Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ker ni nikoli bilo bolečine, ne sluzi, ne nič... Zakaj je bil tak dolgi cikel pa nimam pojma. Pod stresom nisem bila, perpričala sem sem, da bo M prišla in pisha tako po mojem ni delala... Ne vem...

No jaz trenutno še
za faks, potem pa v eno vročo
potem pa počasi
hehehe no pa kakšno
bo tudi prišlo na vrsto
.. joj, pa 31. mesec poskušanja je že za mano.. Res sem ful potrta.. Bojim se, da bom zbolela od želje po
. Ne vem, kak naj odklopim (spet), kak se naj razvedrim, počutim se ful prazno..
in polno
izjemno lepa
pa bodi kar lepo optimistična, ker punce pravijo (sama še tega nisem doživela) da ko je plusek so znaki (špikanje, boleče prsi) skoraj vedno isti kot tistim pred M. Tak da pozitvino do testiranja
jaz se psihično pripravljam na knjige
bi kar uživala in uživala
ŽIVJO! sve kar istočasno pisale
ko
. Včeraj sem svoj avto
mehaniku. In danes me kliče kaj vse je narobe. In vse skupaj bo sigurno prišlo okoli 300 EUR. No zdaj sem pa v službi z avtekom od svojega
da ga danes peljem na tehnični pregled. In tudi tam enih 200 everčkov. Pred tem ga pa med malico peljem še tukaj k drugemu mehaniku da dam napolnit klimo. Tako da še dodatnih 40 everčkov. Za nameček sem še pa položnice vzela s sabo da jih grem plačat. Sej bom bankrotirala. Tak da danes zgledam približno takole:
in si kupi novo
Potem boš pa od veselja
do neba
in pa da bo z