Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

morem 6.8. ugledat....zdej mi pa že pripada
  morem 6.8. ugledat....zdej mi pa že pripada  

MEGi20...4.7.2010
                                                     MEGi20...4.7.2010 

hitro se obrne čas, ni kej. Upam, da nam kmalu uspe!
  hitro se obrne čas, ni kej. Upam, da nam kmalu uspe!   Že dolgo se nisem oglasila, saj sem morala malo preboleti vse kar se mi je zgodilo v zadnjih 2 mesecih. No danes sem imela  UZ in kot je že ginekologinja posumila imam zelo veliko pregrado, ki jo moram odstraniti. Kot kaže je bil res to vzrok za SS. No vsaj upam, da nimam kakšnih drugih težav. Sedaj moram v septembru poklicati in se naročiti na operacijo. In glede na to, da se čaka od 3-4 mesece in moram potem še počakati po operaciji, moram žal odmisliti
  Že dolgo se nisem oglasila, saj sem morala malo preboleti vse kar se mi je zgodilo v zadnjih 2 mesecih. No danes sem imela  UZ in kot je že ginekologinja posumila imam zelo veliko pregrado, ki jo moram odstraniti. Kot kaže je bil res to vzrok za SS. No vsaj upam, da nimam kakšnih drugih težav. Sedaj moram v septembru poklicati in se naročiti na operacijo. In glede na to, da se čaka od 3-4 mesece in moram potem še počakati po operaciji, moram žal odmisliti  za skoraj leto dni. Torej bom najprej lahko objemala svoj zakladek šele leta 2012. Sedaj se poskušam ponovno pobrati in preboleti še to dejstvo.
  za skoraj leto dni. Torej bom najprej lahko objemala svoj zakladek šele leta 2012. Sedaj se poskušam ponovno pobrati in preboleti še to dejstvo.  
   Boš videla kako hitro bodo minili ti meseci... se boš dvakrat obnila okrog pa boš že držala svojo štručko v naročju
  Boš videla kako hitro bodo minili ti meseci... se boš dvakrat obnila okrog pa boš že držala svojo štručko v naročju  
  jutri greva pa še na morje za 10 dni,tako da bo še veselo in upam da se z morja vrnemo trije...lulali bomo pa nič prej kot 26.7.
  jutri greva pa še na morje za 10 dni,tako da bo še veselo in upam da se z morja vrnemo trije...lulali bomo pa nič prej kot 26.7. 
			 Kako si ti kaj? Mi lahko na kratko razložiš kaj se je kaj dogajalo s tabo v tem času? So ugotovili zakaj nisi dobila tečke?
   Kako si ti kaj? Mi lahko na kratko razložiš kaj se je kaj dogajalo s tabo v tem času? So ugotovili zakaj nisi dobila tečke?