|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
20.5.2010 11:08:33   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Tjaša ma 18.6.

Njamka si kje blizu, nujno potrebujem tvoj nasvet.

Nam se v vrtcu pogosto dogaja, da me kličejo, da je s tamalo nekaj narobe. Tudi danes. Naj bi začela nenadno jokat. Najprej so mislili, da jo je ena punčka kaj udarila. Potem se je ta jok ponovil še drugič in tretjič. Kao brez vzroka. Da je kazala na lička, pa ni blo nič. Potem so pa vrtale vanjo in vrtale pa je pol tamala povedala, da jo uho boli. user posted image Zdej sm se zmenla, da me pokličejo čez pol ure, da vidimo če je res lahko kaj na tem. Vročine nima, vnetij nikoli ni imela, pravzaprav je imela od rojstva naprej enkrat drisko in dvakrat virozo. Kako se je pri vas začenjalo vnetje?

Hm, lih me je prešinilo. Kaj pa če so petke? Bom poklicala.

Ampak veš kaj?

Meni se zdi, da v vašem vrtcu malo pretiravajo.
Da kličejo zato, ker otrok joka?
Pa saj ne moreš klicat starše v službo zato, ker ti še ne 2 leti star otrok reče, da ga boli uho!user posted image  No, Njamka je tu izzveta!user posted image
Če je vnetje ušes je običajno visoka vročina, prvi trenutek bolezni pa tudi pri pediatru nimaš kaj počet. Najbolje je iti 2. dan bolezni, ko se vsaj malo razvije klinična slika, razen seveda, če ne gre za hujše primere!

Tak otrok potem vseeno hitro sešteje 2 in 2 in začne govoriti, da ga boli trebušček in gre domov. Naslednjič glavica in spet telefon v službo. Pa niso otroci nič krivi, ampak v vrtcih pač včasih jočejo. Saj tudi doma, sploh če je pri hiše več otrok. 

Drugače pa, so naši že imeli vnetje ušes. Bil je joka med spanjem, vročine, jok že takrat, ko si otroka samo prijel za prizadeto uho.

Ampak, da bi me vzgojiteljica klicala v službo, ker joka in ne ve kaj mu je? Brez vročine?
Mah ne vem, no.
Meni se to zdi čudno.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
20.5.2010 11:28:07   
mate0ja
vnetje ušes.
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ampak veš kaj?

Meni se zdi, da v vašem vrtcu malo pretiravajo.
Da kličejo zato, ker otrok joka?
Pa saj ne moreš klicat starše v službo zato, ker ti še ne 2 leti star otrok reče, da ga boli uho!user posted image  No, Njamka je tu izzveta!user posted image
Če je vnetje ušes je običajno visoka vročina, prvi trenutek bolezni pa tudi pri pediatru nimaš kaj počet. Najbolje je iti 2. dan bolezni, ko se vsaj malo razvije klinična slika, razen seveda, če ne gre za hujše primere!

Tak otrok potem vseeno hitro sešteje 2 in 2 in začne govoriti, da ga boli trebušček in gre domov. Naslednjič glavica in spet telefon v službo. Pa niso otroci nič krivi, ampak v vrtcih pač včasih jočejo. Saj tudi doma, sploh če je pri hiše več otrok. 

Drugače pa, so naši že imeli vnetje ušes. Bil je joka med spanjem, vročine, jok že takrat, ko si otroka samo prijel za prizadeto uho.

Ampak, da bi me vzgojiteljica klicala v službo, ker joka in ne ve kaj mu je? Brez vročine?
Mah ne vem, no.
Meni se to zdi čudno.

Sm nardila celo akcijo, klicala mami, ki je vzgojiteljica, pa je rekla, da naj rečem, naj ne pretiravajo za vsako figo (dva meseca hodi v ta vrtec in to je bil tretji klic - dvakrat ni blo nič narobe) Da ona mogoče enkrat do dvakrat na leto kliče starše, ampak mora biti že res urgentno. Sm klicala pediatrinjo, pravi, da če bi blo vnetje, bi verjetno imela vročino, ne pa da se nenadno pojavi.

Sm klicala kolegice, vse so začudene, da so ble včasih tud jezne, ker je bil otrok res bogi, pa so počakali do konca delovnika, ko so ga prišle iskat.

Sm klicala v vrtec, da naj ne bi imela nobenih izpadov več, da pa leži in počiva, sm rekla naj pogledajo če mogoče zobje izraščajo. Ja je...mti a moj otrok res ne sme biti slabe volje. Pol naj pa dajo vn pravilnik kakšen mora biti karakter otroka in kako mora biti vzgojen, da ga vzamejo v skupino.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
20.5.2010 12:01:06   
mate0ja
Počutim se obupno. Sploh ne vem kaj naj naredim. Naj jo grem iskat? Odkar sem dobila klic sploh ne morem delat. Sm pregledala ves net pa nikjer ne piše, da bi se vnetje kar iznenada pojavilo, brez vročine. Tudi pediatrinja tako pravi. Počutim se blazno slabo. Najrajši bo kar tekla ponjo. Pa vem da ne smem, ker jo bom dala znak, da bom pritekla vsakič, ko bo mal zatečnarla. Kaj pa če je kaj resnega? Kako naj vem, če v vrtcu nimajo zdrave presoje in kličejo za vsak drek. A mi bojo dal odškodnino, če se izkaže, da so pretiraval. Ja val da.

Nč bom šla dons ob dveh iz službe. Pa popoldne imajo v vrtcu zabavo, me je minil, da bi se je udeležili, ker ne mislim tam gledat obsojajočih fac. Zdej molim, da dobimo pozitivno odločbo iz vrtca, ki je bliže našemu domu. Sam sm včerej klicala pa pravijo da slabo kaže. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
20.5.2010 12:12:19   
TaMaSa
mateja,ampak te vzgojiteljice pa souser posted image Zdaj te bodo kar za vsako malenkost klicale.Tamali ze 2x ni blo nic in mogoce je ze malo skapirala,da mami hitro prutece,ce malo pojokca.T.je imela taksne kao trebusne tezave in se jo se danes drzijo.Kar vsak mesec klicejo,da ji je slabo in trebuh,ce lahko pride domov-iz tajnistva,da otrok ne bi sprical.
Drzim pesti,za drug vrtec in normalne vzgojiteljice.
kako to,da sta sli iz prejsnjega,saj tam je bilo v redu neß

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
20.5.2010 12:15:52   
TaMaSa
Oj AS.Pikapoke za Pati.
RMRM mora res dajati skozi kalvarijo in se boriti dobesedno z zobmiuser posted image Samo sreca za Lukasa,da ima tako mocno mamico,ki se ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ti vse se bolj razumes.Imas Jerneja tudi doma?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
20.5.2010 12:50:38   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

mateja,ampak te vzgojiteljice pa souser posted image Zdaj te bodo kar za vsako malenkost klicale.Tamali ze 2x ni blo nic in mogoce je ze malo skapirala,da mami hitro prutece,ce malo pojokca.T.je imela taksne kao trebusne tezave in se jo se danes drzijo.Kar vsak mesec klicejo,da ji je slabo in trebuh,ce lahko pride domov-iz tajnistva,da otrok ne bi sprical.
Drzim pesti,za drug vrtec in normalne vzgojiteljice.
kako to,da sta sli iz prejsnjega,saj tam je bilo v redu neß

Prejšnji vrtec je bil zaseben. In tudi "zasebna" cena, pa še odročno je bilo. Tko da sm si čist oddahnila, ko smo tega dobil.

Sm zdej še enkrat vzgojiteljico klicala, pa pravi da je uredu, da naj se ne sekiram, da naj pridem takrat ponjo, ko končam v službi. Ja kdo me je pa zasekiral?????????????????????????? Nej gre v PM. zdej se pa ne morem več zadržat. A se oni zavedajo kako je blo men zdej tri ure? Sej mam jest tud probleme v službi, pa kaka stvar ne steče tko kot bi mogla pa ne kličem ne vem koga da naj jih pride rešit. To bo še pestro s temi vzgojiteljicami. Se čutijo usposobljene za zdravniške diagnoze. Bi pršla pa v zdravstveni dom bi se mi pa smejale pa mi še tam težile, da delam gužvo. Cel dan so mi uničile. Ne da se mi več z njimi jit. Od njih pričakujem, da skrbijo za dobro počutje mojega otroka pa očitno niso temu kos. In alt_ernativa. Ja bemtiš, je skorej ni. Pustit službo pa bit doma. Al kaj?

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 20.5.2010 12:51:04 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
20.5.2010 14:53:34   
RMRM
Dan!

AS in TaMaSa, hvala ker me razumeta. Sej načeloma nočm utrujat tu gor, ampak enostavno je šlo vse skup čez rob. Na splošno pa ni tako hudo, kr gre, sam včasih mal energije zmanjka, pa je treba not prinest. AS, ti boš že vedelauser posted image .

Mate0ja, nimam besed za vzgojiteljice. Jaz sem pristaš tega, da pokličejo starše, sam ne pa za vsako figo. Drgač pa možno da so petke, tud pri nas imamo že tri dni vse na glavo. Jok in jok. Najprej sem mislila da je preveč utrujen še od ponedeljka, ker je samo jokcal in nič jedel, pol sem posumila na ušesa, jih je včeraj dr. pogledala, pa je vse ok. Za petke pa tud nism prepričana, dlesni sicer so beli, ampak nič posebnega mi ne deluje, da bi kak zobek ven pogledal.

No, zdej se bodo pa praznovanja začela zares. Je pa res šlo vse skup noro prehitro. Naši škratki zlatki bodo stari dve leti, sej en morm verjet.

TaMaSa, a je pecivo uspelo? Čim lepši dan želim tvoji Meri in vsem vam.

Pa ostalim mamicam junijčkov, majčkov in julijčkov tudiuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
20.5.2010 15:10:21   
aleksandra silvija
Meri --vse naj naj za 2. rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo upihni svečki 2, naj ti tekne tortica, ki jo je spekla mamica.

Sedaj si že prava mala ib velika sestrica. Čestitke tudi mamici, ki skrbi za svoje 3 navihane deklice!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
20.5.2010 15:13:14   
aleksandra silvija
Saj ne morem verjeti, da se že maj izteka...user posted image

A veste kaj mi je pravkar Patricia rekla?
Da leta zelo hitro minejo in da je to velika škoda.
Meni sje v njenih letih čas šel čisto po polžje. Malo čudno se mi zdi to.

Ima balkterijski bronhitis. Ga še nikoli ni imela. Nihče od naših 3.

Neposredna povezava do sporočila: 2884
20.5.2010 22:04:24   
mate0ja
ahoj, Meri pridem jutri čestitat. Zdej sam mal poročam Naša tamala BP, kakšna ušesa, pa komu se meša. Danes smo imeli v vrtcu zaključek leta, najprej sem razmišljala, da kar ne bi šla, ker me je vse skup res zamoril, pol se pa le odločim, da zaradi lastne slabe volje otroka ne bom prikrajšala za zabavo. Blo je luštno, pa še s starši sm se mela mal čas pogovort glede "bolezni". Nisem edina, ki me klicarijo, res za vsako figo težijo. Nism nič komentirala, kao samo preverila a je to običajna praksa al smo mi res izjeme. Pol sm pa še vzgojiteljico zapela in ji povedala da vse lepo in prav, da pokliče in obvesti, sam da diagnosticiranja pa ne prenesem. In se je kar strinjala. Sprva nekej vn vlekla, da one to vejo, ker majo tok otrok, pa sm jo kar utišala. Dohtarji hodijo v šolo 100 let pa še specializacije in ostalo. One bodo pa vedle na podlagi parih otrok, ki zbolijo. Bomo vidl kako se bo vse skupaj nadaljevalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2885
20.5.2010 22:47:35   
slovenka
OJla mamice,

še nisem šla rodit. Ko je pupa spala, sem šla skozi lektorske popravke moje 900 strani debele knjige user posted image Zdaj pa moram še par stvari preveriti, tako da lahko to pošljem nazaj lektorici... tako da oprostite, da hitim...

RMRM- hvala za pohvale. Ja, vso pohištvo (razen postelje) je Alples Planet. Nam je všeč, drugo leto bomo tudi malemu kupili to pohištvo, samo v drugi barvi user posted image

AS, pametna, dobri nasveti user posted image

Lunca, kaj v Radencih si bila oni dan? user posted image

MAteja, kar pomiri se zdaj user posted image

Kaj Meri je že dveletnica??????? VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem v znanost nazaj user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
20.5.2010 23:07:20   
TaMaSa
Meri jutri praznuje,ne danesuser posted image .
Jutri mal cez deset zjutraj pred dvemi leti je prijokcala.

Se zaj....z baloni,pa torto...vsako leto me te torte ob zivce spravljajo.letos se prav posebej.Sem kupila model za Spongebob iz risanke,ki jo tooolk obozuje.in se mi je seveda spodaj mal prijelo,sem komaj ven spravla.Pa to bi se slo.Un noz zar...ze cist avt,bi leps s prstom zrezala,ne pa vse nacefrano...Zdaj moram se porisat.To bo umetnostuser posted image

Sem imela namen malo bajto spedenat,samo kdajßm.sproti razmetava,je dolgcas ta k..dez,S.jokca in stokca ce ni na rokal,ali ce ni ves cas animirana.Zdele se mi pa tut vec ne da.Itak je se stroj ta in uni.Pa tortauser posted image jao,sovrazim to.ce ne bi tali tko rada tole mojo jedla in ves cas tezila,da jo moram pect,bi 100x raje narocila.

Slovka,a ves da si mi na misel hodila.Ravn kake pol urce nazaj sem si rekla,tole je pa cudno.Ok,se cakamouser posted image

Mateja,samo,da s tamalo ni nic.Potem so res cudne vzgojiteljice,ce z vsemi takole panicarjo.kaj so vse na frisno,direkt iz soleuser posted image
Oj RMRMuser posted image
grem zdaj kracat po biskvitu.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.5.2010 23:23:49   
TaMaSa
ne morem oz.ne znam ene barve odpret/!$/!/$§/$(§?"!/(%/!(%/

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
21.5.2010 0:31:57   
slovenka
Meri, alles gute!!!!!!! Pa sem prva na RR, ki čestita - na pravi dan user posted image . Sofija je tudi prišla malo po deseti - 10.03 - samo 2.7. šele user posted image

TMS, mene je tudi lani za Sofijin RD torta zafrkavala. Letos je ziher ne bom sama delala, ne bo časa, pa slaba izkušnja od lani, ne bom imela živcev... ampak potem drugo leto pa spet morda user posted image

Grem zdaj spat, ne vidim več nič user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
21.5.2010 7:47:14   
mate0ja
Jutro,

Meriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za drugo svečko. Pridno rasti, lepo se uči in seveda ubogaj mamico. Lepo praznujte danes.

Slovenka, ti boš pa itak med rezanjem torte dojila user posted image user posted image . Še kak dan ali dva pa greš po svojega fanta.

Dons je spet en turoben dan. Zdej študiram, ali naj gremo že danes k babi ali naj počakamo do jutri. Nič se mi ne da pakirat ...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
21.5.2010 8:19:49   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meri,vse najboljše za tvoj prelepi drugi rojstni dan,naj te še naprej spremlja nasmeh in sreča,naj te mami še naprej tako lepo boža po tvojih dolgih kodrčkih,naj očka obožuje tvoj nasmeh,in naj te sestrici obožujetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ljubezen naj bo tvoje največje darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse na,najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
21.5.2010 8:24:35   
lunca14
aleksandra.....upam,da je pati že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slovenka......ne ni me blo v radencih,mogoče naslednje leto,in ja tvoja torta bo tud lepa,še malo pa bo,pa pust knjige sedaj malo ob strani in počivajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
mateja......fino da si razrešila glede vrtca,men bi tud pokrovko dvignilo,sam mam srečo,ne delajo tega,in glede vremenauser posted image user posted image user posted image
rmrm......upam,da vse lepo rešiš glede lukasa,in ti samo teži in teži nikoli ni dovolj,glavno da dosežeš svojeuser posted image
tms......kaka je torta,baloni so že napihaniuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
21.5.2010 8:48:56   
TaMaSa
morgen
Hvala za cestitkeuser posted image
Slavljenka se spi,mi2 s tamini sva budni.t.je tudi doma,so se ji pricele pocitnice.

Baloni napuhani,torta porisana,darila cakajo...

moja draga Mariska

Vse najboljse,ti moj cudez,za  tvoj drugi rojstni dan.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
21.5.2010 9:12:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

morgen
Hvala za cestitkeuser posted image
Slavljenka se spi,mi2 s tamini sva budni.t.je tudi doma,so se ji pricele pocitnice.

Baloni napuhani,torta porisana,darila cakajo...

moja draga Mariska

Vse najboljse,ti moj cudez,za  tvoj drugi rojstni dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važička,važnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
21.5.2010 10:51:21   
TaMaSa
Pri nas je stanje sledece:otroka zanimajo samo baloni,daril niti se ni odprla.potem jo pa razumiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
21.5.2010 11:23:14   
slovenka
TMS, res si važička. Komaj čakam na naš 2. julij, da bo RD. Saj vem, da bom takrat jamrala, samo sedaj si tako mislim... da bo porod mimo in vse 

Sem bila na zadnjem pregledu pri moji G. Se pravi čez enih 6 tednov imam spet pregled pri njej in naj se posledice poroda več ne bi poznale? Je pa bila G začudena, da so mi v MB naračunali kar blizu 4 kg porodne teže. Ajme meni...

TMS, lepo praznujte, pa da te ne bodo ušesa bolela od pokanja balonov...

Lunca, midve se pa mogoče vidiva drugo leto v RAdencih

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
21.5.2010 11:40:31   
lunca14
user posted image super slovenka,te držim za besedo,takrat bo maksim star že skor eno leto,naši junički pa bodo zakorali že v tretje leto-leto trmeuser posted image .
..............tms.........pok,pok,pok,,,,,,,,,,,,,pok,pok,pokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
21.5.2010 12:30:41   
slovenka
lunca, daj se zresni, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
21.5.2010 12:56:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

lunca, daj se zresni, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa?Ja jaz pridem 80%,odtečem tistih 10 km,in pridem k tebi na kafeuser posted image ,kaj je tu kaj spornega,če boš pa ti tekla,pa še toliko lepšeuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
21.5.2010 13:08:11   
TaMaSa
nic pok,pok.Se vsi so celi,tid darila neodprtauser posted image user posted image Moz je rekel,da drugic ne smem zavijat,kaj pa ona ve.Jo bo,ko se zbudi peljal v trgovino,pa si naj sama nekaj izbereuser posted image ,ker oan ze ve kaj ji je vsec.nekaj taksnega.Sicer sem hotla,da gre po kako akvarijsko ribico in ji prinese,ker jih tolk obozuje,ampak seveda se je dons premislil.

Slovenka,si kot jaz pred porodom.Zadnji mesec tresavica,pa komaj cakala da bo februaruser posted image
lunca dojencek,pok pok pok pok....hihi,hecam se.kje imas mulckeßVsi zdraviß

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!