14

user posted image

Mateja,mi bomo kar sami.Bom mal okrasila z baloni,pa muzika in tamala bo lahko en dan glavnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..............pa lep dan vsem skupiuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
20.5.2010 10:33:29   
Anonimen
....Mateja, datum tvoje male prosim:)

< Sporočilo je popravil njamka -- 20.5.2010 10:34:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
20.5.2010 10:34:57   
TaMaSa

Lunca,si ze odtekla dnevno furo?

Delam biskvit...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.5.2010 10:38:03   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

A zaradi darilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
20.5.2010 10:42:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

A zaradi darilauser posted image

Ne, seznam delam, če ti je to pravuser posted image user posted image
Pa ga bom očitno dokončala zvečer,user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.5.2010 10:46:41   
Anonimen
Lepo se mejte.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.5.2010 10:48:15   
TaMaSa
Aha

Biskvit se pece,kuhinja bomba,S.se je zbudila,tako da papa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
20.5.2010 11:00:32   
mate0ja
Tjaša ma 18.6.

Njamka si kje blizu, nujno potrebujem tvoj nasvet.

Nam se v vrtcu pogosto dogaja, da me kličejo, da je s tamalo nekaj narobe. Tudi danes. Naj bi začela nenadno jokat. Najprej so mislili, da jo je ena punčka kaj udarila. Potem se je ta jok ponovil še drugič in tretjič. Kao brez vzroka. Da je kazala na lička, pa ni blo nič. Potem so pa vrtale vanjo in vrtale pa je pol tamala povedala, da jo uho boli. user posted image Zdej sm se zmenla, da me pokličejo čez pol ure, da vidimo če je res lahko kaj na tem. Vročine nima, vnetij nikoli ni imela, pravzaprav je imela od rojstva naprej enkrat drisko in dvakrat virozo. Kako se je pri vas začenjalo vnetje?

Hm, lih me je prešinilo. Kaj pa če so petke? Bom poklicala.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
20.5.2010 11:01:54   
aleksandra silvija
Ojla!

Krasni otroški sobici, res!

RMRM---joj, prav hudo mi je, ko berem, kako se moraš boriti za malega in iskati ti sama nasvete, strokovnjake, pravo pot, namestoo, da bi ti zdravstvo samo ponudilo možnosti, strokovnjake, svetovali...ne pa, da zavirajo. Obup, no!!!!

In res je. Če hočeš biti korak pred stroko, če hočeš tisto, kar je trenutno še dosegljivo pri nas, a ni utečena praksa preteklih deset let, je običajno plačljivo.
Medicina pa se razvija tako kot vse drugo.

Sama to nekako primerjam z avtomobili.
Tudi mi se ne vozimo več s kočijami, ampak so v uporabi vse boljši in boljši avtomobili.
Zakaj se tega ne upošteva tudi pri zdravju otrok, sploh ko gre za kompleksnejše zadeve in predsem za otrokov razvoj in prihodnost.
Ja, preživeti se da tudi s kočijo, ampak kako in zakaj, če je na voljo še kaj drugega?
To je zavarovalnici zelo težko razložiti.
Meni osebno se gre za vsako desetinko vrednosti krvnega sladkorja, da je nižja, saj to pomeni daljše polno življenje in odlog zapletov sladkorne, pri vas je to še toliko bolj pomembno! In res podn od sistema, da otrokom meče polena pod noge in ovira njihov razvoj! Res!

Še bolj mi je slabo, ko vidim, kako nekateri lahko ikoriščajo sistem. Pa naj bo to v zdravstvu ali sociali na splošno. Včasih kar ne morem verjet. In tudi ne o tem pistat tukaj. Ravno včerajsem se srečala z enim absurdnim primerom!

Pa ne zamerit mamice, ki vas nisem pokomentirala.user posted image  Prebrala sem vas pa vse.user posted image

Aja. Sem doma, ker je Patricia zbolela, že nekaj dni neverjetnoo kašlja, pa še vročina in čakam, da bo ura, da greva k P.

Imejte se!

By

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

sindarin

Poznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?

ne, ampak me zanima (48%)

ne, me ne zanima (7%)

da in se tudi pozanimam o izboru (29%)

da, ampak me sploh ne zanima (16%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!