Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: auroraa umpa - mi smo ok, časa mi zmanjkuje za RR. v službi imam gužvo, doma pa tud. kuharija, pa otroci, pa sem in tja. zvečer laufat (jaaaa, sem pridna, vsak drug dan delam 5 km bravo jaz ). zdej sem še moža navdušila. tuhtam kam jo čemo mahnit drug teden ko bo podaljšan vikend. vleče me na morje, kampirat. bomo vidli kako bo vreme. aurora, juhej! ti pa si pridna!! po moje še montija teraš zraven, pazi da se ne boš čisto posušila daj mi malo volje, plis. nimam je nekak. rebeca - te moram razočarat, zadnje čase z montijem nisva glih v dobrih odnosih. poskušam kombinirat, ampak čist 100% mi pa ne gre. kile so šle sicer 1 v minus, ampak bi jih blo treba še ene 5 dol spravit. se bojim da samo s tekom ne bo šlo, bo treba še mal obroke zreducirat. a veš, da mi prav paše zvečer laufat, grem ob 20.30. tamaladva sta že v postelji, ponavad že tud spita. jaz pa odklopim za tisto urico jst sm se pa mal "najedla" teka. in zdj hodim plavat. in ti povem neki... sm odkrila super formulo za shujšat men ful odgovarja, da 1 uro pred plavanjem spijem pol litra zelenga čaja, ki baje topi maščobo ko šus, pol pa pol ure kr intenzivno plavam (cca 40 dolžin 25m bazena). ko pridem domov pa ne jem ničesar več. če je to zvečer... če grem pa popoldan plavat, pa pač še kj pojemo, a ne... skratka, mislim, da je keč u čaju. al pa slučajno. kr me je maznalo zdle u 14 dneh za 3kg
|